Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży gratuluję!
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Imię Róży, super że wszystko w porządku
nie mogło być inaczej. I fajnie że córeczka
Marzusiax, pewne rzeczy są nieuniknione, ale musisz być dobrej myśli ! Podziwiam Cię, że po takich przeżyciach dajesz radę, ja to bym się chyba bała ruszać i non stop leżała w obawie, że co się stanie maluszkowi. Kochana głowa do góry, bo wszystko będzie dobrze !! Los już Was mocno doświadczył, teraz dla równowagi da Wam szczęścieA życzenia szczęśliwego rozwiązania są nieuniknione,ale to wszystko z dobrej wiary ludzi
wierzę, że w tym roku to życzenie będzie dla Was dobrym znakiem i za parę miesięcy będziesz tulić w ramionach zdrowego synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 20:46
Imię_Róży, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję dziewczyny:-) właśnie była moja mama oczywiście poryczałyśmy ze szczęścia:-)
Jestem tak roztargniona, że nie wiem gdzie podziałam wczorajsze zakupy z MamaH&M, kupiłam fajną bluzę z czerwonym sercem w cekiny i spodnie dresowe i wcięło:-) przyjedzie m. to w moim samochodzie poszuka.
Marzusiax tak robiłam nity, bo strasznie się bałam amniopunkcji.
Ojejku ja ustaliłam telefonicznie, w czasie ankiety, z panią z Genomedu, że wynik mają mi przysłać do domu, a wcześniej informacja telefoniczna z podaniem hasła, którym był pesel. U mnie w mieście jest tylko punkt pobrań krwi, potem wysyłają próbkę do W-wy do Genomedu.
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię róży wspaniałe wieści
gratuluję zdrowej córuni!!♡♡♡
Styczniowa bardzo się ciesze ze wszystko w porządku!!!♡ no i chyba trzeba zacząć po mału myśleć nad imieniem dla córci
♡
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Imie Róży gratulacje
Marzusiax ja wierzę że święta bedziecie obcodzic szczęsliwei
co do insuliny mam nadzieje że moja diabetolog nie wpadnie na kolejny super pomysł
bo po jej diacie to wogóle cukry mam z kosmosu teraz proboje swojej diety i mam super
po tym jak zauwazłam że po jej 3 kanapkach na sniadani i kolacje oraz wskazaniu 2 danioego obiadu wywaliło mi po godzinie 156 cukier to zrobilam test
na kacje zjadłam sałatke z ogórka pomidora rucoli, i jajka +1 kromka chleba z masełkeim sniadanie podobnie i co cukier po obiedzie 93 , po kolacji 88 , a w miedzy czasie zjadłam przyzwyczajenia troche cukru
no i teraz serio zgłupialamImię_Róży, emaj lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:rewelacyjne
.
Ps. wcale mi się nie chciało robić tego AMH, bo czułam że jest dobrze, ale jak tak się o niego czepiają, to niech będzie... Tak sobie pomyślałam: wynik 2 byłby optymalny... I prośby spełnione.
Teraz muszę namówić M na test potrójny nasienia... nie będzie to łatwe...
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Tak liczyłam na twoją diagnozę
.
Ps. wcale mi się nie chciało robić tego AMH, bo czułam że jest dobrze, ale jak tak się o niego czepiają, to niech będzie... Tak sobie pomyślałam: wynik 2 byłby optymalny... I prośby spełnione.
Teraz muszę namówić M na test potrójny nasienia... nie będzie to łatwe...
a z zapędzeniem Stelażana na badanie trzyma kciuki
Ania, ja oich cukrów nie ogarniam, tez czeka mnie wizyta u diabetologa...ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Ktosiowa rezerwa piekna
Ojejku ja tez ich nie ogarniam ale stwierdzam ze ide do innej diabetolog bo ta od razu była na mnie nastawiona anty
Kate moze maluch sie rozpycha ... polez na boku bo wtedy najbardziej szyjka odpoczywa więc moze i macica poluzuje
my wrócilismy ze szkoły rodzenia teraz Antek brykaktosiowa, kate55, emaj lubią tę wiadomość
-
Nie wiecie czy można oddać do sklepu już zaczęty chleb? Mówiłam babie 3 razy, że mam cukrzycę i potrzebuje 100%żytni chleb a ona mi sprzedała karmelizowane dziadostwo. Zjadłam 2 kanapki i mi cukier wywaliło w kosmos. Ale jestem wściekła. Chleb trzeba szanować i nie chce go wyrzucić, a najchętniej bym jej kazała go sobie zjeść. Dodam, że kupiłam na piekarni, to na czym jak na czym ale na chlebie sprzedawczynie powinny się znać
ojejku lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzusia ja się własnie zastanwiam czy bułki e społem te ciemne z ziarnem czasem nie maja karmelu bo po nich tak mi skakał cukier
-
Przywiązywać się nie przywiazuje jeszcze do płci ale wiem też ze mój lekarz ma dobre oko... poczekam do wizyty 20.12 i zobacze czy ta wersja się utrzyma. Z synem można powiedzieć ze było trafione na USG prenatalnym.
Co do imienia to dla dziewczynki będzie cieżko... chodzi nam po głowie Jasia (Janina, Janinka) co myślicie?No i mój dzisiejszy pomysł Agatka
zFolwarku lubi tę wiadomość