Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka nie bylo mnie caly weekend bo u mnie barbukowo, Ciocia Barbara i Mama tez wiec imprezka za imprezka. Mama na szczescie coraz lepiej sie czuje.
No i na dodatek mielysmy tez smutna wiadomosc ze moja siostra bo 21 latach malzenstwa sie rozwodzi... maja 2 dzieci...jedna dorosła 20 latke i 11 latke...szok..
YYY Kate! jak to..co sie stalo??? przykro mi strasznie ( tule mocno -
Madziulla wrote:Hejka nie bylo mnie caly weekend bo u mnie barbukowo, Ciocia Barbara i Mama tez wiec imprezka za imprezka. Mama na szczescie coraz lepiej sie czuje.
No i na dodatek mielysmy tez smutna wiadomosc ze moja siostra bo 21 latach malzenstwa sie rozwodzi... maja 2 dzieci...jedna dorosła 20 latke i 11 latke...szok..
Ojej smutna wiadomość przed świętami Szkoda tej 11-latki
Natalia 27.03.2016
-
kate, bardzo mi przykro. Tulę mocno :*
Wiem, że takie pocieszenia są do bani, ale u mnie było podobnie. W lutym coś zaskoczyło i w marcu się skończyło, a na początku lipca udało się ponownie i teraz rośnie mi szkrab pod serduszkiem Trzymam kciuki, żeby u Ciebie było podobnie :*kate88:) lubi tę wiadomość
-
Kate strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie :* Oby jak najszybciej nowa fasolka się pojawiła
kate88:) lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate88:) wrote:W nocy dostałam boli zaczęłam krwawic jestem w szpitalu poronienie w trakcie
Dziękuję za wsparcie :* nie poddam się tak łatwo ♡
Jestes silna i wiem ze malenstwo szybko wroci do Ciebie!! trzymaj sie kochana!!!kate88:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate88:) wrote:W nocy dostałam boli zaczęłam krwawic jestem w szpitalu poronienie w trakcie
Dziękuję za wsparcie :* nie poddam się tak łatwo ♡
Kate, nie poddawaj się absolutnie :*
Właściwie mozesz zacząć działać już w tym cyklu no nie? Nie miałaś i nie będziesz miała żadnego zabiegu mam nadzieję? Trzymaj się dzielnie -
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24ac6cf2052f.jpg
udalo mi sie wydostac zdj z komorki. test wyglada tak.