Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
kate55 wrote:Demsik, w ciąży praktycznie zawsze skacze, także nie denerwuj się! Lekarz zaradzi
Ja już odebrałam wyniki: glukoza (na czczo 78, po 2h 118) , mocz, tsh (0,98), morfologia - wszystko w normie!!oby tak dalej
kate55 lubi tę wiadomość
-
kate55 wrote:Demsik, w ciąży praktycznie zawsze skacze, także nie denerwuj się! Lekarz zaradzi
Ja już odebrałam wyniki: glukoza (na czczo 78, po 2h 118) , mocz, tsh (0,98), morfologia - wszystko w normie!!super wyniki:)
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Super wyniki.chcialabym miec takie tsh.mam nadzieje ze za wysokim dzidzi nie zaszkodze.nigdy nie mialam problemow z tarczyca wiec srednio sie znam.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ktosiowa czytalam Twoje podejrzenia co do serwerowni i nasienia meza. Ja Ci powiem ze cos w tym moze byc. Moj maz mial słabe wyniki - morfologia 2%...bral suplementy ale tylko przez miesiac.. Potem stwierdzilismy ze robimy przerwe od tych calych staran i oboje wszystkie leki i suple odstawilismy...w miedzyczasie mąż kupil sobie komputer stacjonarny a laptopa oddal rodzicom...jest to jedyna rzecz jaka sie zmienila w jego trybie zycia od czasu badan.... Pare miesiecy pozniej....bum ciaza nie wiadomo skąd:p dodam ze jest programista i siedzi w otoczeniu kompow caly dzien wiec jak wracal do domu i jeszcze trzymal laptopa na kolanach grzejac jajka to to musialo miec wplyw na nasienie.... Tak my uważamy
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Ojejku zaczelysmy 6 miesiac!! No no, powaznie juz to wyglada
Dzisiaj o 10 mam spotkanie z Panią prawnik ktora pomoze mi zawalczyc z zusem. Ciekawe co mi na to wszystko powie.
Buziaki!
Z tej okazji zrobiłam dwie ważne rzeczy - poszłam się nażreć pizzybo skoro 6 miesiąc, to mogę tyć (pizza bg ofkors) i prawie kupiłam wózek na olx (dziś odbieram, ale jestem podjarana) a tyle się wózków naoglądałam i nawybierałam, kupuję żaden z wybranych, ale się zakochaliśmy w nim wczoraj
Jak tak dalej pójdzie, to nie będe miała juz co kupować ! Zostaną mi same majciory poporodowe do kupieniaDemsik, bita_smietana, Impresja, pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Witam sie moje kochane w 20tc!!!!!jupi jupi jej:)
ojejku, Karolczyk, emaj, bita_smietana, Ania-nowa, kate55, Imię_Róży, Impresja, pepsunieczka, kate88:) lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Idąc w ślad za Demsikiem witam się w 24 tygodniu ciąży
I tylko Wy zrozumiecie moją radość, że wspaniałym prezentem na rozpoczęcie tego tygodnia jest lajtowa wizyta w kibelku, czyli "nie masz zaparć- spełniają się Twoje marzenia"
Miłego dnia kobietki!
Aaaa, wyprzedaze w H&M i C&A. Kupiłam wczoraj kawalerowi małemu dresik, coś w stylu marynarskim, bluza z kapturem i spodnie za całe 19,90Dres w C&A, a w H&M no cuda są dla dziewczynek! Za grosze piękne kiecki, bluzeczki i komplety.
ojejku, emaj, Demsik, bita_smietana, Corcula, Imię_Róży, Impresja, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Ojejku i jaki wózek? Chwal się!
Ja mam do kupienia wszystko poza ciuszkami i wózkiem, będę szaleć po świętach
Demsik, Karolczyk jak już daleko jesteście!Ja dziś 26 zaczynam
emaj lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
hejo dziewczyny
illlle z was dzisiaj nowy tydzien rozpoczyna ou yeah!!!!
mam maly sajgon w pracy, wiec podgladam z krzaka!
ojejku pokaz wozek!
kate piekny wynik!
Karolczyk - moj fetysz to paski marynarskie - musze odwiedzic C&A
Demsik -tarczyca wariuje w ciazy, lekarz pewnie zwiekszy dawke i bedzie luzik
ktora z was pije codziennie po filizance kawy? ja wstaje codziennie o 6 i bez kawy nie potrafie funkcjonowac w pracya mam wyrzuty sumienia przez kofeine
ktora ma niedlugo polowkowe? ja do moich to sie piec razy zesr** w stringidopiero na 3.1. mam termin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 10:23
-
Ja bita puje nawet dwie dziennie rozpuszczalne z mlekiem.nie wiem co gorsze czy kawa bo w herbacie tez jest kofeina przeciez.
Ja jutro wizytuje u swojego gina a polowkowe mam 28.12.Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualny
-
Bita śmietana ja pije codziennie... dzisiaj rano wstałam z myślą "odpuszcze sobie dziś kawę"....szło mi dobrze, aż do teraz...rozbolała mnie głowa - mierze ciśnienie a tam 90/56 no i musiałam kawe zaparzyć bo inaczej mi nie przejdzie ten ból
Jeszcze mnie głowa w ciąży nie bolała więc to musi mieć coś wspólnego z niskim ciśnieniem i kawą
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Emaj, też mam takie wrażenie
Ja piję codziennie jedną latte na pojedynczym espresso. Nawet nie mam wyrzutów sumienia, bo według moich źródeł można
Właśnie czekam na wizytę u dentysty !! Już się bojęCorcula lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja tez zaczynam dzien latte na pojedynczym espresso
. Bardziej uwazalabym na konserwanty i "witaminy" e w produktach.
Kawa, zwlaszcza ta mielona, jest naturalnym produktembita_smietana lubi tę wiadomość
-
Właśnie ojejku, pokazuj wózek i gdybyś mogła napisać dlaczego ten, co Cię do jego przekonało itd. byłoby super!
Kate, powodzenia u dentysty, ja tydzień temu miałam ostatnią wizytę, ale podleczyłam wszystko. I pomimo, że chodzę do super babeczki to nigdy nie polubię wizyty u stomatologa
Kawkę pije co jakiś czas, ale lubię bardzo. Wczoraj wypiłam cappuccino w centrum handlowym, normalnie odlot, taka pyszotaZa to w ciąży bardzo smakuje mi herbata. Piję nawet trzy dziennie, ale staram się robić takie siki, w sensie, że zaparzam jedną torebkę na dwa kubki. Co zrobię, że taka dobra
-
Hej mamuśki:-)
Nadrobiłam po łebkach:-)
Ojejku ja też czekam na fotę wózka, bo my po nowym roku będziemy się za pojazdem rozglądać
Ja też dołączam do szacownego grona faszerującego się euthyroxem ft4 wyszło mi nikczemne i lekarza kazał brać.
Bita ja piję "lepszą inkę" czyli mamacoffe z rossmanna i jest taka se. Kawkę wrzucam jak mi ciśnienie sięga podłogi, żeby w ogóle funkcjonować.
Mnie dopadła wątpliwa przyjemność pod nazwą "chyba rwa kulszowa" , bo ani siedzieć ,ani leżeć, ani się w nocy bez stękania przekręcić nie mogę. Idę jutro do fizjoterapeuty na masaż dla ciężarnej z polecenia ginki i mam nadzieję, że się po tym masażu będę się jeszcze ruszała. Jakby co w piątek neurolg. Ma gabinet w galerii więc zamierzam krokiem herr Fliega, tudzież wleczeniem za sobą prawej nogi dokuśtykać do H&M lub C&A i kupić kiecuszkę różową dla małej na pocieszenie...
Bita ja mam połówkowe dopiero 10 stycznia a już mi sie po nocach śni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 11:54
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dodam jeszcze od siebie w ramach ciekawostek, ze zdecydowalam sie na odwolanie od decyzji zus do sadu. Czyli jakies 1,5 roku spotykania sie w sadzie z zusem przede mna
. Ale co tam. Bede miala o czym dumac przez ten czas
Arwi, kate55, bita_smietana, ktosiowa, Madziulla, ojejku, pepsunieczka, Demsik, kate88:) lubią tę wiadomość