Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Marzusiax a moze uprzedz rodzinke zeby nie zyczyli ci tego z iadomych wzgledow
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Pomysl kochana ze wasz aniolek Krzyś nad wami czuwa i nic zlego sie nie wydarzy i on chcialby byscie byli szczesliwi w te swieta.on zawsze bedzie z wami.tule cie mocno
marzusiax, ojejku, zFolwarku lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Witam... dzień 8...
Dziewczyny ale jestem gapa, wczoraj po szopingu, padłam, poszłam usypiać synka i ściszyłam fona, oczywiście usnęłam. Rano zobaczyłam że mam nie odebrany telefon z laboratorium. Zadzwoniłam przed chwila i szukają wyniku, bo wczoraj była inna koleżanka w ciągu godziny mają oddzwonić.... a ja w tym czasie zejdę na zawał....sercemi z klatki piersiowej wyskoczy...
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Imię Róży, trzymam kciuki.
Maurzusiax, ale wiesz ze oni na prawdę życzą ci szczęśliwego rozwiązania. I my tez!!!!
My już po wizycie. Ja mam zrobić amh a Stelaź jakieś bardziej zaawansowane badanie nasienia, z pińcet. I załatwić tez skierowanie na siebie. I podobno to nasienie nie jest takie złe, ze ten wynik jest robiony z 50 plemników etc...
Ale M stwierdził, ze musi sie teraz z tym przespać i na razie nie chce o tym gadac.
Edycja: pobrali mi krew na witaminę D3, bo amh nie da sie na NFZ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 12:09
Imię_Róży, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Witam... dzień 8...
Dziewczyny ale jestem gapa, wczoraj po szopingu, padłam, poszłam usypiać synka i ściszyłam fona, oczywiście usnęłam. Rano zobaczyłam że mam nie odebrany telefon z laboratorium. Zadzwoniłam przed chwila i szukają wyniku, bo wczoraj była inna koleżanka w ciągu godziny mają oddzwonić.... a ja w tym czasie zejdę na zawał....sercemi z klatki piersiowej wyskoczy...
I jak tam wyniki? Wszystko dobrze?Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny.... będziemy mieć zdrową CÓRECZKĘ)... musiałam się odryczeć po telefonie z labu i m. do słuchawki też ryczałam.... dzięki za wszystkie kciuki:-)
ojejku, Madziulla, Arwi, bita_smietana, marzusiax, Jagah, emaj, ktosiowa, pepsunieczka, kate55, Corcula, kate88:), zFolwarku, Camille87, Impresja lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Dziewczyny.... będziemy mieć zdrową CÓRECZKĘ)... musiałam się odryczeć po telefonie z labu i m. do słuchawki też ryczałam.... dzięki za wszystkie kciuki:-)
Ale mi kazali przyjechać po wyunik osobiscie, nie podali przez telefon, więc nie pamiętam w jakim stanie tam dojechałam
Gratuluje z całego serca :*Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Imię róży super!!! To robiłaś nifty? Teraz to tylko się cieszyć
Dziękuje Wam za miłe słowa :* Troszkę poprawiły mi humor, po wizycie u diabetologa. Od dziś oprócz glukometru mam insulinę. Trochę czuje się jak ćpunka. Jeszcze tylko brak clexanu do kompletu - a było blisko, bo receptę dostałam. Stan błogosławiony? To zaliczyłam w 1 ciąży, teraz nadrabiam. Ok.. już dość smętówImię_Róży lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Imię róży super, gratuluję córeczki
marzusiax ale wiesz przecież ze to wszystko dla dobra Twojego i maleństwa
Ania-nowa gratulacje zostania ciocią
A ja wczoraj byłam na prenatalnych, wszystko ładnie, dzidziuś zdrowy i póki co z tendencja na dziewczynke!!! (to szok prawdziwy dla mnie)ojejku, Imię_Róży, kate55, bita_smietana, kate88:), emaj, Demsik, Ania-nowa, Corcula, Arwi, ktosiowa, She86 lubią tę wiadomość