Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro mam po 19. Nie wiem dokładnie bo nie było miejsc i zapowiedziałam lekarzowi że przyjdzie my - ja, oliwa, wiktoria i trelek
Ale razem ze śmietaną mamy jednoczesne dawanie sobie w żyłę będzie impreza
Kjopa3, bita_smietana, Kim87, Mona_M, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla przykro mi z powodu bety glupia krew! idz jedz w gory, przewietrz glowe, wywal zle mysli i wspinaj sie ile wlezie bo nie chce nic mowic ale za rok z maluszkiem sie juz nie powspinasz kciukasy!
jutro mam synchrona z ojejku - dajemy sobie rownoczesnie w zyle
lwd i strzykawka !
-
Madziulla :* odpocznij porzadnie na urlopie!
Smietana piekny przyrost, trzymaj tak dalej! Sylwia wow pieknie:)
Ania jaaa chce salatkeee, jaaa!!!
hah wiecie co tel LWD udzielił mi się troche w pracy, co mi na dobre wychodzi, z klientami nie ma łatwo!
ja dzisiaj dostalam od znajomej pyszne winko z węgier, więc polewam każdej mogącej pić a dla reszty shake malinowy;)
ojejku do jutra do 19 jajka trzy zniose! i jeszcze beta Twoje i Smietany, jutro chyba na forum musze byc non stop:PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 23:17
bita_smietana, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Corcula wrote:Mam wynik dzisiejszej bety: 15098.
Podwaja się co 73h. Podobno przy wartyści powyżej 1200 podwaja się co 72-96h. Wiec byłoby spoko.
Dodam, że do zrobienia bety "zmusil" mnie lekarz. Mam ja zrobić jeszcze raz... .
Lubie twojego lekarza ja mojego o skierowania na dawania w zyle musze prosic a twoj sypie jak asami z rekawaCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Mam wynik dzisiejszej bety: 15098.
Podwaja się co 73h. Podobno przy wartyści powyżej 1200 podwaja się co 72-96h. Wiec byłoby spoko.
Dodam, że do zrobienia bety "zmusil" mnie lekarz. Mam ja zrobić jeszcze raz... .
Jaaaaaa , beta zacna!!! ZAzdroszczę! Przydałoby mi się tez jeszcze jedno zero, dla spokoju
Gratuluję -
nick nieaktualnyBondziorno!
Ojejku, trzymam kciuki za Twoja wizyte, ja mam trochę wcześniej, ale nie spodziewam się jakiś rewelacji. I tak sobie myśle że w sumie za wcześnie ta wizyta i bez sensu bo:
- jak bedzie sam pecherzyk to bede sie stresować
- jak będzie zarodek to będę się stresować bo będzie mi się wydawało że już serce powinno być widać
- jak będzie widać serce to bede się stresować bo pewnie byłby to poczatek poczatków i bedzie biło wolniutko.
Nie dogodzisz babie!!!
czy ktoś ma jeszcze dziś wizytę? Jeśli kogoś pominęłam to zbiorowo życzę powodzenia!!!Sówka35 lubi tę wiadomość