X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Paola tak! Zaczynamy! Mój dziedzic juz zrobiony :D dziś jeszcze go dla pewności tatuś posmyra na dobranoc :D

Abby zaciął Ci sie suwaczek:P bo ja widze ze jestes w 1tygodniu i 4dniu ciazy, a powinno byc 2tyg + 0dni:D
    Mój sie majstrowal wczoraj wieczorem i dzisiaj rano i dzisiaj wieczorem jak wroce z pracy to mam nadzieje ze tez;p chociaz musimy wstac o 3 rano jutro wiec wypadaloby wczesnie isc spac:P

edit:
    Madziulla kochana przytulam:* tak jest kurcze po tych wypadkach ze muszą sprawdzic co bylo przyczyną smierci, niedawno popelnil samobojstwo kuzyn stelaża, podpalił sie i powiesił ale i tak trzeba bylo robic sekcje czy czasem osoby trzecie sie w to nie zaangazowaly...dużo siły dla Was:* Twój wujek już jest w lepszym świecie [*]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:20

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:54

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Też mi brakuje takiej stanowczej reakcji z jego strony. Tylko on to wszystko odbiera jako atak na siebie, a nie dostrzega, że ktoś mnie przy okazji obraża :(

no właśnie oprócz braku pracy to jest chyba największy problem że do Marcina nie dociera to jak jesteś krzywdzona:( przemyśl, czy chcesz być całe życie z człowiekiem który Ciebie i Kuby nie będzie stawiał na pierwszym miejscu!sorry za szczerość ale mnie też poruszyła Twoja sytuacja i to jak jesteś traktowana, kurde jestes w cionrzuni, powinnas odpoczywać, relaksowac sie a nie stresowac takimi rzeczami:/

edit: omg Qasha dobrze ze sie nic nie stalo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Qasha dobrze ze nic wam nie jest!!

Thx dziewczyny.
    Narazie wiadomo tylko tyle że Wujek leżał juz na pasach i wtedy ten po wujku przejechał. ;( Czy wujek żył zanim został potrącony tego jeszcze nie wiadomo...

Będę czasem zaglądać bo nie potrafię bez was! A na dobre wrócę pewnie pod koniec przyszłego tyg.

• emaj Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:17

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę ze jest 2 tyg. Ale już raz się kaczka zacięła :/ trzeba ja kopnąć w dupsko ;)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj uwielbiam Twój suwaczek:D

edit: Abby a ja nadal widze 1tyd plus 4 dni, ale jak Ty widzisz 2tydz to moze ja zle widze:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:18

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Nie mam już siły, żeby z nim rozmawiać.

A ja od 14:30 jestem w szpitalu. Nerwy + rozkojarzenie i wyglebiłam się tak porządnie, że jestem cała poobijana :( Bałam się, że Kubusiowi coś się stało Kubusiowi, bo oczywiście musiałam polecieć brzuchem na coś - tu konkretnie na wiadro.
    Na szczęście Kubusiowi nic nie jest, tylko matka poobijana. Mam nadzieję, że jutro mnie wypuszczą mimo weekednu, bo lekarz uparł się żebym została na obserwacji na wszelki wypadek.
    No a jak nie to trudno, tutaj mnie przynajmniej nikt nie denerwuje.
    Dobrze ze zostalas. Odpoczywaj!

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha, odpocznij.... a najbardziej psychicznie.

A ja widzę u Abby 2 tygodniową cionźunię.

_Hope_ lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Abby u mnie Twój suwaczek również twierdzi, że jesteś w 2 tyg. :)
    Ja swój suwaczek też uwielbiam ;)
    Nasze suwaczki są zajebiste :) oby juz takie zostały :)

Corcula, emaj, zFolwarku lubią tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja nadal widze 1tydzien i 4 dzien ;) no ale na to wychodzi ze to ja mam zrypaną przeglądarke:) ide sie wylogowac z owu i zalogowac:P

edit: po ponownym zalogowaniu dalej 1+4 i bede miec teraz myslenice dlaczego tak:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 18:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    to ja nadal widze 1tydzien i 4 dzien ;) no ale na to wychodzi ze to ja mam zrypaną przeglądarke:) ide sie wylogowac z owu i zalogowac:P

edit: po ponownym zalogowaniu dalej 1+4 i bede miec teraz myslenice dlaczego tak:P
    ja widzę jak Paolala :)
    http://iv.pl/images/98364055839254130889.jpg

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wyrazy współczucia...

Qasha ...odpoczywaj...

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kate55 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie u Abby widać 1 tydzień 3 dzień :D

Qasha bidulko :(

Ciężarówki, czy Was też tak "ciśnie" pod biustem? Mi brzuch powoli zaczyna powiększać się w stronę góry i jak siedzę, to mam wrażenie, że go ściskam biustem (a mam dość mały biuścik :D ), albo że biustonosz jest za ciasny. Dziś pół dnia chodzę bez stanika i dalej mam to uczucie, jedynie leży mi się wygodnie.

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Firefox pokazuje dobrze, Chrome 1 tydz. 3 dni :)

a no widzisz zagadka rozwiązana miszczu:)

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    U mnie u Abby widać 1 tydzień 3 dzień :D

Qasha bidulko :(

Ciężarówki, czy Was też tak "ciśnie" pod biustem? Mi brzuch powoli zaczyna powiększać się w stronę góry i jak siedzę, to mam wrażenie, że go ściskam biustem (a mam dość mały biuścik :D ), albo że biustonosz jest za ciasny. Dziś pół dnia chodzę bez stanika i dalej mam to uczucie, jedynie leży mi się wygodnie.
    Bo to ten czas w ciąży kiedy ja zmieniłam normalne staniki na takie babciowe miękkie a koleżanki z mniejszym biustem na sportowe. Bez stanika za dużo nie chodź. Szkoda skóry i fajnego cyca ;)

Ha i zagadka mojej kaczki rozwiązana :)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Bo to ten czas w ciąży kiedy ja zmieniłam normalne staniki na takie babciowe miękkie a koleżanki z mniejszym biustem na sportowe. Bez stanika za dużo nie chodź. Szkoda skóry i fajnego cyca ;)

Ha i zagadka mojej kaczki rozwiązana :)
    Będę musiała się zaopatrzyć w sportowe w takim razie :) Wiem, żeby nie chodzić bez stanika, ale dziś już nie mogłam wytrzymać :/ Wczoraj nawet kupiłam przedłużki do biustonoszy, ale to nie wiele daje.

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Będę musiała się zaopatrzyć w sportowe w takim razie :) Wiem, żeby nie chodzić bez stanika, ale dziś już nie mogłam wytrzymać :/ Wczoraj nawet kupiłam przedłużki do biustonoszy, ale to nie wiele daje.
    Kup koniecznie :) inne życie :) i pokaż się! Znaczy brzuchol :) Ty śliczna jesteś z tego co pamiętam :)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ