Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPepsunia heej
wiem ze jesteś, czuje Twoją obecność
Byliśmy właśnie u teściowej poinformować o wnuku. Radości co nie miara, ale najciekawsze jest to ze 8miesieczny pies sie we mnie zakochał i nie opuszczał na krok, komedia normalnie, nikogo innego nie widział tylko mnieto młody psiak wiec może czuł matkę?
Paolala, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
Noo to wróciliśmy teraz odpoczywamy
Antek dostał troche cukru i szaleje
Qasha pięknyja dostałam pierwścionek w pudełku po śrubkach
no cóż mój maz romatykiem nie jest
Paolala własnie ze względu na zdrobnienia też mi się podobamój maz na pocatku ni ebardzo a teraz mówi ze inne imię mu nie pasi
Ojejku bo zwierzaki czująmoja kicia też czuje kładzie łebek częśto na brzuchu i mruczy
Arwi lubi tę wiadomość
-
Ania ja w I trymestrze spadłam 5 kg mimo iz nie wymiotowałam nie miałam mdłości po prostu jakoś apetyt mi nie dopisywał dr kazala mi tylko jesc dużo produktów wysokobiałkowych gdzies po 16 tc zaczełam zauwazac zewracam do wagi i apetyt tez powrócił
aktualnie nadrobiłam juz to co straciłam plus jeden kg
-
To na pewno a co do biegunki to pilnuj sie zebyś sie nie odwodniła .. i powiedz o tym swojemu lekarzowi
-
Ania-nowa wrote:W środę idę na wizytę to powiem. Mam tylko nadzieję że wszystko dobrze z maluchem...
Na pewno wszystko dobrze
Ja mam wizytę już za tydzień i chcę się dowiedzieć, czy to dziwne pikanie czasami w podbrzuszu to małe kopniaczki, czy moja wyobraźniaPewnie to drugie, haha
Moja mama całą ciążę ruchów nie czuła, gdyby nie to, że wystawiałam stopę/łokieć to by nie wiedziała, że ja się tam ruszam. W 8 miesiącu nawet miała kontrolne usg (usg 25 lat temu to był mega luksus podobno), bo jej koleżanki w pracy naopowiadały, że jak ruchów nie czuje to już w ogóle tragedia. Mam nadzieję, że ze mną tak nie będzie -
nick nieaktualnyJa dzwonie do mojego gina jutro i postaram sie przelozyc wizyte z czwartku na jutro wlasnie. Martwia mnie te bole choc wydaja sie byc normalne (ciagnacy bol) to jednak chyba zbyt dlugo nie widzialam babla i glupie mysli mnie nachodza
nie bede tez ukrywac ze chce juz isc na zwolnienie..
Co do wagi ja wciaz na plus -
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:To dopiero 26dc jeszcze moze odbic! Tym bardziej ze caly wykres to gory i doliny
z pierwszym synem mialam podobnie
Ja 6 dpo miałam spadek tempki i poszłam do Tesco kupić podpaski, bo dwa poprzednie cykle @ przychodziła 7-8 dpoktosiowa, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtosiowo,a Wy realizuje cie jakiś plan? Tzn wiem że dziedzica robicie, ale macie w planie klinikę? Wierzę że nie będzie potrzebna jednak, mam nadzieje ze temp odbije :*
Camille powodzenia, ale bólami się nie stresuj, sama przeszłam kryzys bólowy tydzień temu chyba, ale jak masz być spokojna to przekładaj tę wizytę I oglądaj bąbla
Ania pij dużo, od odwodnienia tez może głowa boleć i to nieźle - ja już w tym temacie się pilnuję, ale ostatnio atak migreny być może miałam wywołany odwodnieniem, które zauważyłam na wadze. .. 1,5kg mniej w jedną dobę miałam, nie wiem jak to się stałoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 22:00
Camille87 lubi tę wiadomość
-
witam sie w druuuuugim trymestrze!
dla ciezarowek mleko
i dla ciezarowek za chwilke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 06:57
emaj, Ania_84, Madziulla, Demsik, ojejku, kate55, starająca się15, Morwa, pepsunieczka, ZakreconaŻona, Arwi, Krucha, ktosiowa, Kjopa3, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny