Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate, ścigam Cię albo juz prześcignęłam w wielkości bebzola
http://iv.pl/images/47594554663092682933.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 23:13
ktosiowa, Demsik, bita_smietana, emaj, Karolczyk, She86, Arwi, zFolwarku, mitonia, pepsunieczka, kate88:), odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Kate
na prawdę powinnas zostać modelką promującą macierzyństwo
Paolala ten mój sen był okrutnie realistyczny i aż mi niedobrze jak sobie przypomnę. Jeszcze takie okropne poczucie niemocy. Dobrze, że to tylko był sen! I że nasza ginekolog jest kobietą
Qasha mam nadzieję, że obiad był udany!
hehe noo dobrze ze nasza gin jest kobietą zdecydowanie:) nigdy mi nie przeszkadzało czy gin jest kobietą czy mężczyzną, baaa wolałam nawet jak jest mężczyzną, zawsze delikatniejsi byli, do czasu, kiedy mój gin z przed paru lat chciał się ze mną umówićod tej pory na wszystkich ginów mężczyzn patrze podejrzliwie!
Ojejku przepięknie wyglądasz, figura marzenie :* same modelki na tym wątku:D:D:D
Madziulla kciuki baaaardzo mocno zaciśnięte, ja bedziesz miała siłe to dawaj znaki co u Ciebie, ściskam mocno:*
Udanego tygodnia:D najadłam się miodu na śniadanie i teraz mi niedobrze:) zbieram się pobiegać z piesem potem szybki prysznic i do lekarki:) jajnik dalej boli pulsacyjnie....Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Kate, Ojejku pięknie wyglądacie!
-
Oczywiscie ze trzymamy kciuki za madziulle.jak da ci znac styczniowa to melduj bo bardzo im kibicuje za ponyslna wizyte.
Ja dzis czuje sie o niebo lepiej.musze zabrac sie za prasowanie i zrobic stroj baranka dla synka na jutro.malz jeszcze nie wie ze pokroilam jego gruby polar se se se;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Madziulla kciukasy za wizyte!!
jezuniu kate ty modelko!!!!!! kupilabym kazdy ciuch z katalogu dla ciezarnych zaprezentowany na tobie z najdzieja, ze bedzie tak na mnie wygladac hahahaha
zreszta ojejku tez figura idealnatylko brzuszek a reszta chuda!!
pomijam ostatnia fote Demsika!!! i Quashy! mega zazdro!
ile wy macie wzrostu? zapisze was na wybieg victorii secret
ide sie schowac pod dywan
i jak cos to zaczelam dzisiaj wedlug belly 20tc! o ja pie***Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 08:28
Corcula, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ja mam 175cm wiec taki normalny wzrost:)
Ja w srode zaczynam 20tc,gonie cie i wyciagne spod tego dywanu;)bita_smietana lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Heloł!
Madziulka, przytulam. Trzymaj sie.
Bita co Ty tu w ogole za herezje glosisz??!! Nie wierzcie jej!! To dupencja taka, ze ho ho!
Przymierzam sie powoli do zakupu wyprawki. Zaczynam od lozeczka chicco next2me. Z moja córeczka mialam kolyske blisko lozkka i fajnie sie sprawdzila. Ten wynalazek podoba mi sie jeszcze bardziej
. No i monitor oddechu obowiazkowo, laktator, hmmm wozka bym najchetniej nie kupowala wcale albo od razu jakas wypasiona spacerowke. Muszę chyba stworzyć jakas liste.
-
hej
Kate i Ojejku cudne macie brzuszki
Wyglądacie ekstra
Ciekawe jak to bedzie z brzuchem u mnie... Jestem strasznym chudzielcem, całe życie mam niedowagę lekką, ale nawet dietetycy nie dali sobie z tym rady
Taka już jestem po mamie - świetna przemiana materii ;P Zawsze miałam mega płaski brzuch, czasami to aż wklęsły... a teraz już coś zaczyna się dziać... Wieczorem mam piłeczkę, a rano już się przestał całkiem ten brzuch chować...albo to takie działanie jelit itp... albo bedzie u mnie szybko widać ? Zobaczymy
Mnie dziś rano przy robieniu śniadania przywitał blejk.... oczywiście samą wodą, bo ja wymiotuje głównie z głodu... ale głośno było tak, że mąż myślał że całe wczorajsze jedzenie zwracam hahaDobrze że nie chudne tylko 1 kg mi przybył bo chudnięcie w moim przypadku to już by była katastrofa
Corcula zazdroszcze przygotowywania wyprawkiAh jak ja już bym chciała robić zakupy
EDIT: Ja mam ginekologa faceta ;P Dobrze że nie zaprasza mnie na randkę hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 10:33
-
Madziulka trzymam kciuki!!
Ojejku, pięknie wygladasz ❤
Corcula, muszę sobie sprawdzić to łóżeczko! My po świętach chcemy się zabrać za wyprawkę.
Muszę Wam częściej wrzucać zdjęcia, tyle komplementów dawno nie dostałamDziękuję!
Za mną ciężka noc, czuję się paskudnie. Niewyspana, z bólem głowy. Jak tu w pracy się skupić...Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc