Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    No to rozwód orzeczony ;)
    Jeah :D

Lubie to :D

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)

Ja z grona staraczek ;) 3 cykl, za rogiem 33 lata :P, na stanie synek 6,5 roku ;) slyszalam, ze tu u Was fajnie jest :) to chcialabym sie wprosic :):D

I tak kurczę szukam, patrze.... co to jest to LWD?... jakis lek, suplement, badanie..? i kuźwa... padlam "Luz W Dupie :D" Jesteście mega :D LWD zdecydowanie potrzebny :)

nick nieaktualny, bita_smietana, nick nieaktualny, Kim87, Kjopa3, kate55, Morwa, Alexiaa lubią tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    I tak kurczę szukam, patrze.... co to jest to LWD?... jakis lek, suplement, badanie..? i kuźwa... padlam "Luz W Dupie :D" Jesteście mega :D LWD zdecydowanie potrzebny :)

to teraz ja padlam :D choc wsumie LWD mozna nazwac lekiem :D lekiem na cale zlo :D Tu jak sie wlaczy LWD to zaraz wszystkie jakto moj maz mowi "zapylone" :D

daga_00, Kjopa3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    No to rozwód orzeczony ;)
    Jeah :D
    Ja też po rozwodzie... ale nasze "malzenstwo" trwalo az miesiac :P ;)

zem3anlixz38accb.png
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    no dobra no przyzam sie wam do czegos bylam zbadac dzis bete :) trzymajcie kciuki. wyniki kolo poludnia :) boje sie
    Trzymam kciuki ! :) i czekamy na wiesci :)

zem3anlixz38accb.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Paolala niby wszystko okej ale jeśli nie bolą Cię cycki, nie chodzisz wkur*ona, nie masz widocznego brzucha to.... nie chce Cię martwić ale mojej siostry brata ciotecznego stryja mamy koleżanka miała te objawy co Ty ale bez tych co ja wpisałam i niestety to nie była cionsza. Takze wybacz, ktoś musiał powiedzieć Ci prawdę.

haha no wiesz co zawalił mi się świat;) wiesz wkur.... chodze czesto;P brzuch jak wypchne to coś tam widać:) a cycki można sobie wmówić że bolą:P tak je ponaciskam że boleć zaczną:P
    gorzej z tym że dzisiaj wszystkie objawy zniknęły aaałć!

Isia na wizyte z andrologiem zróbcie sobie komplet badań to już będziecie mogli obmyśleć plan działania, czyli usg jąder i prostaty, hormony my musielismy zrobic: testosteron wolny i całkowity, prolaktyna, tsh, fsh, lh, dheas, shbg, psa, afp, do badania nasienia przeciwciała przeciwplemnikowe! mój mąż bierze fertilman plus, wczesniej bral tez ezerex! te badania zlecil nam nasz androlog;) wiec Wy też pewnie bedziecie musieli je zrobic!

Śmietana gdzie Twój wynik bety wczorajwszy bo tyle stron naprodukowałyście że się odnalezc nie moge;)

edit: Madziulla kciuki zacisniete, obstawiam bete 112;]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 09:34

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Madziulla kciuki zacisniete, obstawiam bete 112;]

haha ok :D

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:11

cl2sjfv.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeejjj Karolka cionrzunie Ci test pokazał, który to Twój dc?

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • mitonia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej klubowiczki :)
    Trzymam wszystkie kciuki za wizyty i bety. Tylko dawać szybko znać bo cała ścierpnę :D a zupę z dynii chcę dziś naprodukować.

Ktoś mi powie jak ma mi się to łożysko podnieść skoro ostatnie dni to w dzień leżę razem max może 2h :\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 09:52

2mqep1.png
    Kubuś, lipiec 2007 <3
    Nasza Aniołkowa Małgosia , styczeń 2017, 40tc <3 [*]
    Jasiu, marzec 2018 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka a Tobie nie wychodziły jakieś cienie? Ale w sumie pamiętam, że pisałaś też o @.

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala - przyrost jak dla mnie bomba, za pierwszym razem 160% ( z 20 na 53) , za drugim 222% (z 53 na 172) ale prog mi lekko polecial w dol, wiec mam ladowac sobie lutke :) tylko luz w dupie tu pomoze zeby nie zwariowac bo jeden lekarz stwierdzil, ze nie wie czy to ciaza, drugi jak dowiedzial sie o spadku progra powiedzial "hmmmmmmmmmmmmmmmmm" :D

zapodalabym sobie drineczka z palma ale zamiast tego bedzie koktajl mleczny :)

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Ja też po rozwodzie... ale nasze "malzenstwo" trwalo az miesiac :P ;)
    U nas właśnie mija 2 lata, kiedyś trzeba bylo powiedziec dość ;)

Śmietana powiem Ci że po takim hmmmmmmmmmmmmm tez bym chciała zapodać drinka z palmą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odziale zamkniety, melduję że habeta urosła, jest w normie, czyli całe 1460 ;)
    W piatek było 440. Oby to był dobry znak. Jak juz pisałam na sierpniówkach, to moja ostatnia beta. Nie mam już miejsc na wkłucia :D, pani dzis w labo powiedziała ze moje zyły wymeczone i mam wrażenie ze myślała sobie że może coś sobie dożylnie podaję :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, bita_smietana, Jagah, kate55, Morwa, Corcula, Alexiaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super! wiedzialam ze bedzie dobrze!

bita_smietana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego termometra dzis spakowalam i wystawilam za drzwi! Niech sobie radzi sam! Przeciez jest dorosly! Ja cieszę się wolnością :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bita_smietana lubią tę wiadomość

xnw4krnt7935gj3w.png
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ciocie ! Już po wizycie. Maluch ma 2,54 cm i wg USG to 8+3 tc, chociaż dzieciak duży jak na to, co wyliczyło USG. Ciałko żółte ma 0,5 cm i jest dobrze widoczne. Serducho bije miarowo 175 uderzeń. Mąż był ze mną :D Widzieliśmy jak rusza rączkami :) Wszystko jest w porządku :D

https://zapodaj.net/fb007091d92c8.jpg.html

nick nieaktualny, Kjopa3, nick nieaktualny, bita_smietana, kate55, Morwa, nick nieaktualny, Ania-nowa lubią tę wiadomość

Awf3p2.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    haha no wiesz co zawalił mi się świat;) wiesz wkur.... chodze czesto;P brzuch jak wypchne to coś tam widać:) a cycki można sobie wmówić że bolą:P tak je ponaciskam że boleć zaczną:P
    gorzej z tym że dzisiaj wszystkie objawy zniknęły aaałć!

Isia na wizyte z andrologiem zróbcie sobie komplet badań to już będziecie mogli obmyśleć plan działania, czyli usg jąder i prostaty, hormony my musielismy zrobic: testosteron wolny i całkowity, prolaktyna, tsh, fsh, lh, dheas, shbg, psa, afp, do badania nasienia przeciwciała przeciwplemnikowe! mój mąż bierze fertilman plus, wczesniej bral tez ezerex! te badania zlecil nam nasz androlog;) wiec Wy też pewnie bedziecie musieli je zrobic!

Śmietana gdzie Twój wynik bety wczorajwszy bo tyle stron naprodukowałyście że się odnalezc nie moge;)

edit: Madziulla kciuki zacisniete, obstawiam bete 112;]

O Boże aż tyle tego?? Mój to chyba z mostu skoczy jak to zobaczy ;/

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nasza cpunko! Przyznaj sie, ze w nocy wyrobic mie mozesz i sobie keczup z cukini wstrzykujesz! ;) Gratuluje chabety! :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasieniaczek wrote:
    Cześć Ciocie ! Już po wizycie. Maluch ma 2,54 cm i wg USG to 8+3 tc, chociaż dzieciak duży jak na to, co wyliczyło USG. Ciałko żółte ma 0,5 cm i jest dobrze widoczne. Serducho bije miarowo 175 uderzeń. Mąż był ze mną :D Widzieliśmy jak rusza rączkami :) Wszystko jest w porządku :D

https://zapodaj.net/fb007091d92c8.jpg.html

boskooooo :) mowisz, ze juz bylo widac jak sobie kica? bosko :)))))

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ