Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
StyczniowaNadzieja wrote:
Co do imienia to dla dziewczynki będzie cieżko... chodzi nam po głowie Jasia (Janina, Janinka) co myślicie?No i mój dzisiejszy pomysł Agatka
http://www.demoty.pl/dopiero-gdy-urodzi-ci-sie-dziecko-i-zaczniesz-myslec-nad-imieniem-dla-niego-zdajesz-sobie-sprawe-17687
Nie wychodzą mi obrazki ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 21:09
StyczniowaNadzieja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzusia masz paragon za chleb? Ja bym poszla i opierdzielila babke, to cos w rodzaju niezgodnosci towaru z umową, jesli prosisz o chlbe zytni to ma byc zytni i koniec. A co gdyby chodzilo o jakis produkt na ktory mialabhs silna alergie? Jesli nie uda sie zwrócić/wymienic to nagadasz jej moze sie ogarnie..
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Marzusiax ja bym poszła, nawet jeśli nie przyjmą, to chociaż niech sobie zdają sprawę, że od tego zależy zdrowie klientów!! A nie wciskają kity
My mamy jedną piekarnię pod nosem, gdzie już ze trzy razy mi sprzedali wczorajsze ciasto (a zawsze pytam, które jest dzisiejsze). I zawsze chodzę oddawać, bo nie po to tyle płacę, żeby jeść suche/twarde/nieswieże plackimarzusiax lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Przywiązywać się nie przywiazuje jeszcze do płci ale wiem też ze mój lekarz ma dobre oko... poczekam do wizyty 20.12 i zobacze czy ta wersja się utrzyma. Z synem można powiedzieć ze było trafione na USG prenatalnym.
Co do imienia to dla dziewczynki będzie cieżko... chodzi nam po głowie Jasia (Janina, Janinka) co myślicie?No i mój dzisiejszy pomysł Agatka
Czy Janka to tez Janina?
Mam ciocie Jasie i bardzo ja lubie
Imię ladne, kwestia tego czy ktos gustuje w odlschollowych imionach
Nie urazajac nikogo - napewno lepsze niz Jessica -
Jest 1:20 w nocy, a ja właśnie oglądam Drużynę Pierścienia i gotuję sobie ziemniaczka, bo mam straszną ochotę zjeść sobie z kefirkiem. Mam cichą nadzieję, że po kefirze minie mi zgaga, ale samego kefiru pić nie lubię
Mam nadzieję, że nie obudzę domowników...zFolwarku, ojejku, Demsik, emaj, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Przywiązywać się nie przywiazuje jeszcze do płci ale wiem też ze mój lekarz ma dobre oko... poczekam do wizyty 20.12 i zobacze czy ta wersja się utrzyma. Z synem można powiedzieć ze było trafione na USG prenatalnym.
Chcę Wam powiedzieć ze zrobiłam test i nie mogę już spać. Jest cień.Impresja, ojejku, Imię_Róży, emaj, ZakreconaŻona, Corcula, ktosiowa, bita_smietana, Demsik, Pianistka, kate88:), Arwi, She86, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Uwielbiam dawne imiona! Janka super.
Chcę Wam powiedzieć ze zrobiłam test i nie mogę już spać. Jest cień.
Pokaż fotę
Ed. Impra - pokaż brykę
Ja mam zamiar zamówić w lutym
W ogóle wczoraj zrobiłam przegądi ja już nie mogę kupowac ciuszków dla mojego facecika, mam właściwie wszystkiego za dużo ! A jeszcze idą 4 zamówienia z aliexpress...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 06:58
emaj, ktosiowa, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:Uwielbiam dawne imiona! Janka super.
Chcę Wam powiedzieć ze zrobiłam test i nie mogę już spać. Jest cień.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Jestem wyczerpana. Tak masakrycznie wiało w nocy, że tylko nasłuchiwałam czy mi dachu nie porywa. Miałam jechać z tym chlebem... Więcej już tam pieczywa nie kupię i wyrobię im odpowiednią opinię. Teraz muszę kombinować, bo zostłam bez chleba
Folwarku dawaj fotę testa!!!zFolwarku lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
hejo!!!
Imie Rozy - gratuluje corci!!!
zFolwarku - zycze Tobie, zeby Twoj cien za kilka miesiecy robil takie fikolki u Ciebie na dywanie
Morwa zobacz dla Ciebie, jakie zajebiste blizniaki
aaaa no i milego dnia dziewczeta!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 08:55
zFolwarku, Imię_Róży, She86, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:
Impra ha ha, oczywiście współczuję lapka, ale ja przedwczoraj zalałam kawą klawiaturę, na szczęście od PC, ale pracy nawał... działa, ale jak już wyschla to niektóre klawisze się przyklejają i nie chcą odbićprawie zalalam kasę fiskalna i poważnie mi d.pa ścierpła
nawet majty miałam w kawie!
Pochwal się bryką!
haha piona! ja wylalam sok jablkowy na klawiatureczesc klawiszy dalej sie przykleja i nie odbija np. üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
zeby zatrzymac musze spinaczem wyciagac
emaj lubi tę wiadomość
-
zFolwarku, jak już będziesz pewna ciąży, to proszę o orzyganie mojego wykresu
.
Pijcie, pijcie za moje AMH (też się nim jaram), jeszcze potrzebuję jednego, mocnego, zajebistego i walecznego plemnika.
Edycja: padłam wczoraj nawet nie wiem kiedy... Po tych przeżyciach (rozbolały mnie zatoki), byliśmy jeszcze w Ikei, po kijki narciarskie dla mnie, zbadać moje amh, odebrać prezent dla koleżanki, zrobić zakupy.. zjadłam obiad, wypiłam dużego grzańca zrobionego przez Stelaża... stwierdziłam, że zaszumiało mi w głowie i padłam!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 09:04
zFolwarku, Imię_Róży lubią tę wiadomość