Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Kim Witaj ja tez nie siklam ja spuszczam krew juz pojutrze
bita_smietana lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Sikańce srańce czy te owu czy te ciążowe . Krwiopijcom na razie tez mowie stop:) jak mi się krwawa merry spozni to zawitam do Pani Draculi
ja musze isc na bete bo za 2 tyg mam uyjazd w gory i nie pojade jak sie okaze ze w ciazy jestem. wiec ewentualnie bede alternatywy na urlop szukac -
A tak w ogóle to tez czasem jak czytacie na innych wątkach pytania to ręce wam opadają?
Mówią ze nie ma głupich pytań ale od każdej zasady są wyjątki
Męczą mnie czasem laski które dostaną czkawki i biorą to za ciążę.
Masakra:)
-
Madziulla wrote:ja musze isc na bete bo za 2 tyg mam uyjazd w gory i nie pojade jak sie okaze ze w ciazy jestem. wiec ewentualnie bede alternatywy na urlop szukacMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:A tak w ogóle to tez czasem jak czytacie na innych wątkach pytania to ręce wam opadają?
Mówią ze nie ma głupich pytań ale od każdej zasady są wyjątki
Męczą mnie czasem laski które dostaną czkawki i biorą to za ciążę.
Masakra:)
Jak byłam ostatnio u lekarza i jak nakładał gumkę na berło do usg i mu gumka pękła, to też od razu wywaliłam do niego, że teraz to w ciąży jestem, bo w bravo piszą, że pęknięta gumka=cionsza. No i jestem, jakby nie było, więc to chociaż mogę potwierdzić Poważnie tak byłoCorcula, ZakreconaŻona, Kjopa3, Arwi, Mona_M, farmaceutka77, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Ej, to nie jest tak, że ile razy Ci się czknie, tyle dzieci w brzuchu masz? To ja już nic nie rozmiem.
Jak byłam ostatnio u lekarza i jak nakładał gumkę na berło do usg i mu gumka pękła, to też od razu wywaliłam do niego, że teraz to w ciąży jestem, bo w bravo piszą, że pęknięta gumka=cionsza. No i jestem, jakby nie było, więc to chociaż mogę potwierdzić Poważnie tak było
Dobre. You made my daybita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Ej, to nie jest tak, że ile razy Ci się czknie, tyle dzieci w brzuchu masz? To ja już nic nie rozmiem.
Jak byłam ostatnio u lekarza i jak nakładał gumkę na berło do usg i mu gumka pękła, to też od razu wywaliłam do niego, że teraz to w ciąży jestem, bo w bravo piszą, że pęknięta gumka=cionsza. No i jestem, jakby nie było, więc to chociaż mogę potwierdzić Poważnie tak było
hahaha padlambita_smietana lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,odebraliśmy dzis wyniki nasienia i są złe, płakać mi się chce do tego dziś doszła @, boli mnie brzuch więc nie mam sił na nic.
To wyniki :
Okres abstynencji: 3dni
Upłynnienie min: 40
Objętość ml: 3,10
pH: 7,90
Barwa: Mleczno-szara
Lepkość: zwiększona
Aglutynacja (stopień) brak
Agregacja: brak
PLEMNIKI OCENA MIKROSKOPOWA:
Koncentracja plemników (mln/ml): 11,4 Norma >15
Całkowita liczba (mln): 35,34 Norma >39 mln
Ruch postępowy (PR)(%): 46 Norma >32
Ruch całkowity(PR+NP)(%): 61 Norma >40
Brak ruchu (%) 39 Norma <60
Plemniki żywe(%) 63 Norma >58
Plemniki o prawidłowej budowie(%) 1 Norma >4
Plemniki o nieprawidłowej budowie(%) 99 Norma <96
Koncentracja komórek okrągłych 1,1 Norma <5
Koncentracja leukocytów per.-dodatnich: 0 Norma <1
Czy morfologię da się jakoś poprawić?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:Witajcie dziewczyny,odebraliśmy dzis wyniki nasienia i są złe, płakać mi się chce do tego dziś doszła @, boli mnie brzuch więc nie mam sił na nic.
To wyniki :
Okres abstynencji: 3dni
Upłynnienie min: 40
Objętość ml: 3,10
pH: 7,90
Barwa: Mleczno-szara
Lepkość: zwiększona
Aglutynacja (stopień) brak
Agregacja: brak
PLEMNIKI OCENA MIKROSKOPOWA:
Koncentracja plemników (mln/ml): 11,4 Norma >15
Całkowita liczba (mln): 35,34 Norma >39 mln
Ruch postępowy (PR)(%): 46 Norma >32
Ruch całkowity(PR+NP)(%): 61 Norma >40
Brak ruchu (%) 39 Norma <60
Plemniki żywe(%) 63 Norma >58
Plemniki o prawidłowej budowie(%) 1 Norma >4
Plemniki o nieprawidłowej budowie(%) 99 Norma <96
Koncentracja komórek okrągłych 1,1 Norma <5
Koncentracja leukocytów per.-dodatnich: 0 Norma <1
Czy morfologię da się jakoś poprawić?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Fertilmen plus drogie bo za opakowania z 150 zł musisz wybulic ale działa cuda.
Mój nie ma problemów i pakuje w niego vitotal dla facetówWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 16:15
-
SMSki, podziwiam Was, ja zawsze sobie obiecywałam bunt w sikaniu, ale później i tak patyki szły w ruch
Zofiiia czasem trzeba się wyżalić, więc jak coś, to pisz!!
Isia przykro mi nie ogarniam tych wyników, ale na pewno zdrowy tryb życia i suple powinny pomóc. Wybierzcie się do androloga.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyjest jeszcze profertil,
Mój Stelaż brał profertil, potem fertilman plus, pewnie działają podobnie. Wyniki mieliśmy sporo gorsze od Waszych, ale badań po kuracji nie robiliśmy już. Morfologię tak samo jak i inne pewnie parametry można podkręcić suplami.
Ale wizyta u urologa będzie konieczna, może trzeba sprawdzić na usg czy nic się nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 16:22