Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(
Ale pipa, beznadziejna lakarka!!!! Przecież na tym etapie można już zobaczyć czy pecherzyk jest dobrze umiejscowiony...zmień lekarkę, bo potem będziesz się stresować że sznowna Pani nie chce gumek do aparatury zużywać...
A po zwolnienie idź prywatnie do jakiegoś internisty. -
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(
A lekarza zmień bo usg to podstawaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:23
bita_smietana lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
bita_smietana wrote:hej dziewczyny,
nadrobilam was
Kimi Kardashian dolaczyla! ou je!
gratuluje rozwodow z termometrem - toksyczny zwiazek to zlo
Madziulla - przemoc domowa? no co ty! jeszcze ci bedzie potrzebny do zmieniania pieluch przy dziecku, oszczedz go!
mnie tez dzisiaj lekarz potraktowal po chamsku, juz nigdy wiecej nie dam mu wsadzic patola do usg! hahaha taka bedzie kara! wracam do mojej starej lekarkibita_smietana lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:Hej dziewczyny, dołączam ze "starań" na słynny wątek lwd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:42
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny przywołoję co poniektóre do zażycia LWD, jak to już było napisane co ma byc to będzie. Robienie usg co tydzień w niczym nie pomoże..
Ania nowa - jak ci internista nie dał zwolnienia - zmień internistę. Ja tak zrobiłam jak byłam w ciąży a dziad zwolnienia mi dać nie chciał. Zmieniłam przychodnie i po problemie.
-
Mona_M wrote:Dziewczyny przywołoję co poniektóre do zażycia LWD, jak to już było napisane co ma byc to będzie. Robienie usg co tydzień w niczym nie pomoże..
dzieki Mona dziewczyny sluchajcie sie Mony!
wczoraj moj LWD poszedl sie jebac! (mozna tu przeklinac? )
lekarz mnie zlal, ja zeswirowalam, a dzisiaj stwierdzilam, ze jak ma byc cionzunia to bedzie i tyle natura wie co robi, lepiej niz myWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:58
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Kuzwa jaka ja mam alergie na mojego meza od kilku dni...mam ochote kurna zdzielić porządnie.... o co chodzi...
Udało mi sie Was nadrobić ,ale trochę zeszło,teraz młoda do przedszkola do bedzie więcej czasu na LWD
Odnośnie termometru to ja sie z moim pożegnałam po roku starań i kamień spadł z serca ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 09:09
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny