Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku -mega wozek!!!! i jaka okazja!!! ja dalam dupy z zakupami, praca mnie wykancza
nadrobie w przerwie swiatecznej
Impra - stuuuudniooowka!!! wow!!!!! gratki bejbe!!!
kate55 - tez korzystam poki moge
Corcula - brawo! walcz i pokaz im!!!
aaaaa i do wszystkich zainfekowanychjak swedzi to bierzcie przyklad z tego krolika
albo misia
emaj - znasz wild yam? kolejne prochy do lykaniapodobno dobre na endo
http://natural-fertility-info.com/thin-lining-of-the-uterus-build-the-uterine-lining-naturally.html
lece bo zaraz szef mnie opieprzy
ojejku, Demsik lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:
Mnie boli... zdrowy ząb. Trzech dentystów stwierdziło, że nic tam nie ma do leczenia, a mnie nawala coraz mocniej, od prawie roku to już ból mnie po nocach budzi. Ponoć za bardzo ściskam szczękę i to od tego
zamontuj kamere nad lozkiem, kto wie co ty w nocy robiszmoze wgryzasz sie w rame lozka
odrobinacheci - boska beta:DImpresja, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Mój doktorek podczas pierwszego monitu mi mówił, że można włączyć jakiś lek na lepsze endo, ale niestety nie pamiętam nazwy.
Ale się wczoraj strachu najadłamWieczorem w wanie mnie złapały trzy mocne, szybkie skurcze, jednocześnie zrobiło mk się niedobrze od zgagi i mega słabo ;( już wolałam męża, żeby jechać na ip. Na szczęście zaraz przeszło i na cały wieczór pozostała tylko zgaga i stres. Już miałam czarne myśli
A to wszystko chyba przez stres, bo najpierw wczoraj ten dentysta, a potem mega trudne spotkanie w pracy z ciężkim klientem.Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyImpresja ja choruje na bruksizm...zgrzytam zebami i zacisckam szceke. od 2 lat spie ze specjana nakladka na zeby. maz sie budzil nie mogl sluchac tak "jezdzilam zebammi" a mnie bolala cala szczeka, zęby i glowa....mialam odbudowe kilku zebow bo mialam "pozjadane"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:36
-
nick nieaktualny
-
Wyniki kolo 13 prosilam bo musze je zabrac ze soba do gona a jade 100km ponad:/
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e45c1f1c94fe.jpg
Moj brzunio w 20tc
Kate skurczy nie lekcewaz bardzo cie prosze.
Madziulla jak samopoczucie?bita_smietana, Madziulla, kate88:), emaj, Arwi, mitonia, odrobinacheci, zFolwarku, She86 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
emaj wrote:Bardzo Wam jeszcze raz dziękuję dziewczyny za wsparcie i już nie zawracam głowy:) teraz mam problem z moim stelażem. PMS mu się włączył
wspolczuje, PMS u faceta to wyzsza szkola jazdykup mu lody i pusc romantyczna komedie
albo patelnia w glowe jak bedzie nieposlusznyCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDemsik w miare...odkad wiadomo ze jutro pogrzeb jakos tak jestem juz spokojniejsza. byłam pewna ze kremacja juz byla. ae bylo jakies nie dogadanie miedzy Mama a moja Ciocia. Mama byla dzis sie pozegnac z Wujkiem. Jechala tam z drugim bratem. Kremacja bedzie dzis popoludniu.
Mowila ze mial taki lekki usmiech na twarzy. ale niestety mocnno twarz poobijana a konkretnie nos i skron. nie wiadomo czy to od upadku jak zasłabł czy od uderzenia auta.
Demsik super wygladasz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:18
Demsik lubi tę wiadomość
-
Nie zamieniam sie styczniowa;)nie ma opcji;)ja tez mam z dwa na plusie wiec trzy tez jest ok kazda z nas inaczej przybieraDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik
Nie wydaje mi się, żebym lekceważyła te skurcze, bo byłam u dwóch różnych ginów i każdy uważa, że taka natura i nie ma co faszerować mnie nospą czy luteiną. Oczywiście teraz sytuacja była trochę inna i w poniedziałek na wizycie ją skonsultuję. Z szyjką do tej pory było wszystko w jak najlepszym porządku, według ginów nie było ryzyka przedwczesnego porodu.
Pięknie wyglądaszPewnie niedługo brzuszek Ci zacznie rosnąć porządnie
Styczniowa , u mnie już +6 kg
Emaj, być może to właśnie był estrofem - niestety na 100% nie pamiętam. Tak, gin oczywiście wie o wszystkim i do tej pory mnie uspokajał, że wszystko jest w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 12:43
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Witam koleżanki nadrobić was nie łatwo ale dałam radę
Ojejku wózek rewelka
Demsik ty chudzino:) piekny brzusio ♡
Madziulla ♡♡♡♡
Gratuluję dziewczynki rozpoczęcia kolejnych tygodni ♡
A ja siedzę na zwolnieniu i ponieważ dom już jest tak sterylny jak nigdy, obiad gotowy, zakupy zrobione postanowiłam ze ja rozpoczne dziś święta i ubiore choinkęa co
oto efekt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c56820fc6d9e.jpgbita_smietana, Demsik, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny