Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Ja z grona staraczek 3 cykl, za rogiem 33 lata , na stanie synek 6,5 roku slyszalam, ze tu u Was fajnie jest to chcialabym sie wprosic
I tak kurczę szukam, patrze.... co to jest to LWD?... jakis lek, suplement, badanie..? i kuźwa... padlam "Luz W Dupie " Jesteście mega LWD zdecydowanie potrzebnyMadziulla, bita_smietana, Mona_M, Kim87, Kjopa3, kate55, Morwa, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydaga_00 wrote:I tak kurczę szukam, patrze.... co to jest to LWD?... jakis lek, suplement, badanie..? i kuźwa... padlam "Luz W Dupie " Jesteście mega LWD zdecydowanie potrzebny
to teraz ja padlam choc wsumie LWD mozna nazwac lekiem lekiem na cale zlo Tu jak sie wlaczy LWD to zaraz wszystkie jakto moj maz mowi "zapylone"daga_00, Kjopa3, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:Paolala niby wszystko okej ale jeśli nie bolą Cię cycki, nie chodzisz wkur*ona, nie masz widocznego brzucha to.... nie chce Cię martwić ale mojej siostry brata ciotecznego stryja mamy koleżanka miała te objawy co Ty ale bez tych co ja wpisałam i niestety to nie była cionsza. Takze wybacz, ktoś musiał powiedzieć Ci prawdę.
haha no wiesz co zawalił mi się świat;) wiesz wkur.... chodze czesto;P brzuch jak wypchne to coś tam widać a cycki można sobie wmówić że bolą tak je ponaciskam że boleć zaczną
gorzej z tym że dzisiaj wszystkie objawy zniknęły aaałć!
Isia na wizyte z andrologiem zróbcie sobie komplet badań to już będziecie mogli obmyśleć plan działania, czyli usg jąder i prostaty, hormony my musielismy zrobic: testosteron wolny i całkowity, prolaktyna, tsh, fsh, lh, dheas, shbg, psa, afp, do badania nasienia przeciwciała przeciwplemnikowe! mój mąż bierze fertilman plus, wczesniej bral tez ezerex! te badania zlecil nam nasz androlog;) wiec Wy też pewnie bedziecie musieli je zrobic!
Śmietana gdzie Twój wynik bety wczorajwszy bo tyle stron naprodukowałyście że się odnalezc nie moge;)
edit: Madziulla kciuki zacisniete, obstawiam bete 112;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 09:34
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Hej klubowiczki
Trzymam wszystkie kciuki za wizyty i bety. Tylko dawać szybko znać bo cała ścierpnę a zupę z dynii chcę dziś naprodukować.
Ktoś mi powie jak ma mi się to łożysko podnieść skoro ostatnie dni to w dzień leżę razem max może 2hWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 09:52
-
nick nieaktualny
-
Paolala - przyrost jak dla mnie bomba, za pierwszym razem 160% ( z 20 na 53) , za drugim 222% (z 53 na 172) ale prog mi lekko polecial w dol, wiec mam ladowac sobie lutke tylko luz w dupie tu pomoze zeby nie zwariowac bo jeden lekarz stwierdzil, ze nie wie czy to ciaza, drugi jak dowiedzial sie o spadku progra powiedzial "hmmmmmmmmmmmmmmmmm"
zapodalabym sobie drineczka z palma ale zamiast tego bedzie koktajl mleczny -
nick nieaktualnydaga_00 wrote:Ja też po rozwodzie... ale nasze "malzenstwo" trwalo az miesiac
Śmietana powiem Ci że po takim hmmmmmmmmmmmmm tez bym chciała zapodać drinka z palmą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:17
-
nick nieaktualnyOdziale zamkniety, melduję że habeta urosła, jest w normie, czyli całe 1460
W piatek było 440. Oby to był dobry znak. Jak juz pisałam na sierpniówkach, to moja ostatnia beta. Nie mam już miejsc na wkłucia , pani dzis w labo powiedziała ze moje zyły wymeczone i mam wrażenie ze myślała sobie że może coś sobie dożylnie podajęMadziulla, Mona_M, bita_smietana, Jagah, kate55, Morwa, Corcula, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Ciocie ! Już po wizycie. Maluch ma 2,54 cm i wg USG to 8+3 tc, chociaż dzieciak duży jak na to, co wyliczyło USG. Ciałko żółte ma 0,5 cm i jest dobrze widoczne. Serducho bije miarowo 175 uderzeń. Mąż był ze mną Widzieliśmy jak rusza rączkami Wszystko jest w porządku
https://zapodaj.net/fb007091d92c8.jpg.htmlZakreconaŻona, Kjopa3, Sylwia_80, bita_smietana, kate55, Morwa, Camille87, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Paolala wrote:haha no wiesz co zawalił mi się świat;) wiesz wkur.... chodze czesto;P brzuch jak wypchne to coś tam widać a cycki można sobie wmówić że bolą tak je ponaciskam że boleć zaczną
gorzej z tym że dzisiaj wszystkie objawy zniknęły aaałć!
Isia na wizyte z andrologiem zróbcie sobie komplet badań to już będziecie mogli obmyśleć plan działania, czyli usg jąder i prostaty, hormony my musielismy zrobic: testosteron wolny i całkowity, prolaktyna, tsh, fsh, lh, dheas, shbg, psa, afp, do badania nasienia przeciwciała przeciwplemnikowe! mój mąż bierze fertilman plus, wczesniej bral tez ezerex! te badania zlecil nam nasz androlog;) wiec Wy też pewnie bedziecie musieli je zrobic!
Śmietana gdzie Twój wynik bety wczorajwszy bo tyle stron naprodukowałyście że się odnalezc nie moge;)
edit: Madziulla kciuki zacisniete, obstawiam bete 112;]
O Boże aż tyle tego?? Mój to chyba z mostu skoczy jak to zobaczy ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
kasieniaczek wrote:Cześć Ciocie ! Już po wizycie. Maluch ma 2,54 cm i wg USG to 8+3 tc, chociaż dzieciak duży jak na to, co wyliczyło USG. Ciałko żółte ma 0,5 cm i jest dobrze widoczne. Serducho bije miarowo 175 uderzeń. Mąż był ze mną Widzieliśmy jak rusza rączkami Wszystko jest w porządku
https://zapodaj.net/fb007091d92c8.jpg.html
boskooooo mowisz, ze juz bylo widac jak sobie kica? bosko ))))