Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Paola tak! Zaczynamy! Mój dziedzic juz zrobiony
dziś jeszcze go dla pewności tatuś posmyra na dobranoc
Abby zaciął Ci sie suwaczek:P bo ja widze ze jestes w 1tygodniu i 4dniu ciazy, a powinno byc 2tyg + 0dni:D
Mój sie majstrowal wczoraj wieczorem i dzisiaj rano i dzisiaj wieczorem jak wroce z pracy to mam nadzieje ze tez;p chociaz musimy wstac o 3 rano jutro wiec wypadaloby wczesnie isc spac:P
edit:
Madziulla kochana przytulam:* tak jest kurcze po tych wypadkach ze muszą sprawdzic co bylo przyczyną smierci, niedawno popelnil samobojstwo kuzyn stelaża, podpalił sie i powiesił ale i tak trzeba bylo robic sekcje czy czasem osoby trzecie sie w to nie zaangazowaly...dużo siły dla Was:* Twój wujek już jest w lepszym świecie [*]Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:20
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Qasha wrote:Też mi brakuje takiej stanowczej reakcji z jego strony. Tylko on to wszystko odbiera jako atak na siebie, a nie dostrzega, że ktoś mnie przy okazji obraża
no właśnie oprócz braku pracy to jest chyba największy problem że do Marcina nie dociera to jak jesteś krzywdzona:( przemyśl, czy chcesz być całe życie z człowiekiem który Ciebie i Kuby nie będzie stawiał na pierwszym miejscu!sorry za szczerość ale mnie też poruszyła Twoja sytuacja i to jak jesteś traktowana, kurde jestes w cionrzuni, powinnas odpoczywać, relaksowac sie a nie stresowac takimi rzeczami:/
edit: omg Qasha dobrze ze sie nic nie stalo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:27
nick nieaktualnyO matko Qasha dobrze ze nic wam nie jest!!
Thx dziewczyny.
Narazie wiadomo tylko tyle że Wujek leżał juz na pasach i wtedy ten po wujku przejechał. ;( Czy wujek żył zanim został potrącony tego jeszcze nie wiadomo...
Będę czasem zaglądać bo nie potrafię bez was! A na dobre wrócę pewnie pod koniec przyszłego tyg. -
Ja widzę ze jest 2 tyg. Ale już raz się kaczka zacięła
trzeba ja kopnąć w dupsko
-
Emaj uwielbiam Twój suwaczek:D
edit: Abby a ja nadal widze 1tyd plus 4 dni, ale jak Ty widzisz 2tydz to moze ja zle widze:PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:18
Qasha wrote:Nie mam już siły, żeby z nim rozmawiać.
A ja od 14:30 jestem w szpitalu. Nerwy + rozkojarzenie i wyglebiłam się tak porządnie, że jestem cała poobijanaBałam się, że Kubusiowi coś się stało Kubusiowi, bo oczywiście musiałam polecieć brzuchem na coś - tu konkretnie na wiadro.
Na szczęście Kubusiowi nic nie jest, tylko matka poobijana. Mam nadzieję, że jutro mnie wypuszczą mimo weekednu, bo lekarz uparł się żebym została na obserwacji na wszelki wypadek.
No a jak nie to trudno, tutaj mnie przynajmniej nikt nie denerwuje. -
emaj wrote:Abby u mnie Twój suwaczek również twierdzi, że jesteś w 2 tyg.
Ja swój suwaczek też uwielbiamoby juz takie zostały
Corcula, emaj, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
to ja nadal widze 1tydzien i 4 dzien
no ale na to wychodzi ze to ja mam zrypaną przeglądarke:) ide sie wylogowac z owu i zalogowac:P
edit: po ponownym zalogowaniu dalej 1+4 i bede miec teraz myslenice dlaczego tak:PWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 18:37
nick nieaktualnyPaolala wrote:to ja nadal widze 1tydzien i 4 dzien
no ale na to wychodzi ze to ja mam zrypaną przeglądarke:) ide sie wylogowac z owu i zalogowac:P
edit: po ponownym zalogowaniu dalej 1+4 i bede miec teraz myslenice dlaczego tak:P
http://iv.pl/images/98364055839254130889.jpg -
U mnie u Abby widać 1 tydzień 3 dzień
Qasha bidulko
Ciężarówki, czy Was też tak "ciśnie" pod biustem? Mi brzuch powoli zaczyna powiększać się w stronę góry i jak siedzę, to mam wrażenie, że go ściskam biustem (a mam dość mały biuścik), albo że biustonosz jest za ciasny. Dziś pół dnia chodzę bez stanika i dalej mam to uczucie, jedynie leży mi się wygodnie.
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:U mnie u Abby widać 1 tydzień 3 dzień
Qasha bidulko
Ciężarówki, czy Was też tak "ciśnie" pod biustem? Mi brzuch powoli zaczyna powiększać się w stronę góry i jak siedzę, to mam wrażenie, że go ściskam biustem (a mam dość mały biuścik), albo że biustonosz jest za ciasny. Dziś pół dnia chodzę bez stanika i dalej mam to uczucie, jedynie leży mi się wygodnie.
Ha i zagadka mojej kaczki rozwiązana -
Hopeless wrote:Bo to ten czas w ciąży kiedy ja zmieniłam normalne staniki na takie babciowe miękkie a koleżanki z mniejszym biustem na sportowe. Bez stanika za dużo nie chodź. Szkoda skóry i fajnego cyca
Ha i zagadka mojej kaczki rozwiązanaWiem, żeby nie chodzić bez stanika, ale dziś już nie mogłam wytrzymać
Wczoraj nawet kupiłam przedłużki do biustonoszy, ale to nie wiele daje.
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Będę musiała się zaopatrzyć w sportowe w takim razie
Wiem, żeby nie chodzić bez stanika, ale dziś już nie mogłam wytrzymać
Wczoraj nawet kupiłam przedłużki do biustonoszy, ale to nie wiele daje.
inne życie
i pokaż się! Znaczy brzuchol
Ty śliczna jesteś z tego co pamiętam