Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Camille spokojni zarodeczek się pojawi w sumei na sg mogło jeszcze nie byc widac a juz jutro moze byc nie raz wystarczy jeden dzien i wszystko sie zmiania..
matulu id e was poczytac bo ja znowu w biegu
Ja wiem, poszlam w takim slabym momencie bo pecherzyk urosl zgodnie z wiekiem ciaxy a zarodek pojawia sie w sumie w roznym czasie. Lekarz powiedział ze ja nie mam na nic wpływu, musze tylko czekac na rozwoj ciazy. Zapewnil mnie ze nie ma powodow do obaw i tego sie musze trzymac -
_Abby_ wrote:I dobrze w takim celu to napisałam żadne martwię nie się i porównywanie nic nie da. Są ciążę które startują idealnie i chooyowo kończą. Są i takie gdzie problem goni problem a wszystko jest finalnie cudownie. Głowa do góry!
Polać jej ...wody mineralnejMona_M lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Camille87 wrote:Ja wiem, poszlam w takim slabym momencie bo pecherzyk urosl zgodnie z wiekiem ciaxy a zarodek pojawia sie w sumie w roznym czasie. Lekarz powiedział ze ja nie mam na nic wpływu, musze tylko czekac na rozwoj ciazy. Zapewnil mnie ze nie ma powodow do obaw i tego sie musze trzymac
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Kuzwa jaka ja mam alergie na mojego meza od kilku dni...mam ochote kurna zdzielić porządnie.... o co chodzi...
bita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypyta się 4 raz ile wyjdzie euro za nasz pobyt w hotelu 3 razy mu podawalam kwoty w czasie kilku dni. a najlepsze ze wcześniej mnie takie rzeczy az tak nie irytowaly. normalnie zbeczałabym z niego a teraz strzelam fochy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 21:45
-
Madziulla wrote:pyta się 4 raz ile wyjdzie euro za nasz pobyt w hotelu 3 razy mu podawalam kwoty w czasie kilku dni. a najlepsze ze wcześniej mnie takie rzeczy az tak nie irytowaly. normalnie zbeczałabym z niego a teraz strzelam fochyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(
-
Ania-nowa wrote:Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(
Może idź do innego lekarza ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Hej no moja dzisiejsza wizyta to porażka. 3 godziny czekałam aż mnie lekarka przyjmie. I nawet mi usg nie zrobiła bo stwierdzila że za wcześnie. Idę za tydzień. Najgorsze że muszę do pracy iść bo nie mam innego wyjścia.. a robie na produkcji.. boję się że coś się stanie.. całe popołudnie przeplakalam:(
O masakra ale to bylas panstwowo u gina tak? Mi gon tez powiedział ze ciaza baardzo wczesna i nie nastawiac sie na super widoki karty ciazy nie mam ale pytal czy pracuje gdzies przy chemikaliach i czy mie pptrzebuje l4.
Jesli masz ciezka fizyczna prace to sprobuj moze isc gdzies prywatnie jesli masz mozliwosc a jesli nie to poprpstu poczekaj ten tydzien szybko zleci. -
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Nie dał byłam prosić . Już mi w tamtyg tyg z łaska wypisal:(
Ja w pierwszej ciazy jak nie chcialam zeby firma wiedziala to poszlam do internistki i powiedziałam ze jestem w ciazy wczesnej o mam straszne mdlosci duzo wymiotuje itd i dala l4 -
Camille87 wrote:O masakra ale to bylas panstwowo u gina tak? Mi gon tez powiedział ze ciaza baardzo wczesna i nie nastawiac sie na super widoki karty ciazy nie mam ale pytal czy pracuje gdzies przy chemikaliach i czy mie pptrzebuje l4.
Jesli masz ciezka fizyczna prace to sprobuj moze isc gdzies prywatnie jesli masz mozliwosc a jesli nie to poprpstu poczekaj ten tydzien szybko zleci. -
hej dziewczyny,
nadrobilam was
Kimi Kardashian dolaczyla! ou je!
gratuluje rozwodow z termometrem - toksyczny zwiazek to zlo
Madziulla - przemoc domowa? no co ty! jeszcze ci bedzie potrzebny do zmieniania pieluch przy dziecku, oszczedz go!
mnie tez dzisiaj lekarz potraktowal po chamsku, juz nigdy wiecej nie dam mu wsadzic patola do usg! hahaha taka bedzie kara! wracam do mojej starej lekarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:38
Madziulla, farmaceutka77, Kim87 lubią tę wiadomość