Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taaaa.... z muszgu to mi nic nie zostanie towarzystwo bajera
rozgaszczam się tu moimi nie aż tak mega biodrencjami
prasowanie? no prasuję, prasuję... deska w salonie z praniem stoi 4ty dzień, na widoku, żeby nie było że unikamy siebie nawzajem ciekawe kto pierwszy wymięknie
no i hot-doga mi się odechciało i jak Jagah dziś zdrowiej, penne razowe ze szpinakiem, a co!
ja za wami nie nadążę, tyle tu smarujecie baby jedne noooo bo wy baby wszystkie nie?
aaaaa... też miałam pukanie od wewnątrz odpipne przeniosło się spod pępka, może też epicentrum świata się zapowiadaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 15:41
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
mitonia wrote:aaaaa... też miałam pukanie od wewnątrz odpipne przeniosło się spod pępka, może też epicentrum świata się zapowiada
-
Morwa wrote:Nie strasz , 3 Września mam imprezę w męskim towarzystwie , więc ciężko będzie nic nie wypić ciężko będzie też udawać kierowcę, bo impreza na miejscu. No ale jak się trafi to udam migrenę i nie pójdę. Migreny są najlepszym wymiksowaniem z sytuacji. Koledzy męża pomyślą ,że pałam do nich ogromną nienawiścią (co po części jest prawdą i tyczy się to co niektórych) i nie będą zadawać zbędnych pytań.
Morwa idz ze swoja flacha, nalej czystej wody do butelki po finlandii, powiedz ze jestes chora i nie mozesz sie podzielic bo zarazisz i popijaj
Jagah - musk przez pozytywne fluidy beda sie rodzily kazdej tutaj szczesliwe dzieci -
bita_smietana wrote:Morwa idz ze swoja flacha, nalej czystej wody do butelki po finlandii, powiedz ze jestes chora i nie mozesz sie podzielic bo zarazisz i popijaj
Jagah - musk przez pozytywne fluidy beda sie rodzily kazdej tutaj szczesliwe dzieci
orr..... jest jeszcze metoda na "łykam antybiotyk" :d -
a od antybiotyku oczywiście boli żoładek, jest taki mega ciężki, jakby tona kamieni w nim siedziała, to pewnie przez źle dobrany probiotyk
Vitae, szo to? świat Ci stanął na głowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 16:39
-
nick nieaktualnyvitae13 wrote:Ja się wakacjonuje a tu taki wącior powstał??? Nieźle jestem do tyłu!!!!!
Przyjmijcie w grono please.
Przesyłam pozdro z okolic Gdańska
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffc89aab179e.jpg
Vitae dokładnie świat Ci na głowie stanął jesteś na wakacjach w Trójmieście czy mieszkasz tutaj? Pytam bo ja z gdyni -
nick nieaktualnyvitae13 wrote:Hahaha... No tak się czasem czuje jakby mnie ktoś trzymał głową w dół
Madziulla, wakacjonujemy się w Jantarze ale dziś pogoda do tyłka... Mam nadzieje ze się rozkręci od jutra
Vitae niby od jutra ma być ładnie. Udanego wypoczynku!vitae13 lubi tę wiadomość
-
a w łikend upały na tapecie w moim rejonie 30 na termometrze, więc jak się bunkruje z książką w domu
PS. idę zassać jakąś czekoladę, bo coś Ktosiek mnie dziś nie smyra w pępkuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 17:02
-
nick nieaktualny
-
prasowanie to może bym lubiała, ale nie umiem ;] za to mój mąż umie i lubi;) wiec nie zmieniam takiego ukladu;)
Ojejku jak tam po wizycie? jak Ci sie wezel powiekszyl jednostronnie to najczesciej walczy z czyms co jest blisko niego, nie boli Cie przy okazji np ząb? albo nie masz jakieś wysypki z tej strony ? nie przewialo Cie?
Mona pewnie chodzilo Ci o nerw trojdzielny ;]
heh Śmietana, moja kumpela kiedyś zastosowala podobny myk, do butelki po winie nalała soku porzeczkowego i tak udawała że sączy wino, miala pecha i sie wydalo ;]Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...