Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMitonia, Corcula, Ania dziekuje :* jest to mija druga ciaza a przezywam jakby to wszystko dzialo sie pierwszy raz
nie pamietam jak to bylo z Kuba, ale mam wrazenie ze gdzie ten brzuch jest twardy i napiety, zastanawiam sie czy nie przelozyc wizyty z czwartku na poniedzialek i od razu z poczatkiem listopada wziac l4...
Qasha gratulacje!!!!cos mi sie kojarzy ze czekalas juz na to nie?
duzo duzo szczescia i milosci wam zycze!!
Arwi lubi tę wiadomość
-
uuuuuu chwile czlowieka nie ma a tu brylanty!!!! diamenty!!!!!!
Qasha gratuluje!!!! i tez czekam na fotostory
Dzieki dziewczyny wam raz jeszcze za wczorajsze rady, jestem spokojna, w koncu norma to norma - zawsze bedzie ktos w tej gornej i dolnejjedna taka kolezanka mnie nastraszyla, ze wszystko powyzej 2 to zlo
a nifty czy jak to sie tam zwie zrobie (mezu stawia
) dla takiej 100% pewnosci no i z powodow bardzo powierzchownych - chce wiedziec jak najszybciej czy mam dalej mowic Amelka czy moze szybko szukac imienia meskiego
jutro ide sobie przed praca krwi upuscic
milej niedzieli
emaj - ja do tej pory nie wyczyscilam wc!!! dzisiaj nadrobiemam nadzieje, ze ty - krolowo proga - tez!!!!
emaj lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
my juz w pełnej gotowości do podróży jeszcze tylko kawka i jakiś puder na facjate i mogę jechać
zwierze nakarmione , mąż zrobił śniadanko i nawet deserek - jakąs galaretke
Camille87 jeśli Cię to stresuje to wiadomo lepiej iść do gina wceśniejdla Twojego świetego spokoju
bita_smietanau mnie mąż tak się wkręcił że dziewczynka że później miał problem z wyborem męskiego imieniabita_smietana, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Wiem, że czekacie
Więc wczoraj się szykowałam do imprezy, wiecie makijaż i te sprawy, rzęsy wytuszowane itp.I Marcin w koszuli (nawet poprosił moją mamę o żelazko i sam wyprasował!) się mnie pyta, czy może mi tak na osobności dać prezent - no to ja, że pewnie
To ten mi każe usiąść i zamknąć oczy. No to siadam! Korci, żeby podejrzeć, oj korci. No i on on mówi, że mogę już otworzyć oczy.
No i widzę to:
I się mnie pyta: "Kochanie, czy zostaniesz moją żoną?".
No i ja w płacz. Makijaż poszedł się... Słowa wydusić nie mogłam!Gdzieś z 5min płakałam i kiwałam głową, dopiero później mu powiedziałam "tak"
Później poprawiłam tapetę i poszliśmy powiedzieć rodzince
Ale jestem szczęśliwaMadziulla, Dagn_, emaj, bita_smietana, zFolwarku, She86, Jagah, Camille87, Morwa, ktosiowa, Ania-nowa, Kjopa3, Paolala, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Wiem, że czekacie
Więc wczoraj się szykowałam do imprezy, wiecie makijaż i te sprawy, rzęsy wytuszowane itp.I Marcin w koszuli (nawet poprosił moją mamę o żelazko i sam wyprasował!) się mnie pyta, czy może mi tak na osobności dać prezent - no to ja, że pewnie
To ten mi każe usiąść i zamknąć oczy. No to siadam! Korci, żeby podejrzeć, oj korci. No i on on mówi, że mogę już otworzyć oczy.
No i widzę to:
I się mnie pyta: "Kochanie, czy zostaniesz moją żoną?".
No i ja w płacz. Makijaż poszedł się... Słowa wydusić nie mogłam!Gdzieś z 5min płakałam i kiwałam głową, dopiero później mu powiedziałam "tak"
Później poprawiłam tapetę i poszliśmy powiedzieć rodzince
Ale jestem szczęśliwa
Gratulacje Kochana!Do tego malenstwo w brzuchu - pelnia szczescia!!!
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Qasha śliczny:) jak rodzina zareagowała? Macie jakieś plany kiedy będzie ślub?
Na razie nieZobaczymy, może w okolicy świat coś ustalimy
Na razie mu chwilkę odpuszczę, haha
A i mi jeszcze powiedział, że jak wrócę do Opola to mnie zabierze na randkę zareczynowąemaj lubi tę wiadomość
-
Qasha wspaniałe wieści:D gratulacje i mnostwo szczescia dla Was:* haha nooo Ojejku dokladnei i nei bedzie pytan kiedy dziecko;)
Ania84 super imie:) wiele fajnych zdrobnień można tworzyc z tego imienia;)
Arwi lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...