Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Madziula a jak to się stało, że mama miała zwężenie przełyku? Samo się takie coś może zrobić? 10kg na szczupłą osobę to bardzo dużo .
wiesz co sama do konca nie wiem.. jak Mama dojdzie do siebe to sie spytam za pare dni bo sama jestem ciekawa.
Moja Mama miała kiedyś problem z alkoholem ale nie wiem czy to mogło mieć wpływ
-
zFolwarku wrote:Dziewczyny jestem zalamana. 10dpo plamienia, dzis-11 dpo plamienia. Delikatne, ale ewidentne. Czy ja mam totalnie porypana fl? Kurdeeeeeee
-
Współczuje Fufce, nawet nie wiem co ona przeżywa i nawet nie chcę wiedzieć!!!
A ja czekam na wyniki TSH, antyTPO, Na i K... i chyba zagubili moją próbówkę, bo 13 godzina a ja nie widzę na stronie diagnostyki nawet zlecenia.... Cholera, endo o 15:30... Niedobrze...
-
nick nieaktualny
-
Madzia zdrowia dla Mamy! Styczniowa, u mni też ciągle coś. Najpierw plamienie, później nasilenie astmy, anemia, infekcja, opryszczka jedna za drugą.. Strasznie mam osłabiony organizm. Ale najważniejsze, żeby dziecko rosło zdrowe! Byłam u gin i stwierdziła, że różnica tygodnia to niewiele i nie mam się przejmować. Wyniki wyszły ok poza lekką anemia.
Corcula lubi tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:Madzia zdrowia dla Mamy! Styczniowa, u mni też ciągle coś. Najpierw plamienie, później nasilenie astmy, anemia, infekcja, opryszczka jedna za drugą.. Strasznie mam osłabiony organizm. Ale najważniejsze, żeby dziecko rosło zdrowe! Byłam u gin i stwierdziła, że różnica tygodnia to niewiele i nie mam się przejmować. Wyniki wyszły ok poza lekką anemia.
Ważne zeby juz teraz wszystko było dobrze!!! No widzisz mówiłyśmy Ci ze nie ma się czy stresować, dobrze że wyniki okAnia-nowa lubi tę wiadomość
-
Dobra, to ja z kolejnym tematem wyjezdzam .
Kiedy ubieracie choinke?
Edit:
Ojejku moim zdaniem ten strach wynika z poziomu wiedzy ale tez pewnie z cech charakteru. Jak mowilam kiedys, macierzynstwo to ciagly niepokoj. Teraz juz wiadomo za co dziekowac rodzicomWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 13:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jedna mam biala ktora sama robiłam z gazet ubrana lampkami led i srebrnymi dodatkami a zielona przewaznie stoi ubrana w pierniki cukierki itp;)ewentualnie ozdoby recznie robione przeze mnie:)
Ta biala stanie moze i na mikolaja a potem druga.ja zawsze szybko ubieram,chce sie nacieszyc:)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Nie ma wyników... nic nie ma... do labu się nie dodzwoniłam... Dupa blada...
A choinkę planuję kupić 17-18 grudnia. Kupuję taką w doniczce, żeby koty nie zrobiły jej krzywdy, wielkości takiej, żebym mogła ją unieść (ale to tak ostatkiem sił) i żeby zmieściła się w moim samochodzie (szczęśliwie wysoki) na podłodze za kierowcą. Dokupiłam w tym roku ozdób.
Edycja: dobrze, że to nie na wyniki bety czekam (tak teoretycznie jakby mi się Ridż spóźniał).
Co do świąt: w tamtym roku się poryczałam na kazaniu w 1wszy dzień świąt, bo ksiądz powiedział: rodziny, w których pojawiło się dziecko... szczególnie ten w których niedawno pojawiło się dziecko, rozumieja....
A Ja w ryk....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 14:45
-
Ja się bardzo cieszę na święta, ostatnie były takie beznadziejne przez naszą stratę, ciągle tylko myślałam, jaki bym miała brzuszek i jak bardzo bym się cieszyła.. Także teraz sobie nadrobię i mam zamiar się przyłożyć do stworzenia pięknego, świątecznego klimatu.
Choinkę pewnie kupimy ze dwa tygodnie przed świętami.
Ktosiowa, nakichałam CI na wykres (serio, akurat mnie w nosie zakręcilo )
U nas bez większych zmian, tygodnie lecą jak szalone. Dziś juz 24tc. Skurcze mam w sumie codziennie, ale po kilka i w nieregularnych odstępach, więc się nie przejmuję. Ale za to doszedł mi ból spojenia łonowego. Szkoda, bo akurat mam ostatnio więcej energii do spacerów i krzątania się po domu, a ten ból trochę mi to uniemożliwia. Ale damy radęktosiowa, Demsik lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc