Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Abby dziękuję kochana! Wrzucę zdjęcie przy najbliższej okazji, muszę jakieś zrobić
A jeszcze w temacie piersi, to od kilku dni zauważyłam wycieki siary :o Trochę dziwne uczuciePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Jupiiii juz nie musze bzykac oł jeee
Teraz najlepsze 9 dni z całego cyklu co miałam zrobić zrobiłam. Teraz sobie mogę mieć nadzieję i się obijacmitonia, ojejku, bita_smietana, Corcula, zFolwarku, She86, Demsik lubią tę wiadomość
-
Mi też wszystkie staniki przeszkadzają, dosłownie chodzę w bezszwowym sportowym plus wkładka laktacyjna
Kate po 30tc roku wyciek już typowo żółty będzie, jak na siare przystało
Moja też we wszystko ciśnie. Jak mówić chce ciągiem to przerwy robię na głęboki wdech bo inaczej masakra. Jakbym po schodach wchodziła haha.... -
nick nieaktualnyCorcula wrote:Kate55 ten efekt naciskania na brzuch to moze przepona? Ja teraz macice mam jakies 5-7 cm nad pepiek i tez wydaje mi sie, ze zgniatam malucha. Ale mysle, ze to jest odwrotnie i to macica cisnie przepone
Tzn ja też mogę tak mieć?
Ja mam wrażenie, ze mam 7cm, ale pod pępek
Abby - powodzenia ! Sikasz razem z PaolaląWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 08:52
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Corcula, macicę masz nad pępek?
Tzn ja też mogę tak mieć?
Ja mam wrażenie, ze mam 7cm, ale pod pępek
Abby - powodzenia ! Sikasz razem z Paolalą
Tylko ja nie wiem czy Paola jest tak samo swirnieta jak ja i czy też sika od 9dpobita_smietana lubi tę wiadomość
-
Odrobina chęci
Corcula, być może !
Ja też nie wiem, dokąd sięga moja macica
Abby, to ja czekam razem z Tobą Kciuki!odrobinacheci, _Hope_ lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Witam dziewczyny, można dołączyć?
Hopeless, co u Ciebie :*:* czemu nowy nick?
marciaa tu jest jeszcze? Bardzo jestem ciekawa co u niej -
Hopeless wrote:Bo było chujowo na maxa przez jakiś czas i usunelam konto. A teraz nic nowego w sumie. Czekam aż moje marcowe szczęście zechce do mnie wrócić
Rozumiem Cię bardzo, podobnie stracilysmy malucha
Ale, ale! Cycki do góry! Owulka dopiero, już, czy już po?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Witam wszystkie nowe dziołchy ❤
Ojejku mi macica rosnie tak szybko bo to 3 ciaza . Juz sie narozciagala wczesniej i teraz malo jej trzeba zeby poszla na calosc .
Abby no to czekam z Toba!bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Jutro zaczynam 6 tydz. W pon mam gin. Pewnie mnie wysmieje ze tak wczesnie przychodze, ale tak wypadl termin do niej i zapisana bylam jak nawet o ciazy nie snilam. Prosze o kciuki
emaj, ktosiowa, Corcula, bita_smietana, kate88:) lubią tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:Jutro zaczynam 6 tydz. W pon mam gin. Pewnie mnie wysmieje ze tak wczesnie przychodze, ale tak wypadl termin do niej i zapisana bylam jak nawet o ciazy nie snilam. Prosze o kciuki
E tam, piękny pecherzyk juz będzie
Kciuki mocne!zFolwarku lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Dziewczyny, wiecie co słychać u Morwy?
Z reszta Morwa jest trzecia, której wysłałam kopertę z suplami, "wszystkie" dwie poprzednie zaciążyły, nie ma wyjścia co ja poradzę, ze ciągle kicham do tych kopertWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 11:36
bita_smietana, odrobinacheci, Demsik, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
kate55 wrote:Będę musiała się zaopatrzyć w sportowe w takim razie Wiem, żeby nie chodzić bez stanika, ale dziś już nie mogłam wytrzymać Wczoraj nawet kupiłam przedłużki do biustonoszy, ale to nie wiele daje.
Może kup sobie od razu takie odpinane do karmienia, ja miałam te z hm http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0325027011.html tylko inne kolory. Te sportowe są o tyle fajne, że nie wgniatają się w piersi i nie robią się zgrubienia, i tym samym zastoje. Inne, nie sportowe własnie gniotły, takie są najwygodniejsze.Natalia 27.03.2016