Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:witam seksowne bestie!
dziwnie mi sie pisze na fioletowej stronie bedac w ciazy z pizza..... ale doszly mnie sluchy, ze to najlepszy watek na calym OF i BBF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:witam seksowne bestie!
dziwnie mi sie pisze na fioletowej stronie bedac w ciazy z pizza..... ale doszly mnie sluchy, ze to najlepszy watek na calym OF i BBF
jesli ktoras ciezarna zechialaby smarknac gilami na mojego posta - smialo! lapie zarazki hahaha !
cos o mnie: jestem fajna chociaz nie umiem prasowac nie mamy w domu deski do prasowania ani zelazka a zeby bylo smieszniej maz codziennie nosi koszule do pracy co tam jeszcze....lubie zboczone zarciki aaa no i 11 cs za mna, jak padne ( a padam czesto ) to najpierw pobecze a potem wstaje, poprawiam korone i walcze dalej nie wiem ile jeszcze cs przede mna ale bede walczyc do konca!
Też jestem fajna i też nie prasuję, za to mój mąż nadrabiaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 12:47
Mona_M, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Ej nie o jedzeniu , nie o jedzeniu, bo mi insulina skacze na widok tego machającego hot doga
Śmietana dobrze trafiłaś
Edit:
Moje dziecko zagnieżdża się w pępku , będzie pępkiem świata !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 12:55
bita_smietana, ZakreconaŻona, Paolala, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ej nie o jedzeniu , nie o jedzeniu, bo mi insulina skacze na widok tego machającego hot doga
Śmietana dobrze trafiłaś
Edit:
Moje dziecko zagnieżdża się w pępku , będzie pępkiem świata !!!
A tak serio kłuje mnie macica, są za to jakieś punkty? bo zbieram na toster.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 13:00
bita_smietana, Isia93 lubią tę wiadomość
-
no to widze, ze tu same fajne laski!
Abby przykro mi .. ja mialam byc na kwietniowkach, rodzic na poczatku kwietnia, wpadlam w taka euforie, ze sobie kupilam nawet krem na rozstepy...byla promocja i wiesz co, dalej sie nim smaruje i tym podstepnym planem przyciagam moje szczescie! nastepnym razem sie nam uda
kate1555 ustawilas sie w zyciu! maz ci prasuje! nie no bajka!
Mona czyli prasowanie to tez twoj najgorszy wrog! kto wogole wymyslil zelazko?!
Morwa a mi sie ten hot dog kojarzy z bzykankiem hahaha - musze dzisiaj meza dorwacojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez nie nawidze prasować..prasuje kiedy naprawde muse... wlasnie kto żelazko wymyślił.
Śmietana rozwalasz system. koleżanki pracy patrzą na mnie jak na przybysza z kosmosu bo od dłuższej chwili smieje sie jak głupek do kompa. Hotdog=bzykanie dobre
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:witam seksowne bestie!
jesli ktoras ciezarna zechialaby smarknac gilami na mojego posta - smialo! lapie zarazki hahaha !
cos o mnie: jestem fajna chociaz nie umiem prasowac nie mamy w domu deski do prasowania ani zelazka a zeby bylo smieszniej maz codziennie nosi koszule do pracy co tam jeszcze....lubie zboczone zarciki aaa no i 11 cs za mna, jak padne ( a padam czesto ) to najpierw pobecze a potem wstaje, poprawiam korone i walcze dalej nie wiem ile jeszcze cs przede mna ale bede walczyc do konca!
Witaj
Ja ostatnio przypaliłam ulubioną koszulkę mojego i mam zakaz dotykania żelazka hahah( nie żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzało ) :>
Ja mam najlepszy sposób na przetwory Jadę do babci i zabieram z piwnicy wszystkiego po trochubita_smietana lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
bita_smietana wrote:no to widze, ze tu same fajne laski!
Abby przykro mi .. ja mialam byc na kwietniowkach, rodzic na poczatku kwietnia, wpadlam w taka euforie, ze sobie kupilam nawet krem na rozstepy...byla promocja i wiesz co, dalej sie nim smaruje i tym podstepnym planem przyciagam moje szczescie! nastepnym razem sie nam uda
kate1555 ustawilas sie w zyciu! maz ci prasuje! nie no bajka!
Mona czyli prasowanie to tez twoj najgorszy wrog! kto wogole wymyslil zelazko?!
Morwa a mi sie ten hot dog kojarzy z bzykankiem hahaha - musze dzisiaj meza dorwac
Mona_M, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny