Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Helloło o matulu co się dzieje hot dogi w cipłej bułeczce , MOna zmienia m i grafik bo środa to dzień loda i co ja teraz poczne
-
mitonia wrote:Ania może w podobnym czasie będziemy mieć parte
-
marciaa wrote:zazdroszczę *.*
w PL kupiłaś?
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Gdzież ach gdzież masz tako opcje?
ja sobie dodałam do zakładek ten tylko wątunio, klikam w pasku zakładek w przegladarce i mam
edPaolala wrote:Ojejku jak tam po wizycie? jak Ci sie wezel powiekszyl jednostronnie to najczesciej walczy z czyms co jest blisko niego, nie boli Cie przy okazji np ząb? albo nie masz jakieś wysypki z tej strony ? nie przewialo Cie?
Mona pewnie chodzilo Ci o nerw trojdzielny ;]
niestety tylko prenalen, mam zaczerwienione gardło po tej stronie, zęby mam pod kontrolą, nic mnie nie boli. ójdę do neurologa jak nie przestanie mnie skóra na połowie twarzy boleć. A ten prenalen to niezły ma składWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 18:43
Jagah lubi tę wiadomość
-
Witam kobietki Widzę,że coraz więcej wyborowego towarzystwa dołącza Rozwalacie system
Kejsi z Gdańska jestem Kopnijcie mnie w zad bo wczoraj sprawdziłam szyjkę bo byłam ciekawa jaka jest w ciąży a ona nisko i jakby trochę otwarta (ale już rodziłam) O ja głupia się zestresowałam
Piękniusie macie te bety i progesterony -
Ojejku a zakażenie herpeswirusem, wirusem opryszczka miałaś? Hmm może coś z polpasccem...ooo fajny skład prenalenu mówisz to idę obczaić heh zaraz idę robić na kartce listę supli które biorę coby ginka nowa miała czarno na białym ;]. Edition: kjopa kopa masz wielkiego jak z Krakowa do Gdańska paluchy z dala od szyjki!!! Jest dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 19:04
Kjopa3 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam wieczornie☺ ...ło matko i córko ciężko ogarnąć co wy tu rozrabiacie.
Kjopa ja cię kopnął w ten chudy zadek, spoko ze świętokrzyskiego dostanę bozia dała długie nogi
Ja gotuję synu memu kaszkę mannę i podjadam no takie smaki z dzieciństwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 19:38
Kjopa3 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Kjopa ...bo się poświecę i pojadę do Ciebie ten palec to pokieruj na dzondra męża będzie mu przynjamniej milo ne wkładaj tam gdzie nie trzeb
Ojejku bo Ty masz dodatkowy objaw cionszowy objawy grypopodobne
Może Cię gdzieś przewiało ??Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Aniu masz rację
Ojejku ja też myślę,że może Cię przewiało Mój szwagier kiedyś miał jedną stronę sparaliżowaną? nie pamiętam czy go bolało ale kącik ust mu opadł. Strasznie się wtedy bał,że to wylew czy coś ale okazało się że przewiane. Mam nadzieję,że szybko Ci przejdzie a przede wszystkim,że zdiagnozują i wyleczą szybciutko.
Dziewczyny po stracie czy Wy teraz normalnie bo my z moim P trochę się boimy. Sam powiedział,że w tamtym roku w ciąży były i poroniłam i się boi. Choć ostatnio chciałam go zgwałcić ale po nockach był zajechany więc... W pierwszej ciąży wszystko było normalnie a teraz człek się trochę przejmuje -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Dzięki dziewczyny Aniu masz rację
Ojejku ja też myślę,że może Cię przewiało Mój szwagier kiedyś miał jedną stronę sparaliżowaną? nie pamiętam czy go bolało ale kącik ust mu opadł. Strasznie się wtedy bał,że to wylew czy coś ale okazało się że przewiane. Mam nadzieję,że szybko Ci przejdzie a przede wszystkim,że zdiagnozują i wyleczą szybciutko.
Dziewczyny po stracie czy Wy teraz normalnie bo my z moim P trochę się boimy. Sam powiedział,że w tamtym roku w ciąży były i poroniłam i się boi. Choć ostatnio chciałam go zgwałcić ale po nockach był zajechany więc... W pierwszej ciąży wszystko było normalnie a teraz człek się trochę przejmuje -
U nas przymusowa abstynencja z dwoma girami w gipsie było trudno:D hahah wiec miałam z głowy I trym po zdjęciu gipsu poszalelismy a co
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Kjopa, my normalnie uprawiamy seks, ale ja nie jestem po poronieniu. Lekarz nam pozwolił, więc działamy
Marcia, coś się zacięło w miejscu, gdzie zakłada się mieszadło i nie chciało się dać założyć. Ale naprawili i już jest ok
Tak piszecie o tym Gdańsku, a ja za nim tak tęsknię Mieszkałam tam 5 lat podczas studiów i mam mega sentymentPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja mam wizytę w piątek za tydzień więc już nie długo. Zobaczymy czy damy radę A jak poczekamy to tak jak Ania pisze później poszalejemy
Edit: Kate ja całe życie w centrum Gdańska i znudziło mi się w sezonie. Raczej unikam zwłaszcza Długiej ale wieczorem jak już nie ma tyle ludzi i jest starówka pięknie oświetlona to uwielbiam spacerowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 20:49
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Ja mam wizytę w piątek za tydzień więc już nie długo. Zobaczymy czy damy radę A jak poczekamy to tak jak Ania pisze później poszalejemy
-
No u mnie ustawowo od doktorka żadnego gmerania i orgazmów, bo:
a) mam mięśniaka,
b) mam nadżerkę,
c) mam nisko kosmówkę co zapowiada łożysko przodujące,
d) plamiłam,
jak dobrze pójdzie to do końca 40 tygodnia dobiję z litanią do końca alfabetu
Aniu, także kto wie czy u mnie też nie cc w scenariuszu -
Kjopa3 wrote:Dzięki dziewczyny Aniu masz rację
Dziewczyny po stracie czy Wy teraz normalnie bo my z moim P trochę się boimy. Sam powiedział,że w tamtym roku w ciąży były i poroniłam i się boi. Choć ostatnio chciałam go zgwałcić ale po nockach był zajechany więc... W pierwszej ciąży wszystko było normalnie a teraz człek się trochę przejmujeitania lubi tę wiadomość
-
Abby - podobnie jak ojejku, dodalam do zakladek w telefonie, a na komputerze do ulubionych, i sprawa zalatwiona
Kjopa - palec grzebalec, nieladnie! Trzeba wprowadzic jakies karniaki Co do seksu to My chyba poczekamy do wizyty, chce uslyszec serduszko oraz potwierdzic dobrze rozwijajaca sie ciaze (na zasadzie, zadnych krwiakow, problemow z lozyskiem, etc). Chcialabym tez zaczac cwiczyc, ale poczekam na zgode lekarza