Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Corcula wrote:Dodam jeszcze od siebie w ramach ciekawostek, ze zdecydowalam sie na odwolanie od decyzji zus do sadu. Czyli jakies 1,5 roku spotykania sie w sadzie z zusem przede mna
. Ale co tam. Bede miala o czym dumac przez ten czas
Lubię taką postawę!I bardzo dobrze, obyś wywalczyła swoje
Kochane, można trochę luzu? Kopsnijcie mi, jak macie w nadmiarze, bo u mnie dzisiaj wyparował -
Corcula brawo, walcz z tymi hienami !! Trzymam kciuki :*
Niestety strasznie mi się zęby psują w ciąży2 miechy temu na kontroli z ósemką było wszystko ok, dziś już musiała być naprawiana. Szkoda, że nie zdążyłam jej wyrwać przed ciąża, teraz po porodzie k tak będę musiała to zrobić.
Mam teraz pół twarzy znieczulone i się oblałam sokiem na oczach pracowników urzędu
A moim dentystą jest kuzyn, więc komfort na wizytach jest jak najlepszy. Ale i tak się zawsze stresuję, te dźwięki mnie przerażająPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyJa mam o dziwo spokój z zębami, ale dziwne byłoby gdyby teraz okazało sie ze się psują, bo to by oznaczało, że mam jednak jakies objawy tej ciaży
ale akurat take? Chciałabym mieć kuzyna stomatologa...
Quasha, co się dzieje? Kochana, masz tutaj ode mnie Kevina, nie naśladuj go w vcionszy, ale on zawsze działa na LWD, tym bardziej, że chyba zbliza sie jego coroczny czas emisji?nie moge się doczekać
co do wózka, dostałam zakaz od Stelaża przynoszenia go do domu z samochodu, bo przecież jak podniosę wózek, to jego biedny syn w moim brzuchu będzie pokrzywdzony... no wiec nie "dźwigam", ale wózek jest naprawdę lekki, i tylko z grzeczności zostawiam tę działkę Stelażowi.
Przedstawiam Wam Mamas&Papas Sola 2, wozek w stanie idealnym minus (2cm rozprucie na budce, ale oddam to gdzieś do tapicera albo krawcowej). Wózek na całkiem nowym stelażu, bo właścicielka oddała do reklamacji - jakiś nit puścił, ale nie naprawiali tylko dali jej nowy stelaż, mam dokumentację z procedury gwarancyjnej) Właściwie nie widać na nim śladów użytkowania.
Znalazłam go wczoraj na olx, pojechaliśmy wieczorem obejrzeć, ale przecież nie kupię wózka na początku 6 miesiąca, no way! , bez przesady ! No ale obejrzymy, zobaczymy i kupimy wózek w marcu - taki był plan, jednak wczoraj w drodze powrotnej zdecydowaliśmy, ze kupujemy
Mieliśmy juz wybrany wózek, mutsy igo, który w naszej kolorystyce kosztował 3800 - nowy. Właściwie nie wiem dlaczego przeglądałam te wózki na olx... nie chciałam używanego, bo rozklekotany itp
I kupiliśmy ten oto, w świetnej cenie, używany ale w idealnym stanie. W kolorach jak na zdjęciach - foto z googla, bo mój leży w bagażniku...
Dla mnie jest ok, ma amortyzowane wszystkie koła piankowe, można dokupić pompowane, ale chyba nie dokupię, jest lekki i przede wszystkim świetnie sie składa. No i ta cena
http://iv.pl/images/23958986252667766116.jpg
http://iv.pl/images/33524179510979570239.jpg
ed
niecały tysiak
zestaw spacerówka, stelaż, gondola, parasolka z uchwytem, osłonka p-deszczowa, śpiworek zimowy, adaptery do fotelika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 15:32
emaj, bita_smietana, pepsunieczka, odrobinacheci, Karolczyk, kate88:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Zarąbisty! Cena się nam nie pochwalisz? To masz komplet już z Mamas&Papas:)
Ja się właśnie zalamalam. 10 dc stymulacja, monitoring i endo w porywach do 4 mm.
Świetny mam dzień!
ed, edytowałam i jest cenaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 15:33
-
nick nieaktualnyOjejku wozek przesliczny! a kolor cudo!
Kate ja niestety mojej Mamie jak była ze mna w ciazy zabralam całe zeby...wydala potem majatek na nowe sztuczne
emaj ale gin przekresil juz cykl? mowi ze nie ma szans?
moze jeszcze nic straconego?? rozne cuda sie dazaja
Corcula szacun!! walcz o swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 15:33
-
Ania współczuję sytuacji
Ale nie denerwuj się proszę
Ojejku, super wózek! Gratuluję!My też kupiliśmy dość szybko, ale przynajmniej z głowy jest.
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Wszystkie coś zaczynają, to i ja się dorzucę z zapowiedzią:
w święta zaczynam TRZECI TRYMESTR!!!
Dacie wiarę???
A ja zaczynam święta pozytywnym testem ciążowym!! Mam zamiar wysikać 2 krechy za tydzień. A jak nie to przyzeklam sobie ze to będzie moja ostatnia malpa.
Dziewczyny nie umiem bez was. Wracam do was.
Jest ciężko. .nie powiem...ale trzeba żyć dalej...
Impresja, ojejku, marzusiax, Arwi, pepsunieczka, Ania-nowa, kate55, emaj, ktosiowa, bita_smietana, Karolczyk, Demsik, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:A ja zaczynam święta pozytywnym testem ciążowym!! Mam zamiar wysikać 2 krechy za tydzień. A jak nie to przyzeklam sobie ze to będzie moja ostatnia malpa.
Dziewczyny nie umiem bez was. Wracam do was.
Jest ciężko. .nie powiem...ale trzeba żyć dalej...
Przez chwilę pomyślałam, że już wysikałaś xD
Trzymam kciuki, bardzo bardzo mocno! -
Ja mam niestety złe doświadczenia jeśli chodzi o lekarzy rodzinnych, już raz będąc w ciąży nie dostałam l4 i musiałam pracować. A mam pracę fizyczną, więc bałam się o dziecko. Stąd moje dzisiejsze nerwy. No i niestety tak jak podejrzewalam mam infekcję
10 dni kuracji nystatyna. Jak dalej tak będę łapać to wkrótce zapomnę co to seks..
-
nick nieaktualny
-
ja korzystam ze stelaża ile mogę
póki jeszcze dobrze czuję w środku
emaj, Impresja, bita_smietana, odrobinacheci, Corcula lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny