Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
farmaceutka77 wrote:Ja się właśnie zbieram do rozwodu:) ale dzis mu uleglam...od jutra chyba się rozstaniemy:)
Okej, to ja też Chociaż i tak pewnie obudzę się na poranne siku. 6h bez siku to czas stracony!
Właśnie Marcin mi włączył Kapitana Amerykę, nawet nie wiedziałam, ze ten film jest spoko.bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Ja odrzuciłam termometr i super się z tym czuje a wykres prawie każdy miałam "ciazowy". ciąża przyjdzie napewno w swoim czasie! Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
To jak ja. Wykres ciążowy a ciąży brak - zniknela z @ haha.
Nie mierze temperatury i czuje się cudownie -
Quasha, proszę o wiruski.
U mnie też związek z termometrem był toksyczny.
Co prawda jeden microlife miał się ze mną dobrze bo służył mi przeciw ciąży. Jednak jak postanowiłam zajść w ciążę to puścił focha i to on wziął ze mną rozwód (przestał działać).
Weszłam w związek z kolejnym microlife, ale to nie było to...
Od początku związek toksyczny. Więc tym razem to ja się rozwiodlamKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_nowa bylas na usg? Co u Ciebie?
Hej dziewczyny ja dzis z doskoku poszlam na usg, 6t0d na usg pecherzyk 1,17cm ale zarodka nie ma wielkosc pecherzyka odppwoada idealnie wiekowi ciazy, lekarz twierdzi ze 25dpo nie jest niczym dziwnym ze nie ma zarodka, nie widział sensu supelemntacji luteiny, kolejna wizyta za 3 tyg.
Napiszecie mi co widzialyscie na usg w podobnym czasie po owulacji? Mam nadzieje ze sie nie zdoluje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Pęcherzyk 1.37 i zarodek w 6+1. I co? Ciąża skończyła w kiblu daj sobie spokój z porywnywaniem. To bez sensu!
polubiłam oczywiście nie dlatego jak to się skoczyło bo przykro mi z tego powodu ale dla dania na luz i nie porównywania tygodni ciąży i wielkości pęcherzyka.... Camille87 obowiazkowo LWD będzie dobrze im mniej stresu tym lepiej! -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:polubiłam oczywiście nie dlatego jak to się skoczyło bo przykro mi z tego powodu ale dla dania na luz i nie porównywania tygodni ciąży i wielkości pęcherzyka.... Camille87 obowiazkowo LWD będzie dobrze im mniej stresu tym lepiej!
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:I dobrze w takim celu to napisałam żadne martwię nie się i porównywanie nic nie da. Są ciążę które startują idealnie i chooyowo kończą. Są i takie gdzie problem goni problem a wszystko jest finalnie cudownie. Głowa do góry!
Wiem ze to brutalnie zabrzmi ale porównywanie się nic nie da ciaza której nie jest dane się utrzymać nie utrzyma się a ta co ma się utrzymać to się utrzyma i będzie się rozwijać własnym tempem. sama stracilam jedna ciaze ale ja miałam to szczęście w nieszczęściu ze nie zdazylam zobaczyć nic na usg. i nawet nie próbuje sobie wyobrazić co przezywaja dziewczyny co stracily ciaze później jak ja. naprawdę dajcie na luz bo stres tez nie sluzy. cieszcie się ciaza bo to na pewno wyjątkowy czas. i mam nadzieje ze pojutrze dolacze do grona szczęśliwych brzuchatek! -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:polubiłam oczywiście nie dlatego jak to się skoczyło bo przykro mi z tego powodu ale dla dania na luz i nie porównywania tygodni ciąży i wielkości pęcherzyka.... Camille87 obowiazkowo LWD będzie dobrze im mniej stresu tym lepiej!
Zarodeczek ma jeszcze spooro czasu aby sie pokazać. Spokojna głowa -
nick nieaktualny
-
Camille spokojni zarodeczek się pojawi w sumei na sg mogło jeszcze nie byc widac a juz jutro moze byc nie raz wystarczy jeden dzien i wszystko sie zmiania..
matulu id e was poczytac bo ja znowu w biegu -
kate55 wrote:Ja też zaciążyłam w pierwszym cyklu bez termometru Ciężko było nam się rozstać, ale niestety to był toksyczny związek. Ciągle dawał mi złudne nadzieje
bita_smietana lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO