Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Laski potrzebuje kilku dni na odstresowanie i odmozdzenie. wroce do was ale dajcie mi chwile...nie chce wam tu zamulac i wprowadzac dennego nastroju
to nie ten watek..
11-25 wrześia mam urlop i jade w gory. malo mnie w tym czasie na forum bedzie ale zagladac bede i czasem cos wam naskrobie. po urlopie wracam na sttale z nowymi silami!!
za wszystkie trzymam kciuki!!i nic się nie łam luz w dupie to ma każda dopóki jest wszystko ok
jak nie jest jest tylko schiza
życie
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ojejku jesteś gdzieś w pobliżu?
Opowiesz mi o tej suplementacji, coś z koenzymem podobno pomaga?
ja brałam witaminę E 1000, witaminę C1000, ubichinol (aktywna forma koenzymu q10) 2x50 oraz 3x25mg dhea (firmy Eljot)Mona_M, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Ojejku jesteś gdzieś w pobliżu?
Opowiesz mi o tej suplementacji, coś z koenzymem podobno pomaga?firmy kenya
Mona_M lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Fota z wczorajszego usg. Crl całe 2mm! Bardziej chlopak czy bardziej dziewczyna?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3b58c8d328b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 12:27
ojejku, _Abby_, Sylwia_80, bita_smietana, Alexiaa, kate55, bbee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuwaga uwaga
dzisiejsza chabetka to...
.
.
.
.
.
.
12 798
kuźwa, ja poważnie, chyba jestem w ciążyJagah, VillemoVilo, Morwa, Corcula, Mona_M, Sylwia_80, bita_smietana, Kjopa3, Impresja, _Abby_, ZakreconaŻona, karolka22, kate55, pepsunieczka, Arwi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:uwaga uwaga
dzisiejsza chabetka to...
.
.
.
.
.
.
12 798
kuźwa, ja poważnie, chyba jestem w ciąży
Jezu dziewczyny, no dołujecie mnie tymi swoimi betami :p
Gdzie ja tu z moim marnym 1640...
I już zaczynam porównywać itd i stwierdzam że moja jest za niska!!!!!!
Aha, bym zapomniała, ojejku- gratuluję!!!!. Ale czekaj czekaj...Ty masz trojaczki, wiec stad ten wynik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny