X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Madziunia z tego bedzie dzidzia jak malowana tyle ze trzeba chwile dluzej poczekac na serduszko.
    Quasha ty juz w domu?

Dzisiaj wychodzę :) Tzn siedzę już ubrana i czekam na transport :) Gdyby nie to, że moja kochana gin ma dyżur to bym siedziała co najmniej do poniedziałku, a tak to mogę dzisiaj wyjść :) Serducho Kubusia ciągle 150+u/min!
    Tylko po wypis będę musiała przyjechać tak za tydzień :( No, ale przynajmniej ruszę się z domu.

No i Marcin kupił wczoraj w Agata Meble takiego ślicznego śpiącego aniołka w kuli ze sztucznym śniegiem :) Dostanie go Nasz śpiący Aniołek na Święta.
    Strasznie mi głupio, że w mikołajki nie byliśmy na grobie :(

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d253a75fedc6.jpg
    Tyle było widać przez momencik
    Jak na moje oko zarodek jak malowany :D

Ja też mam mieć szybkie podglądanie 21.12 ale może być troszkę za wcześnie to będzie 29 dpo. Walczę z ochota zrobienia jutro bety, ale wiem że jak ja zrobię to dostanę bęcki od ojejku ;) Przecież stres nam nie służy ;)

Hopeless ja z bólem cyckow mam różne teorie bo jak miałam proga 25 ng to były jak galaretka nie bolały, a jak na poziomie 15-20 ng to wtedy bolały i swędziały. Będziesz badać proga?

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku,inspiracja suuuper tylko...moja kumpela pomalaowała i wyszła kupa,znaczy kiepsko wyszło ale ja pedantka jestem,może słabo sie przyłożyła...

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:17

odrobinacheci, Corcula, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj czuję się dobrze, wbrew pozorom odpoczęłam, no i po raz pierwszy od dawna mam ochotę na domowy obiad, no ostatnio apetyt mi nie dopisywał, ale szpitalne żarcie wszystko zmieniło xD Jeszcze przez wysokie ciśnienie (z nerwów oczywiście) walnęli mi dietę bezsolną. Tego to się nie da jeść.

A w domu kurczak z rożna z frytkami, aaaa! :D

Przyjechał tatowóz, jadę jeść <3

emaj, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Jak na moje oko zarodek jak malowany :D

Ja też mam mieć szybkie podglądanie 21.12 ale może być troszkę za wcześnie to będzie 29 dpo. Walczę z ochota zrobienia jutro bety, ale wiem że jak ja zrobię to dostanę bęcki od ojejku ;) Przecież stres nam nie służy ;)

Hopeless ja z bólem cyckow mam różne teorie bo jak miałam proga 25 ng to były jak galaretka nie bolały, a jak na poziomie 15-20 ng to wtedy bolały i swędziały. Będziesz badać proga?
    Nie. Nie będę badać. Mój gin twierdzi ze badanie Proga nie ma sensu. Cały zeszły cykl miałam plamienia i i tak biorę dupka ;)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika mozemy sobie podac rece- ja wróciłam wczoraj o 23 od mamy z imienin i dzis tak samo- brzuch bolal,nudnosci,brak apetytu i brak sil na cokolwiek.leze caly dzien w pizamie i sie nie ruszam z wyra.odpoczywam i tyle.

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah Demsik no to ja dokładnie tak samo :P Wstałam tylko na obiad, a tak to mąż pełni rolę room service :P

Ale teraz mi sie lepiej robi już ;) raczej dopiero...

ckaidqk34aroni5a.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, Kamilka, bidulki :( Współczuję!

Ojejku, co do malowania płytek, to Styledigger ostatnio pisała o metamorfozie swojej kuchni i właśnie malowaniu płytek :) http://styledigger.com/2016/12/metamorfoza-kuchni-ze-zdjeciami.html

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wracam do Was!!! :)

Witam się ze wszystkimi serdecznie i pozdrawiam bycząc się na zwolnieniu:) Ostatnie tygodnie to był kosmos, zero czasu, zmęczenie poziom master. Dopiero teraz na wolnym uświadomiłam sobie, jak bardzo potrzebowałam iść na zwolnienie.

Kuźwa, trzy dni Was nadrabiałam! :D

Na przywitanie i przeproszeniem częstuje ciastem z truskawkami (dzięki Ci Panie Boże za mrożone truskawki z Biedronki!).

Kciuki trzymam za Was na każdym etapie starań, meta dla nas wszystkich jest taka sama :))))

emaj, kate55, ktosiowa lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Spoko Paola, mnie tak napieprzały jajniki do 6tc po ovitrelle i clo, nawet postanowiłam, ze to moja pierwsza i ostatnia stymulacja, bałam sie serio hiperki, bo brzuch mi napuchł bardziej niż mam aktualnie na końcówce 5 miesiąca ciąży... poważnie. No ale po około 4 tygodniach od podania zastrzyku przeszło i nic nie boli do dziś ;)
    Wiesz ja stymulacji itd już wzięłam sporo i raz mnie napieprzal tak jajnik w pierwszej ciąży jak mi urosły 2 giga torbiele, dlatego się trochę boję czy tam coś się podziało bo jak tak to pewnie kolejny cykl pójdzie na straty! Pójdę jutro rano do lekarki zrobimy usg i się dowiem:) ten ból to w pewnych momentach jest tak przeszywajacy że aż promieniuje ehhh paradoksalnie lewy jajnik gdzie był największy pęcherzyk nie boli... okaże się jutro:) Emaj ale sen w sumie zaczął się fajnie tylko koniec do kitu:) mój stelaż też miał boski sen Hehe śniło mu się że ważył moje cycki i w tydzień przybierały 20 gram haha. Abby a czemu bad proga jest bezsensu? Ja chyba skoczę na proga w piątek;)

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym ze prog jest wydzielany pulsacyjnie to on mówi ze normy są tak szerokie ze nawet jak ktoś się w nich mieści progesteronu może być za mało. I nawet jak niby jest w normie dla mojego organizmu to może być niedobór. I jeśli są objawy niedoboru np plamienie i tak trzeba suplementowac.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Poza tym ze prog jest wydzielany pulsacyjnie to on mówi ze normy są tak szerokie ze nawet jak ktoś się w nich mieści progesteronu może być za mało. I nawet jak niby jest w normie dla mojego organizmu to może być niedobór. I jeśli są objawy niedoboru np plamienie i tak trzeba suplementowac.
    Właściwie to wszystko racja no ale prog jednak coś może powiedzieć czy owu była;) dawno się nie kłułam więc ja jednak pójdę w pt:)

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Właściwie to wszystko racja no ale prog jednak coś może powiedzieć czy owu była;) dawno się nie kłułam więc ja jednak pójdę w pt:)
    Ja w tym cyklu bez szaleństw z progiem w 6dpo było 11,42 w 10dpo 16,55 a w 15 dpo 26,95 :) także rósł sobie ładnie ale miałam na stymulacji cykle z progiem w 7dpo 25ng

• kate55 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby wrzucam mój brzuch :D
    I papier toaletowy w tle :D

Dzięki Ci kochana za pomysł ze stanikiem sportowym, że też sama na to nie wpadłam. Miałam jeden w szafie i w końcu mi wygodnie <3

http://static.pokazywarka.pl/i/7154952/678455/img-20161211-203612.jpg

pepsunieczka, odrobinacheci, kate88:), zFolwarku, Karolczyk, emaj, Paolala, ojejku, Demsik, marzusiax, ktosiowa, Camille87, Arwi, _Hope_, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate o Matko! Jakaś ty chuda!! Widać, że brzuch cię ciągnie do przodu :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate piekny brzuch :D i piekna figura!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, petarda! Wyglądasz jak z katalogu dla ciężarnych ;)

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate pięknie!!!

• emaj Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:17

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ