Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe dobre takie danie jako substytut
ja mam podstawowy, w kalendarzu nie wyswietla co jest pod serduszkami, w cotygodniowych opisach o dziecku jest calosc a o tobie tylko pierwsze zdajnie, nie pokazuje ile procent ciazy masz za soba, poza tym nie ma zaawansowanego wyszukiwania w tych galeriach... To chyba takie najwazniejsze -
Dzięki Corcula
Powtórzyłam test. Dziś to już nie cień lecz wyraźna kreska. Jutro idę do gina po skierowanie na betę.Impresja, Corcula, bita_smietana, Jagah, Ania_84, Demsik, ojejku, kate88:), emaj, pepsunieczka, marzusiax, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:Dzięki Corcula
Powtórzyłam test. Dziś to już nie cień lecz wyraźna kreska. Jutro idę do gina po skierowanie na betę.zFolwarku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Zfolwarku nie igraj z naszymi hormonami ciazowymi;)wielkie gratulacje bardzo sie ciesze ale na litosc boska daj nacieszyć oko;)
;)nowa mamuska na forum;))))ktora nastepna???
ojejku, zFolwarku lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnynasępna leci Paolala, Madziulla, Abby, Pepsa, emaj i ktosiowa - to wszystko jeszcze w tym roku i Morwa z bliźniakami już w 2017
zFolwarku, byłam wczoraj w galerii handlowej, tam mają fotobudki, idź z tym testem do fotobudki błaga Cię, chcemy to zobaczyć
bita_smietana, kate88:), zFolwarku, pepsunieczka, Demsik, ktosiowa, Morwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wygralam wlasnie wozek firmy stokke na dacebooku!!!!explorer lub skinny czy jakos tak mam wybrac model i kolor!!!!
bita_smietana, ojejku, kate88:), zFolwarku, emaj, She86, Impresja lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Dziewczyny wygralam wlasnie wozek firmy stokke na dacebooku!!!!explorer lub skinny czy jakos tak mam wybrac model i kolor!!!!
Wczoraj bylam na fanpage stokke i ostrzegali
https://www.facebook.com/StokkePolska/?fref=tsCorcula, Impresja lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:nasępna leci Paolala, Madziulla, Abby, Pepsa, emaj i ktosiowa - to wszystko jeszcze w tym roku i Morwa z bliźniakami już w 2017
zFolwarku, byłam wczoraj w galerii handlowej, tam mają fotobudki, idź z tym testem do fotobudki błaga Cię, chcemy to zobaczyć
haha! niezle. wybuchnelam smiechem do ekranu
-
StyczniowaNadzieja wrote:Corcula dla mnie to też cenna informacja, u nas będzie około 20 miesięcy różnicy... ale jakos jestem dobrej myśli, nastawiam sie ze będe padać na twarz razem z dziecmi wieczorem
To ja jestem rekordzistką, będzie około 15 i pół miesiąca ..Ntalka jestz 27.03.2016 a termin porodu nowego na 16.07.2017. Też jestem dobrej myśli, Córeczka jest spokojnym dzieckiem, nie wymaga bardzo wiele uwagi, potrafi długo sama się bawić
Natalia27.03.2016
-
Demsik wrote:Ja nie mam az takiego dylematu bo moj stnek jyz bedzie mial 7lat i 2 m-ce takze wiem ze wiele mi pomoze.moja siostra u corek miala 15 miesiecy roznicy i teraz sa jak rowiesnice.rewelacyjnie sie dogaduja.wy tez dacie rade.
Ja wlasnie skonczylam moje kuchenne rewolucje.bigos w sloikach zagotowany,krokiety zrobione,pierogi i uszka ulepione,pierniki upieczone i polukrowane.
Coraz blizej swieta,coraz bliżej swieta;)
Ale masz powera! Kurcze my jedziemy do cioci na święta, zazwyczaj po naszej stronie było lepienie pierogów z kapustą, tzn mama lepiła. Ale nie ma już jej jest z nami dwa lata i ostatnio lepiła babcia. Mama zawsze lepiła pierogi na ostatnią chwilę tzn w dzień wigilii, nigdy nie mrozilismy. Kusi mnie żeby potrenować ciasto, może nabiorę wprawy do wigilii i też coś przywieziemy oprócz makowca i winaDemsik lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
emaj wrote:zFolwarku! Gratulacje! Co do zdjęcia - masz może skaner?
Demsik faktycznie na oficjalnym fapage'u tłumaczą, że to nie ich konkurs.
Uuu A my dzisiaj smialiśmy się z mężem z sąsiadki bo udostępniała na fb jakiś konkurs o wygranie nowego audi, okazało się że to ściema jest właśnieNatalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Demsik, upewnij się, czy nie podajesz swoich danych oszustom.
Wczoraj bylam na fanpage stokke i ostrzegali
https://www.facebook.com/StokkePolska/?fref=tsDemsik
hormony ok