X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Morwa zbiera się na ivf w pierwszym kwartale 2017 (mam nadzieję) była w klinice, ale to chyba opisała, wszystko wskazuje na to, że niebawem pochwali się bliźniakami.
    Z reszta Morwa jest trzecia, której wysłałam kopertę z suplami, "wszystkie" dwie poprzednie zaciążyły, nie ma wyjścia :D co ja poradzę, ze ciągle kicham do tych kopert :D
    Czyli wszystko ok....

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Czyli wszystko ok....
    czy ok to nie wiem, raczej bez zmian...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    U mnie u Abby widać 1 tydzień 3 dzień :D

Qasha bidulko :(

Ciężarówki, czy Was też tak "ciśnie" pod biustem? Mi brzuch powoli zaczyna powiększać się w stronę góry i jak siedzę, to mam wrażenie, że go ściskam biustem (a mam dość mały biuścik :D ), albo że biustonosz jest za ciasny. Dziś pół dnia chodzę bez stanika i dalej mam to uczucie, jedynie leży mi się wygodnie.

U mnie tez cycki juz leza na brzuchu :P i coraz czesciej siadam okrakiem bo inaczej sciskam brzuvh wlasnie i czuje jak mala tam bardzo nisko zaczyna kopav jakby jej przeszkadzalo :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Corcula, macicę masz nad pępek?
    Tzn ja też mogę tak mieć?
    Ja mam wrażenie, ze mam 7cm, ale pod pępek ;)
    giphy.gif

Abby - powodzenia ! Sikasz razem z Paolalą :) <3 :)

Ja w 19 tygodniu mialam 2 cm pod pepkiem :) tak powiedzial gin po badaniu a to mija druga ciaza ;) czasem czuje kooa nad pepkiem moze juz troszke urosla :)

• Demsik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz k...wa mac!!!!!!quasha bo ja sie przejade do was i zrobie tam porzadek.przede wszystim nie podoba mi sie ze nadal pacisz za to mieszkanie.po co skoro wogole tam nie mieszkasz?a jego rodzice pewnie mysla"glupia to niech paci".zostaw ta kase na kubusia.ja w tym mieszkaniu w zyciu bym nie zamieszkaa chocbym miala zyc na razie w pokoju u rodzicow a potem cos wynajac.a marcin potrzebuje zapedu i tyle.praca w urzedzie,niech leci do białego domu od razu.adna praca nie hanbi a od czegos trzeba zaczac.strasznie mi przykro ze maja o was rakie zdanie tzn o tobie i kubusiu.szok jak dla mnie.przytulam cie mocno i uwazaj nie wpadaj juz na wiadra;)
    Witam nowe twarze.trzymam kciuki za wasze cykle.madziulla nie zapomnij w tych problemach ze 12 masz wizyte w kinice!
    Mnie tez uwiera pod biustem.w porzedniej ciazy tez tak miałam i energii bylo spiro a przez to ugniatanie musialam sie klasc.
    Wlasnie leze i moja nikolka kopie.nawet dzis mikusia kopnela mocno,ale sie cieszyl.
    Wogole nadrabialam was dzis godzine.buziaki dla was wszystkich

ktosiowa lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Z reszta Morwa jest trzecia, której wysłałam kopertę z suplami, "wszystkie" dwie poprzednie zaciążyły, nie ma wyjścia :D co ja poradzę, ze ciągle kicham do tych kopert :D

Tak ojejku ma 100% skuteczność tylko przyszły suple od niej a tu bum ciąża :D

bita_smietana, emaj, ktosiowa, Impresja, ojejku, kate55 lubią tę wiadomość

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, tez jestem zdania zeby zrobic zbiorke i sie przejechac do tesciowki Qashy ;)

zFolwarku - masz kobito nosa, proponuje grac w lotka :D wiedzialas podswiadomie tyle czasu wczesniej, ze bedziesz w ciazy :D

Abby - 9 dni szybko zleci! B-) ja tez zawsze tak wczesnie znaczylam patola :D

ja zmykam dekorowac balkon lampkami swiatecznymi, sasiad zrobil cala wystawke swiateczna - ma drzewka led, lampiony, jakies migajace swiatelka, oswietlona fasade na zielono :D wiec zeby moj taras biedny nie byl to chociaz lampki pierdykne :D

Demsik, Impresja, zFolwarku, Arwi, She86 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Tak ojejku ma 100% skuteczność tylko przyszły suple od niej a tu bum ciąża :D

ojejku - masz wieksza skutecznosc niz branso z rozowego kwarcu :D
    musisz sie oglosic na allegro :D zestaw "jejku ojejku to ciaza"

to u Morwy bedzie tak samo!! Morwus czytasz to? :D szykuj sie na boom pregnant!!!
    200.gif

Demsik, ktosiowa, zFolwarku, ojejku, odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym wiedziala ze ojejku jest raka skuteczna to zajeloby mi to krocej niz 6lat;););)

ojejku lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • emaj Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:17

bita_smietana, pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 grudnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj padniesz ale chcialam wlasnie taka ozdobe na kibel kupic...przysiegam.........

200.gif

tylko za dlugo wahalam sie czy ma byc Mikolaj czy renifer.....i nie zdazyloby dojsc z Chin do mnie hahahah :D

kocham ten caly kicz swiateczny :D dzisiaj namawialam meza na swiecacego misia polarnego na balkon ale nie wyszlo :D :D

Corcula lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby Hehe w sumie nigdy nie sikalam 9dpo ale dla Ciebie mogę zrobić wyjątek tylko że ja miałam pregnyl więc może być jeszcze widoczny;) swoją drogą idę sprawdzić w pon czy moje jajka w ogóle popekaly bo wykres mówi co innego;) witamy na wątku nowe dziewczyny:*

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Magdziunia12 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Czytałam ale nie pisałam teraz od wtorku to już nie wiem co się dzieje bo załamalamm się. We wtorek byłam na usg. To był 6tc 2 d. Na usg pęcherzyk o nieregularnych kształtach. Ciężko było dojrzeć zarodek o serduszku już wogole nie wspominam. Lekarz trochę zdolowal bo powiedział że może być ciąża młodsza niż te 6tc albo niestety obumarla. Zaprosił za tydzień. Przeżywam to do teraz. Bardzo boki i czekam. Kazał zrobić betę więc beta że środy wyniosła 11776.4 w piątek powtórzone ale wyników narazić nie mam będą w poniedziałek. Czy któraś z was tak miała? Jestem przerażona tak czekałam na te maleństwo. Teraz czekam jeszcze bardziej. Chcę wiedzieć czy moje maleństwo żyje.... poradzcie coś jak wytrzymać? We wtorek kolejne usg chyba decydujące

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, tata mi właśnie wysłał zdjęcie pewnego szczęśliwego dziecka <3
    Jak myślicie, kto to? :D
    c3c5a7907a2c5cfam.jpg

ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • emaj Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:17

• Paolala Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia trzymam kciuki żeby było dobrze:*

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia tulę mocno! Jest jeszcze nadzieja, tego się trzymajcie. Trzymam mocno kciuki. I pisz na bieżąco, jak tylko się czegoś dowiesz :*

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia, na moje oko we wtorek to Twoja beta wynosiła max 10tys, przy tej wartości może nie być widać zarodka, tym bardziej <3
    Jestem prawie pewna, że poszłaś do lekarza 2-3 dni za wcześnie, pewnie w piątek byłoby już coś więcej widać. Rozumiem Twój strach, ale spróbuj czymś zając myśli.
    Owulację miałaś faktycznie w 14dc tak jak zakłada belly i suwaczek, czy może te 2-3-4 dni później?
    Dopiero 26dni od zapłodnienia zaczyna bić serduszko, ale tego dnia absolutnie nie dojrzymy tego na usg, potrzeba kilak dni więcej.
    Trzymam kciuki i informuj nas o postępach :*

• Magdziunia12 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie nie wiem kiedy miałam owulacje. Najprawdopodobniej do zapłodnienia doszło 4 dni później. Czyli w 18 dc. Takie moje wyliczenia ale nie wiem dokładnie bo sobie odpuściłam w tym miesiącu. Już nawet nie chodzi o te serduszko ale ten brak zarodka mnie dobil lekarz też się bardzo przejął więc taka kumulacja.

f2w3rjjgaua4gbje.png

74di9vvjgrdnsmro.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia12 wrote:
    Właściwie nie wiem kiedy miałam owulacje. Najprawdopodobniej do zapłodnienia doszło 4 dni później. Czyli w 18 dc. Takie moje wyliczenia ale nie wiem dokładnie bo sobie odpuściłam w tym miesiącu. Już nawet nie chodzi o te serduszko ale ten brak zarodka mnie dobil lekarz też się bardzo przejął więc taka kumulacja.
    czyli wg terminu owulacji nie byłaś w 6+2 a jakieś 5+5 lub 5+6, a to robi różnicę ;)
    Spokojnie czekaj, lekarza też wyślij do nas po LWD ;)
    Ja w 5+4 miałam sam pęcherzyk wielkości 3mm, o żadnym zarodku nie było mowy.
    Ja jestem dobrej myśli, nie wiem jak inaczej Cię uspokoić, ale późniejsza owulacja jest tutaj kluczowym elementem, będzie dobrze :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 22:55

‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ