Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj stawiam imprezę, właśnie dostałam przelew od Zusu za 3 tygodnie zwolnienia.. 300 zł, możemy szaleć
ZakreconaŻona, Sówka35, Sylwia_80, Mona_M, Jagah, Corcula, Morwa, Alexiaa, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po usg. Ciąża z usg wygląda na młodsza o równy tydzień. Wg om 6t0d wg usg 5t0d. Zarodek ma 2mm, jeszcze nie widać czynności serca i to podobno jest ok. Mam zrobić usg za 2-3 tyg i dwa razy powtórzyć bete.
I teraz melodramat: "tell me... whyyyy". No dlaczego kurwa nie mogę się po ludzku cieszyć ciaza? Wreszcie po latach zdecydowałam się na trzecie. Najpierw biochemiczna a teraz jakieś niepewności. -
Corcula wrote:Ja juz po usg. Ciąża z usg wygląda na młodsza o równy tydzień. Wg om 6t0d wg usg 5t0d. Zarodek ma 2mm, jeszcze nie widać czynności serca i to podobno jest ok. Mam zrobić usg za 2-3 tyg i dwa razy powtórzyć bete.
I teraz melodramat: "tell me... whyyyy". No dlaczego kurwa nie mogę się po ludzku cieszyć ciaza? Wreszcie po latach zdecydowałam się na trzecie. Najpierw biochemiczna a teraz jakieś niepewności.
Ja moja tez miałam zawsze kilka dni różnicy niż wynikało z kalendarza. Będzie ok i juz no stressMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Ja juz po usg. Ciąża z usg wygląda na młodsza o równy tydzień. Wg om 6t0d wg usg 5t0d. Zarodek ma 2mm, jeszcze nie widać czynności serca i to podobno jest ok. Mam zrobić usg za 2-3 tyg i dwa razy powtórzyć bete.
I teraz melodramat: "tell me... whyyyy". No dlaczego kurwa nie mogę się po ludzku cieszyć ciaza? Wreszcie po latach zdecydowałam się na trzecie. Najpierw biochemiczna a teraz jakieś niepewności.
U mnie tez 6t0d byl sam pecherzyk i to tez wg gina nie jest nic niepokojacego. Takze spokojnie tyljo spokoj moze nas uratowac ja ide do gina chyba za 2 tyg choc wpisana jestem na 19.09... -
nick nieaktualnyMorwa mój Ridż też daje mi popalić i nie wyglada to na kijowe endo, ale jak chce się mścić niech się mści i nie wraca przez rok
Madziulla strasznie mi przykro.
Corcula będzie dobrze zobaczysz - uszy do góry.
Kate - tylko się tam nie upij za tę kasę.... chyba że soczkiem. Szaleństwo po prostu.
Zakręcona - dobrze że i do Ciebie w końcu ta łachudra dotarła. Byle ostatnia w tym sezonie.Arwi lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Proszę
No serio, nie wiem, co zrobię z tą furą kasyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kim87 wrote:Będzie dobrze bejbe
Ja moja tez miałam zawsze kilka dni różnicy niż wynikało z kalendarza. Będzie ok i juz no stress -
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:U mnie tez 6t0d byl sam pecherzyk i to tez wg gina nie jest nic niepokojacego. Takze spokojnie tyljo spokoj moze nas uratowac ja ide do gina chyba za 2 tyg choc wpisana jestem na 19.09...
U mnie zarodek był, a raczej "pole zarodkowe" .
Jest to dla mnie coś nowego bo jak dotąd każde usg wychodziło wzorowo.
Madziulla tule. Tez czekam na wynik bety.
Kasieniaczek ale czad! Zazdroszczę takiego usg
Sylwia bardzo bardzo się ciesze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 13:52
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny