X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Camille spokojni zarodeczek się pojawi w sumei na sg mogło jeszcze nie byc widac a juz jutro moze byc :) nie raz wystarczy jeden dzien i wszystko sie zmiania..

matulu id e was poczytac bo ja znowu w biegu :D

Ja wiem, poszlam w takim slabym momencie bo pecherzyk urosl zgodnie z wiekiem ciaxy a zarodek pojawia sie w sumie w roznym czasie. Lekarz powiedział ze ja nie mam na nic wpływu, musze tylko czekac na rozwoj ciazy. Zapewnil mnie ze nie ma powodow do obaw i tego sie musze trzymac :-)

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    I dobrze :) w takim celu to napisałam :) żadne martwię nie się i porównywanie nic nie da. Są ciążę które startują idealnie i chooyowo kończą. Są i takie gdzie problem goni problem a wszystko jest finalnie cudownie. Głowa do góry!
    Święta prawda siostro :)
    Polać jej ...wody mineralnej

Mona_M lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Ja wiem, poszlam w takim slabym momencie bo pecherzyk urosl zgodnie z wiekiem ciaxy a zarodek pojawia sie w sumie w roznym czasie. Lekarz powiedział ze ja nie mam na nic wpływu, musze tylko czekac na rozwoj ciazy. Zapewnil mnie ze nie ma powodow do obaw i tego sie musze trzymac :-)
    Spokojnie wszystko się okaże juz niedługo i będziesz się śmiać ze tak się martwilas

Camille87 lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa jaka ja mam alergie na mojego meza od kilku dni...mam ochote kurna zdzielić porządnie.... o co chodzi...

• marciaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kuzwa jaka ja mam alergie na mojego meza od kilku dni...mam ochote kurna zdzielić porządnie.... o co chodzi...

Co się dzieje ?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    To lej i patrz czy równo puchnie. A czym sobie zasłużył na niełaskę?

bita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyta się 4 raz ile wyjdzie euro za nasz pobyt w hotelu 3 razy mu podawalam kwoty w czasie kilku dni. a najlepsze ze wcześniej mnie takie rzeczy az tak nie irytowaly. normalnie zbeczałabym z niego a teraz strzelam fochy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 21:45

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    pyta się 4 raz ile wyjdzie euro za nasz pobyt w hotelu 3 razy mu podawalam kwoty w czasie kilku dni. a najlepsze ze wcześniej mnie takie rzeczy az tak nie irytowaly. normalnie zbeczałabym z niego a teraz strzelam fochy
    Znam to mój się ciągle pyta gdzie co jest mimo że wie gdzie co leży :)

3jgxflw1867zd36k.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(

• marciaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(

Może idź do innego lekarza ?

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie dzwonię to taki sam termin..z dnia na dzień nigdzie nie przyjmą:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    tak czy inaczej zmieniłabym lekarza, co to znaczy, ze nie zrobi Ci usg...

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    To na L4/na tydzien, internista ci na "katar" wystawi i przynajmniej bedziesz spokoj a.

Arwi lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, może poproś o zwolnienie rodzinnego lekarza? Powiedz jaka sytuacja i powinna zrozumieć.

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    To na L4/na tydzien, internista ci na "katar" wystawi i przynajmniej bedziesz spokoj a.
    Nie dał byłam prosić . Już mi w tamtyg tyg z łaska wypisal:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:

O masakra :-/ ale to bylas panstwowo u gina tak? Mi gon tez powiedział ze ciaza baardzo wczesna i nie nastawiac sie na super widoki karty ciazy nie mam ale pytal czy pracuje gdzies przy chemikaliach i czy mie pptrzebuje l4.
    Jesli masz ciezka fizyczna prace to sprobuj moze isc gdzies prywatnie jesli masz mozliwosc a jesli nie to poprpstu poczekaj ten tydzien szybko zleci.

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Twoj lekarz to pala, zmien go

idz do innego internisty i powiedz, ze masz grype zoladkowa taka ze robisz na 3m po scianach, skituj go i bedzie zwolnienie :)

ojejku lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Nie dał byłam prosić . Już mi w tamtyg tyg z łaska wypisal:(

Ja w pierwszej ciazy jak nie chcialam zeby firma wiedziala to poszlam do internistki i powiedziałam ze jestem w ciazy wczesnej o mam straszne mdlosci duzo wymiotuje itd i dala l4 ;)

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    O masakra :-/ ale to bylas panstwowo u gina tak? Mi gon tez powiedział ze ciaza baardzo wczesna i nie nastawiac sie na super widoki karty ciazy nie mam ale pytal czy pracuje gdzies przy chemikaliach i czy mie pptrzebuje l4.
    Jesli masz ciezka fizyczna prace to sprobuj moze isc gdzies prywatnie jesli masz mozliwosc a jesli nie to poprpstu poczekaj ten tydzien szybko zleci.
    Muszę niestety czekać.. i modlić się żeby było wszystko w porządku

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,

nadrobilam was

Kimi Kardashian dolaczyla! ou je!

gratuluje rozwodow z termometrem - toksyczny zwiazek to zlo

Madziulla - przemoc domowa? no co ty! :D jeszcze ci bedzie potrzebny do zmieniania pieluch przy dziecku, oszczedz go! ;)

mnie tez dzisiaj lekarz potraktowal po chamsku, juz nigdy wiecej nie dam mu wsadzic patola do usg! hahaha taka bedzie kara! wracam do mojej starej lekarki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:38

Madziulla, farmaceutka77, Kim87 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ