Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
ktosiowa wrote:Chyba widziałam Morwę ;>
nadrabiam was :p tzn już nadrobiłam:)
Dzięki dziewczyny za pamięćjestem ,żyję i mam się dobrze. Robię badania zlecone przez klinikę , zbieram hajs, szykuje się z mamą na operację jej oczu (to już niedługo i jedno oko będzie zrobione) i szukam nowych fajnych badań ,które chcę zrobić dla siebie przed kolejną wizyta w klinice
Jak mnie nie było to czytałam wątek in vitro na starających się z pomocą medyczną. Przeczytałam go cały , czyli ponad 4000 stron
Witam nowe dziewczyny
Odrobinka ogromnie się cieszę ,że jesteś tu z namipiękna masz betę
jaram się Twoim dziedzicem jakby był mój własny
a nawet bardziej!!! Byłam jedną z najlepszych Twoich chirliderek ot taka skromna będę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 20:12
ktosiowa, Madziulla, emaj, Karolczyk, ojejku, kate55, zFolwarku, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Odrobinka ogromnie się cieszę ,że jesteś tu z nami
piękna masz betę
jaram się Twoim dziedzicem jakby był mój własny
a nawet bardziej!!! Byłam jedną z najlepszych Twoich chirliderek ot taka skromna będę
Morwa
Ty wiesz ze I love you
No i jak na dobrą wiedźme przystało wróżę Ci bliźniaki z pierwszego in vitro :*
Morwa, ojejku, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Madziulla loperamid jest bardzo dobry tyle ze na recepte.mam nadzieje ze do jutra ci przejdzie.moze to stres sie objawił przed pogrzebem?
Melduje sie po wizycie- mala wazy 300g wszelkie parametry w normie,fikala jak szalona.niestety zakazenie jest wiec dostalam leki i mam nadzieje ze pomoga.
Ania-nowa, emaj, kate55 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
odrobinacheci wrote:Morwa
Ty wiesz ze I love you
No i jak na dobrą wiedźme przystało wróżę Ci bliźniaki z pierwszego in vitro :*odrobinacheci, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa
Demsik, super, że z dzieckiem wszystko ok
Dziś mój piesek przytulił się do brzucha, dostał kopa od Leona i spojrzał na mnie z wyrzutem
Zrobiłam też dziś społecznościowy coming outmoże znajomi na ulicy nie będą się już tak dziwić
odrobinacheci, Demsik, Morwa, emaj, zFolwarku, Arwi, ktosiowa lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:
Zrobiłam też dziś społecznościowy coming outmoże znajomi na ulicy nie będą się już tak dziwić
Kurde starzeje się...
Corcula lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć? Potrzebuje bardzo bardzo trochę luzu. Krótko o mnie: Ponad rok staraliśmy się o dzidzię, w sierpniu wielka radość, pod koniec września niestety poronienie samoistne, prawdopodobnie tarczyca się do tego przyczyniła. Uregulowane TSH, zwiększona dawka letrox, i teraz 6 grudnia zobaczyłam znowu bladą kreskę na teście. Radość niesamowita, przecież już teraz musi być dobrze. Niestety wpadłam na genialny pomysł, że zrobię betę, jak będzie wszystko ok, (a byłam pewna że będzie), podzielimy się w święta wiadomością z rodzicami. i tak 14dpo betka była 168, 16dpo 338, i wczoraj robiłam wyniki tarczycowe i mnie podkusiło i znowu zrobiłam betę i tak 19dpo beta wyniosła 693, czyli ledwie 60% przyrostu. Wizytę mam 22 grudnia o 19.20. nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Potrzebuję, bardzo potrzebuje LWD
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Witaj Olis!!!
przyrosty nie przesądzają o wszystkim, są tutaj na wątku dziewczyny które mialy beznadziejne przyrosty i wszystko sie dobrze ulozylo, trzymam kciuki zeby u Ciebie tez tak było:* przesyłam LWD:*
Odrobina nie pogratulowałam pieknej bety!! pieknie:)
Jak tak dobrze mieszasz w kotle, to mogłabyś powiedzieć mojej torbieli żeby się wchłonęła do kolejnego cyklu:D
Abby taaa u mnie na wykresie góry i doliny więc nic z tego nie bedzie, u CIebie piekna stabilizacja wiec nie moge doczekac sie Twojego sikanca!
Morwa dobrze ze jestes:*odrobinacheci, olis87 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
marzusiax wrote:Ja oczywiście nie rozumiem o co biega
Kurde starzeje się...
ps. Madziulla trzymaj sie dzisiaj dzielnie:* [*]Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
kate55 wrote:Morwa
Demsik, super, że z dzieckiem wszystko ok
Dziś mój piesek przytulił się do brzucha, dostał kopa od Leona i spojrzał na mnie z wyrzutem
mój pies tez się dziwił i ciągle mi się przytulala do brzucha
Na fejsiku zrobiłaś komingałta? Fajnieto bardzo miłe
Paola tez się nie mogę doczekać. Chociaż ta tempka to tez zasługa szklanego termo -
Dostalam clotrimazol i podmywac sie tantum rosa,zuravit moge brac i yc sie płynem do higieny intymnej.dzis wzielam pierwsza tabletke i wieczorem mnie nic nie swedziało.mocz wyszedl super wiec infekcja jest grzybicza nie bakteryjna.powiedzial ze tak sie zdarza czesto w, ciazy ale rzeleczyc trzeba porzadnie.
Madziulla powodzeniaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Taak Corcula brawo
Wrzuciłam zdjęcie z brzuszkiem na Instagrama. Do tej pory jak na ulicy kogoś spotkałam, to wszysycy byli w szoku, że jestem w ciążyzwłaszcza, że w kurtce też nie bardzo widać.
Olis witajdużo siły kochana ! Trudne chwile za Wami, ale mam nadzieję, że w końcu słońce zaświeci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 10:41
Paolala, olis87 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc