Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:Oo ketchup z cukini, spróbuję zrobic:) kate w osadzie troszkę więcej leu niż powinno być zajadaj żurawinę i będzie git;) pewnie lekarz zleci Ci zaraz kontrolne badanie moczu;)
Paolala lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry:)
mnie też kusi termomix, droga sprawa ale jak słysze co można z niego robić to mam ochote go kupic, kolezanka zrobila mi pyszne maslo orzechowe z termomixu mniam mniam:)
dzisiaj zarządziłam sobie dzien pieknosci;) lece do kolezanki na rzesy, potem paznokcie :]
wczorajsze plamienie zwiastowało pierwszy dzien cyklu dzisiaj, grrr czy któraś z Was miala takie niespodzianki przy stosowaniu lutki dopochwowej? wczoraj byl 8 dzien lutki, 25 dzien cyklu, a tu małpa sie rokreca, dodam że zagniezdzanie wykluczone;)
milego dnia!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Mnie nie ciągnie do Thermomixa, ale za to jestem szczęśliwą posiadaczką Kitchen Aida i kocham go miłością ogromną !
Dziś za mną pierwsza przespana noc od tygodnia, superWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 08:12
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj nie mogłam wieczorem nic napisać, bo jak czytałam o Waszych przetworach to myślami robiłam cichy napad na swoją lodówkę
Melduje się z rana, mega rześka i wyspana Z dobrych rzeczy to na pewno maksymalne wypełnienie stanika, cycki twarde jak skała Ale martwią mnie wypadające włosy, pomimo tylu witamin, przy każdym myciu jest pogrom, i to dopiero w tym cyklu zaczął się taki cyrk. Ciągle mam wrażenie, że to wina tarczycy.. No i muszę być w ciągłym ruchu, bo jak tylko dłużej posiedzę to ogarnia mnie senność. Z ciekawości stanęłam na wadze i jestem zdziwiona, że pomimo takiego wzdęcia KG poszły w dół. Obecnie 55,1 / 175 to spokojnie, mała paczka pikantnych chrupek nie zaszkodzi
Paolala - też dzisiaj planuje domowe SPA, głównie hybrydy jak tylko moja Diabolina pójdzie do grupy zabaw to robię małą kawusie i rozkladam sprzęt
U mnie ciepło i słonecznie, trzeba korzystać z pogody i zaraz śmigamy na plac zabaw -
nick nieaktualny
-
Jagah, tu chudzinko!
U mnie waga stoi w miejscu, od początku ważę 62 kg przy tym samym wzroście
Mnie włosy na szczęście nie wypadają, ale pewnie po ciąży i tak polecąPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ma jakąs awarię, boli mnie pół twarzy, ucho, powieka, skóra twarzy mnie piecze na połowie, spuchł mi jeden węzeł chłonny. I teraz nie wiem, czy to ta połowa odpowiedzialna za Oliwię czy za Trelka...
A tak poważnie, to umówiłam się do ogólnego, pierwszy raz coś takiego mnie dopadło... -
Kate - po pierwszej ciąży to myślałam, że będę łysa, wszędzie poniewierały się kosmyki włosów, aż fryzjerka namowila mnie do ścięcia na boba i..tak polubiłam krótkie włosy, że dopiero teraz zapuszczam wróciłam do swojego naturalnego koloru, i marzy mi się sombre, ale trzeba mieć odpowiednią długość włosów, żeby się dobrze prezentować
Mona - polecam dietę z Vitalii, zarejestrowalam się po nowe przepisy, a zyskalam świadomość ile tak naprawdę kalorii mają moje ulubione dania Zawsze jadłam zdrowo, ale za dużo, i to najprawdopodobniej utrudniało mi zejście z wagi po antykoncepcji -
nick nieaktualnyJagah wrote:Kate - po pierwszej ciąży to myślałam, że będę łysa, wszędzie poniewierały się kosmyki włosów, aż fryzjerka namowila mnie do ścięcia na boba i..tak polubiłam krótkie włosy, że dopiero teraz zapuszczam wróciłam do swojego naturalnego koloru, i marzy mi się sombre, ale trzeba mieć odpowiednią długość włosów, żeby się dobrze prezentować
Mona - polecam dietę z Vitalii, zarejestrowalam się po nowe przepisy, a zyskalam świadomość ile tak naprawdę kalorii mają moje ulubione dania Zawsze jadłam zdrowo, ale za dużo, i to najprawdopodobniej utrudniało mi zejście z wagi po antykoncepcji
I tez na wadze widzę 55,8 od jakiegoś czasu, a w kwietniu jak zaszłam w ciążę lekarz pytał ile waże to go oszukałam, chociaz o kg i powiedziałam, ze 58 -
nick nieaktualnyOjejku mnie tak boli jak mam migrenę, ale ty o bólu głowy nic nie pisałaś. Może to zapalenie nerwu trójcośtam, tylko ten węzeł chłonny hmmm
Jagah tylko widzisz ja jestem szczupła podobno tylko brzuch mam jak w ciąży, a dużo nie jem i jakichs strasznie kalorycznych rzeczy tez nie. Ja wiem co u mnie jest grzechem i powoli zaczynam wyrywać się z nałogu. -
nick nieaktualny
-
Mona - a widzisz, to zmienia postać rzeczy U mnie największym wyzwaniem są orzechy, po prostu jem bez opamiętania Kiedyś tak było z chrupkami, kocham Pringelsy i zawsze jak robimy imprezę to kupuję bez wyrzutów sumienia I ostatni grzeszek to lody z polewą albo bitą śmietaną
Teraz jak Mąż wróci to idziemy w trójkę na deser, bo będziemy świętować początek szkoły Diaboliny oraz ciążunie Orzeszka -
witam seksowne bestie!
dziwnie mi sie pisze na fioletowej stronie bedac w ciazy z pizza..... ale doszly mnie sluchy, ze to najlepszy watek na calym OF i BBF
jesli ktoras ciezarna zechialaby smarknac gilami na mojego posta - smialo! lapie zarazki hahaha !
cos o mnie: jestem fajna chociaz nie umiem prasowac nie mamy w domu deski do prasowania ani zelazka a zeby bylo smieszniej maz codziennie nosi koszule do pracy co tam jeszcze....lubie zboczone zarciki aaa no i 11 cs za mna, jak padne ( a padam czesto ) to najpierw pobecze a potem wstaje, poprawiam korone i walcze dalej nie wiem ile jeszcze cs przede mna ale bede walczyc do konca!
ojejku, Jagah, Ania-nowa, Milka1991, Mona_M, Kjopa3, Morwa, Madziulla, jelonekhihi, Paolala, marciaa, VillemoVilo, Alexiaa lubią tę wiadomość