Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
StyczniowaNadzieja wrote:Abby aż jestem ciekawa jakie to imie, szczerze obstawiałam ze Twoja córa jest moją imienniczką
wiec pewnie dobrze obstawiasz
Corcula, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Myślę że można się domyślić jak ma na imię moja Rabarbara
wiec pewnie dobrze obstawiasz
Impra, extra bryka ! Ile będzie szła z PL? Pewnie przez świętami juz będzie no nie?Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja laktator zdecydowanie tak!
Zdecydowanie przed porodem bo mozna nim pobudzac laktacje po porodzie w I dniach. Ja mialam medele elektryczna i jest boska! Tymi recznymi to mozna sie zapompowac na smierc.
Impresja, She86 lubią tę wiadomość
-
Impra wózio śliczny
mi też się białe podobają
a najlepiej biało szary cudo
A co do laktatora to z opinii znajomych i rodziny wysnulam wniosek taki : przydał się każdej z ktoraz rozmawiałam wiec chyba można kupić jeszcze przed porodem, absoletnie nie ręczny tylko elektronicznyImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe Abby czyli moja imienniczka
co do wozka to my mamy na bialej ramie i owszem jest kilka malych rysek ale ogolnie nie rzucaja sie nawet w oczy...
Co do laktatora to ja jestem moze i dziwna ale obeszlabym sie bez calkowicie... Pierqszy raz uzylam gdy chcialam wyjsc na dluzej i malemu chcialam sciagnac mleko do butelki a i tak finalnie sciagalam recznie. Pozniej korzystalam jak malemu wprowadzalam stale pokarmy i mialam nadmiar w cycach przez kilka dni ale to z wygody uzywalam laktatora bo daloby sie recznie. Ogolnie gdybym nie dostala to bym na pewno nie kupila. Zwykle w szpitalach sa do pozyczenia, pozatym to mozna wsze
dzie kupic jak sie okarze ze jest potrzeba. Aaa i ja mialam z medeli elektryczny wiec nie jakis szajs a i tak wolalam bez niego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja pokarm mialam od poczatku, ba ja pod koniec ciazy kazdego ranka budzilam sie z mokra koszulka bo tak mi sie lalo z cycow. Zaczelo sie gdzies po 20tc, poczatkowo to byly niewielkie plamki a ostatnie kilka tygodni to juz standart ze moja koszulka i
meza jesli sie przytulilam szla po jednej nocy do prania, a nie raz i poduszka
mi mietowy tez sie podobaImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impra dla mnie męta jak najbardziej.
Czy któraś używa z was kawiarki jaka najlepsza?
...U mnie po 18 dniach po pseudo okresie przylazł meeeeega okres...ał....do tego żołądkowe problemy...bleeee,jednym słowem bałagan...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Hej kobiety. U mnie zaczynają się mdłości i nie najlepsze samopoczucie. Boję się że znowu stracę maluszka a jednocześnie mam jakieś dobre przeczucie. Myślę że to może się udać. Powiedzcie mi kobiety właściwie to w którym tyg najlepiej iść na pierwszą wizytę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny