X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Camille spokojni zarodeczek się pojawi w sumei na sg mogło jeszcze nie byc widac a juz jutro moze byc :) nie raz wystarczy jeden dzien i wszystko sie zmiania..

matulu id e was poczytac bo ja znowu w biegu :D

Ja wiem, poszlam w takim slabym momencie bo pecherzyk urosl zgodnie z wiekiem ciaxy a zarodek pojawia sie w sumie w roznym czasie. Lekarz powiedział ze ja nie mam na nic wpływu, musze tylko czekac na rozwoj ciazy. Zapewnil mnie ze nie ma powodow do obaw i tego sie musze trzymac :-)

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    I dobrze :) w takim celu to napisałam :) żadne martwię nie się i porównywanie nic nie da. Są ciążę które startują idealnie i chooyowo kończą. Są i takie gdzie problem goni problem a wszystko jest finalnie cudownie. Głowa do góry!
    Święta prawda siostro :)
    Polać jej ...wody mineralnej

Mona_M lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Ja wiem, poszlam w takim slabym momencie bo pecherzyk urosl zgodnie z wiekiem ciaxy a zarodek pojawia sie w sumie w roznym czasie. Lekarz powiedział ze ja nie mam na nic wpływu, musze tylko czekac na rozwoj ciazy. Zapewnil mnie ze nie ma powodow do obaw i tego sie musze trzymac :-)
    Spokojnie wszystko się okaże juz niedługo i będziesz się śmiać ze tak się martwilas

Camille87 lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa jaka ja mam alergie na mojego meza od kilku dni...mam ochote kurna zdzielić porządnie.... o co chodzi...

• marciaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kuzwa jaka ja mam alergie na mojego meza od kilku dni...mam ochote kurna zdzielić porządnie.... o co chodzi...

Co się dzieje ?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    To lej i patrz czy równo puchnie. A czym sobie zasłużył na niełaskę?

bita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyta się 4 raz ile wyjdzie euro za nasz pobyt w hotelu 3 razy mu podawalam kwoty w czasie kilku dni. a najlepsze ze wcześniej mnie takie rzeczy az tak nie irytowaly. normalnie zbeczałabym z niego a teraz strzelam fochy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 21:45

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    pyta się 4 raz ile wyjdzie euro za nasz pobyt w hotelu 3 razy mu podawalam kwoty w czasie kilku dni. a najlepsze ze wcześniej mnie takie rzeczy az tak nie irytowaly. normalnie zbeczałabym z niego a teraz strzelam fochy
    Znam to mój się ciągle pyta gdzie co jest mimo że wie gdzie co leży :)

3jgxflw1867zd36k.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(

• marciaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(

Może idź do innego lekarza ?

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie dzwonię to taki sam termin..z dnia na dzień nigdzie nie przyjmą:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    tak czy inaczej zmieniłabym lekarza, co to znaczy, ze nie zrobi Ci usg...

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    To na L4/na tydzien, internista ci na "katar" wystawi i przynajmniej bedziesz spokoj a.

Arwi lubi tę wiadomość

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, może poproś o zwolnienie rodzinnego lekarza? Powiedz jaka sytuacja i powinna zrozumieć.

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    To na L4/na tydzien, internista ci na "katar" wystawi i przynajmniej bedziesz spokoj a.
    Nie dał byłam prosić . Już mi w tamtyg tyg z łaska wypisal:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:

O masakra :-/ ale to bylas panstwowo u gina tak? Mi gon tez powiedział ze ciaza baardzo wczesna i nie nastawiac sie na super widoki karty ciazy nie mam ale pytal czy pracuje gdzies przy chemikaliach i czy mie pptrzebuje l4.
    Jesli masz ciezka fizyczna prace to sprobuj moze isc gdzies prywatnie jesli masz mozliwosc a jesli nie to poprpstu poczekaj ten tydzien szybko zleci.

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Twoj lekarz to pala, zmien go

idz do innego internisty i powiedz, ze masz grype zoladkowa taka ze robisz na 3m po scianach, skituj go i bedzie zwolnienie :)

ojejku lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Nie dał byłam prosić . Już mi w tamtyg tyg z łaska wypisal:(

Ja w pierwszej ciazy jak nie chcialam zeby firma wiedziala to poszlam do internistki i powiedziałam ze jestem w ciazy wczesnej o mam straszne mdlosci duzo wymiotuje itd i dala l4 ;)

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    O masakra :-/ ale to bylas panstwowo u gina tak? Mi gon tez powiedział ze ciaza baardzo wczesna i nie nastawiac sie na super widoki karty ciazy nie mam ale pytal czy pracuje gdzies przy chemikaliach i czy mie pptrzebuje l4.
    Jesli masz ciezka fizyczna prace to sprobuj moze isc gdzies prywatnie jesli masz mozliwosc a jesli nie to poprpstu poczekaj ten tydzien szybko zleci.
    Muszę niestety czekać.. i modlić się żeby było wszystko w porządku

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,

nadrobilam was

Kimi Kardashian dolaczyla! ou je!

gratuluje rozwodow z termometrem - toksyczny zwiazek to zlo

Madziulla - przemoc domowa? no co ty! :D jeszcze ci bedzie potrzebny do zmieniania pieluch przy dziecku, oszczedz go! ;)

mnie tez dzisiaj lekarz potraktowal po chamsku, juz nigdy wiecej nie dam mu wsadzic patola do usg! hahaha taka bedzie kara! wracam do mojej starej lekarki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:38

Madziulla, farmaceutka77, Kim87 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ