X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

nie cieszcie się tak z obrzeży Krakowa, bo w weekend podobno stężenie PM10 w Krakowie wynosiło ciut ponad 100, a w Skale 979(w Pekinie mieli lekko ponad 700), więc ten tego ... jest nieżle...

A o krakowskim in vitro też czytałam....

Edycja: ten tego.... khm khm... od dzisiaj pisowski Kraków ma dodatkowe wsparcie na franciszkańskiej... a z franciszkańskiej już rzut beretem na plac wszystkich świętych... myślę, że Kraków może juz zapomnieć o in vitro

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 18:18

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    ja z Krakowa wiec musimy znalezc szpital gdzies w polowie drogi, np Kielce:P:P:P hihi

Kielce o zapraszam serdecznie :) odwiedzę Was na porodowce :) a zaraz potem też tam trafię ;) :)

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za wyjaśnienie Paola ;)

ktosiowa no ja akurat w stronę Skały to mam daleko... ja bardziej w stronę Skawiny ale nadal Kraków. Tak czy inaczej czasami jest siwo okropnie.

Jak sie dowiedziałam o ciąży to sie zaczełam zastanawiać czy nie kupic takiej porządnej maski z filtrami wymiennymi które najdrobniejszy pyłek zatrzymują.... ale dalej sie nie zdecydowałam...

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate88, jak Ty się czujesz?

• Paolala Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Dziewczyny,

nie cieszcie się tak z obrzeży Krakowa, bo w weekend podobno stężenie PM10 w Krakowie wynosiło ciut ponad 100, a w Skale 979(w Pekinie mieli lekko ponad 700), więc ten tego ... jest nieżle...

A o krakowskim in vitro też czytałam....

Edycja: ten tego.... khm khm... od dzisiaj pisowski Kraków ma dodatkowe wsparcie na franciszkańskiej... a z franciszkańskiej już rzut beretem na plac wszystkich świętych... myślę, że Kraków może juz zapomnieć o in vitro

hehe mnie tam lepiej sie oddycha u mnie niz w centrum;) wiec moze akurat u mnie jest ok:D mam taka nadzieje:) a jak zacionrze w koncu to maske kupie na bank!

no wlasnie obawiam sie tych pisiorów w sprawie in vitro:/ dupki jedne, ciekawe jak by problem ich samych dotyczyl:/

no własnie Kate jak sie masz?

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny trochę lepiej :) chociaż ciężko ale cóż trzeba się ogarnąć wziąć w garść i działać dalej :)

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Boże to było cudowne :) jestem z Wawy ;)

Zartujesz?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:17

Arwi, kate88:) lubią tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem z Wawy wiec troche nas tu jest :D

Kate88 mocno Cie tule. Niestety znam ten bol.

zFolwarku, kate88:) lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:51

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha bardzo mi przykro. Jesli rodzice kochaja Marcina prawdziwa miloscia to zrozumieja. Jesli to toksyczny zwiazek to ta sytuacja to zweryfikuje.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Qasha bardzo mi przykro. Jesli rodzice kochaja Marcina prawdziwa miloscia to zrozumieja. Jesli to toksyczny zwiazek to ta sytuacja to zweryfikuje.

No miło się tak z bomby dowiedzieć, co teoretycznie przyszli teściowie o tobie myślą, nie ma co :/

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Zartujesz?
    NooO :) kurcze trochę za szybko zaszłas :D to się nie spotkamy w szpitalu :D

zFolwarku lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha,
    ja nie wiem czy jeszcze większym problemem nie jest u was brat Marcina niż jego rodzice.
    Już drugi raz obraził i Ciebie i Kubusia (pamiętam, jak napisałaś jak dogadywał Marcinowi i tobie podczas waszej rozmowy via net w listopadzie), teraz znowu obelgi... No sorry, ale za bękarta to mu się w mordę należy. Takie moje zdanie jest.

Tez Piotrek ma własną rodzinę? Wychodzi mi, że on jest zazdrosny o rodziców, a podejrzewam, że zazdrosny o kasę jest.

Edycja: mi wychodzi z tych jazd, że niestety trzeba spiąć tyłki, Marcin niech szuka pracy i wg mnie powinniście wynająć jakąś kawalerkę w twojej miejscowości. Zakładacie swoją rodzinę... Jak rodzina Marcina was nie akceptuje, to przykro mi ... macie siebie i Kubusia i niestety trzeba sobie samemu radzić.... A oni na wszystko sobie pozwalają, bo utrzymują Marcina. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 09:28

Arwi lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha sytuacje macie trudna i wspolczuje ale ja tez mysle ze jedynym wyjsciem jest odcięcie sie. Wynajmijcie jakies tanie mieszkanie, facet niech szuka pracy a swieta ??? Jak sa o nie takie klotnie to albo nie jechac nigdzie albo jezdzcie do Twojej rodziny ale nie dajcie sie wmanewrowac w poczucie winy i wizytę u ludzi ktorzy nie szanuja ani ciebie ani Waszego dziecka....

A bratu na miejscu twojego faceta to bym chyba faktycznie dala w twarz zeby sie odczepil i swoimi problemami sie zajmowal....

Nie zazdroszcze ci sytuacji ale kurde cos trzeba z tym zrobic. Na toksyczne relacje dziala tylko jedna rzecz - odciecie sie od nich i koniec....

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha przykro mi :(. kurcze zgadzam sie z ktosiowa i kamilka w 100%..

dziewczyny potrzebuje kilku dni resetu..bede was podczytywac i odzywac sie czasem ale wroce do was na dobre za pare dni..nie radze sobie kompletnie...jeszcze nie wiadomo kiedy pogrzeb bedzie...wszystko dluzej trwa przez to ze byl to wypadek..musza zrobic sekcje zwlok i sprawdzic jaka była przyczyna smierci bo wujek podobno zasłabł na przejsciu czy moze jednak udezenie od samochodu..

w tym cyklu dziecica nie bedzie... owu jak na zlosc przyszla wczesniej bo po moich obserwacjachy była wczoraj lub dzis...a ostatni seks byl w niedziele...ale nie to jest w te chwili najwazniejsze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 09:46

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mezem wynajmujemy mieszkanie i uwazam ze dowiadujac sie o ciazy wcale nie trzeba latac za wlasnym mieszkaniem :p mamy sypialnie i salon z kuchnia i ok wystarczy...po co dla malutkiego dziecka osobny pokoj itd... Jak urosnie to owszem ale 1 rok jak dla mnie damy tu rade :) oczywiscie lepiej jest placic rate za swoje niz komus za wynajem ale czasami lepsze takie wyjscie niz branie kasy od rodzicow czy tesciow i ingerencja w wasze zycie...

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula moje kondolencje :( przykra sytuacja.... A cyklu nie skreslaj ;) rozne rzeczy sa mozliwe mimo ze wydaje sie ze nie :) trzymaj sie ciepło <3

ckaidqk34aroni5a.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę, że kawalerka na dobry początek wystarczy.
    Nie musi być mieszkanie jak z katalogu.
    Twoja rodzina was akceptuje, więc trzymajcie się twojego miasta rodzinnego.
    A za mieszkanie, komputer i święta serdecznie podziękujcie (najlepiej w przelewie zwrotnym z tymi 4 tys.)

kamika23 lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie ja mam kalafior zamiast mózgu. Mam dzis cytologie i czystość umowiona....i co ? Zapomnieliwmy sie rano z mezem :p niby opinie sa podzielone co do wynikow cyto po wspolzyciu ale mimo wszystko pojde. Jak im cos nie wyjdzie w badaniu to najwyzej do powtórki prawda ? Nie mam czasu na przekładanie bo sie noe wyrobie z wynikami do wizyty u gina...

ckaidqk34aroni5a.png
‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ