Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Madziunia z tego bedzie dzidzia jak malowana tyle ze trzeba chwile dluzej poczekac na serduszko.
Quasha ty juz w domu?
Dzisiaj wychodzęTzn siedzę już ubrana i czekam na transport
Gdyby nie to, że moja kochana gin ma dyżur to bym siedziała co najmniej do poniedziałku, a tak to mogę dzisiaj wyjść
Serducho Kubusia ciągle 150+u/min!
Tylko po wypis będę musiała przyjechać tak za tydzieńNo, ale przynajmniej ruszę się z domu.
No i Marcin kupił wczoraj w Agata Meble takiego ślicznego śpiącego aniołka w kuli ze sztucznym śniegiemDostanie go Nasz śpiący Aniołek na Święta.
Strasznie mi głupio, że w mikołajki nie byliśmy na grobie -
nick nieaktualnyMagdziunia12 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d253a75fedc6.jpg
Tyle było widać przez momencik
Ja też mam mieć szybkie podglądanie 21.12 ale może być troszkę za wcześnie to będzie 29 dpo. Walczę z ochota zrobienia jutro bety, ale wiem że jak ja zrobię to dostanę bęcki od ojejkuPrzecież stres nam nie służy
Hopeless ja z bólem cyckow mam różne teorie bo jak miałam proga 25 ng to były jak galaretka nie bolały, a jak na poziomie 15-20 ng to wtedy bolały i swędziały. Będziesz badać proga? -
emaj czuję się dobrze, wbrew pozorom odpoczęłam, no i po raz pierwszy od dawna mam ochotę na domowy obiad, no ostatnio apetyt mi nie dopisywał, ale szpitalne żarcie wszystko zmieniło xD Jeszcze przez wysokie ciśnienie (z nerwów oczywiście) walnęli mi dietę bezsolną. Tego to się nie da jeść.
A w domu kurczak z rożna z frytkami, aaaa!
Przyjechał tatowóz, jadę jeśćemaj, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Jak na moje oko zarodek jak malowany
Ja też mam mieć szybkie podglądanie 21.12 ale może być troszkę za wcześnie to będzie 29 dpo. Walczę z ochota zrobienia jutro bety, ale wiem że jak ja zrobię to dostanę bęcki od ojejkuPrzecież stres nam nie służy
Hopeless ja z bólem cyckow mam różne teorie bo jak miałam proga 25 ng to były jak galaretka nie bolały, a jak na poziomie 15-20 ng to wtedy bolały i swędziały. Będziesz badać proga? -
Kamika mozemy sobie podac rece- ja wróciłam wczoraj o 23 od mamy z imienin i dzis tak samo- brzuch bolal,nudnosci,brak apetytu i brak sil na cokolwiek.leze caly dzien w pizamie i sie nie ruszam z wyra.odpoczywam i tyle.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik, Kamilka, bidulki
Współczuję!
Ojejku, co do malowania płytek, to Styledigger ostatnio pisała o metamorfozie swojej kuchni i właśnie malowaniu płytekhttp://styledigger.com/2016/12/metamorfoza-kuchni-ze-zdjeciami.html
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Dziewczyny wracam do Was!!!
Witam się ze wszystkimi serdecznie i pozdrawiam bycząc się na zwolnieniu:) Ostatnie tygodnie to był kosmos, zero czasu, zmęczenie poziom master. Dopiero teraz na wolnym uświadomiłam sobie, jak bardzo potrzebowałam iść na zwolnienie.
Kuźwa, trzy dni Was nadrabiałam!
Na przywitanie i przeproszeniem częstuje ciastem z truskawkami (dzięki Ci Panie Boże za mrożone truskawki z Biedronki!).
Kciuki trzymam za Was na każdym etapie starań, meta dla nas wszystkich jest taka sama)))
emaj, kate55, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Spoko Paola, mnie tak napieprzały jajniki do 6tc po ovitrelle i clo, nawet postanowiłam, ze to moja pierwsza i ostatnia stymulacja, bałam sie serio hiperki, bo brzuch mi napuchł bardziej niż mam aktualnie na końcówce 5 miesiąca ciąży... poważnie. No ale po około 4 tygodniach od podania zastrzyku przeszło i nic nie boli do dziśAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Poza tym ze prog jest wydzielany pulsacyjnie to on mówi ze normy są tak szerokie ze nawet jak ktoś się w nich mieści progesteronu może być za mało. I nawet jak niby jest w normie dla mojego organizmu to może być niedobór. I jeśli są objawy niedoboru np plamienie i tak trzeba suplementowac.
-
Hopeless wrote:Poza tym ze prog jest wydzielany pulsacyjnie to on mówi ze normy są tak szerokie ze nawet jak ktoś się w nich mieści progesteronu może być za mało. I nawet jak niby jest w normie dla mojego organizmu to może być niedobór. I jeśli są objawy niedoboru np plamienie i tak trzeba suplementowac.
odrobinacheci lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:Właściwie to wszystko racja no ale prog jednak coś może powiedzieć czy owu była;) dawno się nie kłułam więc ja jednak pójdę w pt:)
także rósł sobie ładnie ale miałam na stymulacji cykle z progiem w 7dpo 25ng
-
Abby wrzucam mój brzuch
I papier toaletowy w tle
Dzięki Ci kochana za pomysł ze stanikiem sportowym, że też sama na to nie wpadłam. Miałam jeden w szafie i w końcu mi wygodnie
http://static.pokazywarka.pl/i/7154952/678455/img-20161211-203612.jpgpepsunieczka, odrobinacheci, kate88:), zFolwarku, Karolczyk, emaj, Paolala, ojejku, Demsik, marzusiax, ktosiowa, Camille87, Arwi, _Hope_, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc