Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W temacie kawy rozpuszczalnej : http://greenwitch.pl/kawa-rozpuszczalna-trucizna-w-brazowym-proszku/ lepiej odstawić nie tylko na czas ciąży
Emaj, trzymam kciuki za endo! U mnie zawsze na początku monitu wyglądało słabo, a później przy winku i migdałach rosło jak szaloneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 18:17
bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ojejku świetny wózek ! I niezła okazja
Aniu do kitu z tym zwolnieniemale nie martw się jakoś to załatwisz
Współczuje infekcji....
ja zakazu seksu nie mam, ale 4 dni temu zmieniłam luteine na duphaston i nadal czekam na powrót śluzu bo przy lutce była taka susza, że przyjemności mieliśmy niewielewrrr jak na złość nadal szału nie ma... moze sie pojawi coś za pare dni wreszcie...
wiecie co ja byłam na kontroli u dentysty i cholender mam 4 zęby do leczenia ;( rok temu miałam 2 leczone i reszta zdrowiutka.... tak sie popsuły i nawet tego nie widziłam. nie wiem jak to przeżyje, bo po tym jak nosiłam aparat ortodontyczny to dostałam lęku do dentystów i rok temu na znieczuleniu mi robił.... niby teraz też moge prosić o znieczulenie ale wtedy 4 wizyty, bo kazdy ząb osobno... bez znieczulenia 2 na raz by mi zrobił ;( eh nie chce nawet myślec o tym leczeniu ;/
Kate dobry artykuł, kiedyś czytałam coś podobnego. Ja nigdy rozpuszczalnej na szczęście nie piłam.... owszem próbowałam ale totalnie mi nie smakowała. Uznaję tylko czarną bez mleka
Emaj też kciukam za endoPij wino na zdrowie
emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania nowa wyszlo z moczu ze infekcja czy po badaniu?
Madziulla test pozytywny konieczny.a tak swoja droga aleala nic sie nie odzywa jak jej mija macierzynstwo?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmaj ta dziewczyna leczy się w klinice i przez lekarza ma zlecone.
A ja nie wytrzymałam i poszłam na betę dziś 22dpo wynik 2648emaj, ktosiowa, ojejku, Demsik, marzusiax, Corcula, Madziulla, Ania-nowa, pepsunieczka, bita_smietana, kate88:), Morwa, Kira_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Kiedy idziesz podglądać Dziedzica?
Przy becie >2500 to już na bank pęcherzyk będzie
Jezu, ale się cieszę!
Chcę jeszcze takie wyniki u pozostałych wojowniczek zobaczyć - słyszysz, Mikołaju?!
Mam umówione u swojej poprzedniej gin szybkie podglądanie na 21.12, a wizytę u mojego doktorka 30.12ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odrobina- gratulacje, niech powiększa się każdego dnia!
Dziewczyny nie próżnujcie, każda z Was sika dwie krechy, najpóźniej na Sylwestra!
Ojejku- ekstra macie ten wózek. No czad i bomba! Jeden z nielicznych, który ma w sobie kolor i bardzo mi się podobaodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halo halo dziewuszki;)
Ja juz upuscilan moczu do pojemniczka i w labo pieknie czeka na badanie.zobaczymy jakie beda.mam nadzieje ze jakies leki gin da i infekcja zniknie bez sladu.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Halo halo dziewuszki;)
Ja juz upuscilan moczu do pojemniczka i w labo pieknie czeka na badanie.zobaczymy jakie beda.mam nadzieje ze jakies leki gin da i infekcja zniknie bez sladu.bita_smietana lubi tę wiadomość