Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:eh... mi tez się wydawało, że jest dobrze, nie miałam nigdy żadnych objawów mówiących o słabej rezerwie- takich jak bardzo długie cykle itp, nigdy nie miałam zabiegów/operacji w obrębie jamy brzusznej, które mogłyby mechanicznie jjaniki uszkodzić, owulację miałam na każdym monitoringu, wszystko książkowo, aż zmieniłam lekarza, który na pierwszym usg stwierdził, ze jajniki mogłyby być większe i zlecił właśnie amh... wg mnie bardzo warto to zbadać
a z zapędzeniem Stelażana na badanie trzyma kciuki
Ania, ja oich cukrów nie ogarniam, tez czeka mnie wizyta u diabetologa...
Marta, ja w twoje słabe AMH nigdy, ale to nigdy nie wierzyłam.
Śmietana, dzięki za gluta
-
Dziewczyny, mam tak troche spitolony telefon, ze nie ma pamieci i jak zrobie zdj to nie moge potem za bardzo nawet go obejrzec ani przeslac. Postaram sie jakos to rozwiklac. Choc jest to wada od poczatku jak mam ten tel. A Maz to ma tel z innej epoki
-
StyczniowaNadzieja wrote:zFolwarku super!!!
Tak Janka to to samo co Janinaehhh a myślałam ze jesteśmy nienormalni z meżem że chcemy tak dziecko nazwać
Męża chrzestna ma tak na imie i jest to złota kobieta
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Śmietana ja walę w te klawisze jak opętana żeby je rozruszać i muszę po wiedzieć, że dziś się całkiem nieźle sprawują
Teraz się cieszę, że nie kupiłam drogiej klawiatury
Marzu ja też zamieszkuje poddasze i trzaskało strasznie! Co prawda mamy w planach wymianę dachu, ale wolałabym być lepiej do tego przygotowana
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cześć kochane luzary:-) jeszcze raz dziękuję za wszystkie gratulacje:-)
Zfolwarku trzymam kciukasy za teściora i ciążunię
Ktosiowa wynik AHM pierwyj sotr gratulacje:-)
Impersja tak różowa drużyna się rozrasta, ciekawa jestem jaką karetę dla księżniczki zamówiłaś
Kate55 wczoraj przy piccolo (mężu kupił celem uczczenia info o córci) rozważaliśmy potencjalne imiona i zostało: Natalia, Oliwia, Luiza, Alicja, Klaudia, Nina i tyle było zgodności. Z racji że mój m. specyficznie wypowiada "r" odpada Kornelia która mnie się podoba;-(.
ps. zakupy odnalezione pod siedzeniem pasażera:-) dzisiaj się już w nie odziałam:-)
Quasha ziemniaczek z kefirem powiadasz ...hm.. chyba ja dzisiaj zapodam na obiad plus jajo sadzone...mniam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:46
ktosiowa, Arwi, kate88:) lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny