Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Corcula ja też widze siusiaka:) wiec bedziesz miala syna;]
edit: jak bylam w ciąży gin kazał mi brać pregne plus i pregne dha, jak poczytalam sklady supli ciazowych to femibion natal 1 wydal mi sie lepszy...
ide na spacer z piesem, mam nadzieje ze jak wroce to info od dziewczyn z wizyt juz bedzie ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 18:55
Corcula lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Ja nie biorę żadnych supli mój gin nie jest za faszerowaniem
jedyne co brałam to w 1 ciazy folik a teraz actifolin,wit D3 -bo niedobór i acard ,reszty jak morfologia jest dobra nie potrzeba
Dziewczyny czekamy ... Czekamy
......
Moje bliźniaczki Liwia:-* i Adrianna (35 tc [*]
Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyNo więc ja już po. Widziałam pecherzyk, nawet mam zdjęcie, ale jakos sprzetu pozostawiała wiele do zyczenia niestety
. W każdym razie lekarz powiedział ze jemu wszystko koreluje i ze jest ok
Za 2 tygodnie wizyta juz u mojej lekarki.Corcula, kasieniaczek, bita_smietana, Madziulla, Paolala, _Abby_, Kjopa3, Jagah, VillemoVilo, Alexiaa, Morwa, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Ooo Farmaceutko co sadzisz o pregna plus?
Ja nie jestem zwolenniczka zadnej suplementacji a moja gin powiedziala, ze warto to brac. Do mnie to nie przemawiatakie owoce i warzywa teraz a ona suple wciska
a fuuu
ZakreconaŻona, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Corcula, ja biorę pregnę plus
I tak brałam jod i wit.D, więc tu mam wszystko w jednym.
Sylwia, ale super!!
Ojejku trzymamy kciuki
A ja zapomniałam się dziś pochwalić, że rozpoczęłam 11 tcCorcula, ZakreconaŻona, Arwi, Alexiaa, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyDziewczyny mamy serduszko
siedzę i ryczę
muszę się ogarnąć bo musze do domu cała dojechać
2,5mm. Kuźwa nie musze a musimy, bo ja Dziedzica wiozę
pepsunieczka, Paolala, Mona_M, ZakreconaŻona, _Abby_, kasieniaczek, Corcula, Arwi, Kjopa3, Isia93, farmaceutka77, Morwa, Jagah, bita_smietana, VillemoVilo, Alexiaa, Camille87, tomania2806, Sylwia_80, bbee, Impresja, Teklaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Dziewczyny mamy serduszko
siedzę i ryczę
muszę się ogarnąć bo musze do domu cała dojechać
2,5mm. Kuźwa nie musze a musimy, bo ja Dziedzica wiozę
O jaaaa!!!!!!! Super!! Tez tak chce! Cudowna wiadomosc)). Sciskam!
ojejku lubi tę wiadomość