Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:To ja mam teraz poważne pytanie.
Czy wartość bety ma wpływ na to, co już widać na USG?
No bo tak się zastanawiam, normy mojego laboratorium,
ciąża: 5-6 tydzień: 158-317995
A w tym czasie widoczny powinien być zarodek, czyli w zasadzie, może być widoczny i dla tych, którzy są w dolnych granicach tak samo jak w tych górnych. Dobrze myślę? -
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Kamila!!!! Czyli upragnione objawy! , ja czuję że u Ciebie wszystko będzie wspaniale
ZApisałaś się dzis do doktorka? Ja sprawdzałam własnie w pamietniku ALicji i serducho zobaczyłam w 6t4d, ale wtedy miałam owulacje w 17dc. No i lekarka wtedy powiedziała ze chyba dopiero co zaczęło bić, bo biło jeszcze bardzo wolno, nawet karty ciąży mi jeszcze nie zakładała, za to po 2 tygodniach biło jak dzwon
No chyba cos sie zaczyna dziac
Ja serduszko widzialam na drugiej wizycie w 9tc jakos i tez juz bilo ja dzwon, teraz nie licze na takie widoki ale co tamSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
A w tym czasie widoczny powinien być zarodek, czyli w zasadzie, może być widoczny i dla tych, którzy są w dolnych granicach tak samo jak w tych górnych. Dobrze myślę?
Sylwia mi gin powiedzial ze przy becie pow 1000 widac pecherzyk, jak poszlam z taka beta to powiedzial o juz powinno byc cos widac. Takze ciezko sie sugerowac chyba.. -
A w tym czasie widoczny powinien być zarodek, czyli w zasadzie, może być widoczny i dla tych, którzy są w dolnych granicach tak samo jak w tych górnych. Dobrze myślę?
Ja poprzednio od około 1000 widziałam pęcherzyk -
dziewczyny....Ojejku jest krolowa progra...Morwik krolowa dragow...a ja krolowa dawania sobie w zyle....maz powiedzial, ze mam mu obiecac ze sie nie bede juz kluc....poczekalam az wyjdzie do pracy i sru do laba hahahahahaha...pani w labie na moj widok zapytala sie czy nie chce klucza..zeby mogla sobie codziennie sama w zyle w dawac...
DZIEN DOBRY TAK WOGOLE
ide was nadrabiacojejku, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
Sylwia - ja pecherzyk widzialam przy becie 53,6 (TRWA LICYTACJA KTORA KIEDY WIDZIALA HAHAH WYGRALAM!!!!! ) - lekarz powiedzial, ze nic nie bedzie widac a tu prosze bylo jajo .. no chyba, ze to tasiemiec byl.... a zarodek nie mam pojecia kiedy widac...jeszcze nigdy nie widzialam
Morwiczku (haha jak ciebie slodko zdrobnilam) - no piekne dragi, piekne! wygladaja jak tecza! i brawo, ze planujesz juz ten cykl! masz jaja! to sie liczy!
karolka - a wal te testy! nie wiem czy mierzysz tempke i czy badasz szyjke, ile dpo?
Ania84 - zero objawow w pierwszym trymestrze? a ja liczylam na selfie nad kiblem, w ramke oprawic chcialam i dziedzicowi wreczyc
Madziulla - zgadzam sie, cionszowa galaredka
ojejku - ugotuj mi tez!!!!!! skad jestes? zaadoptuj mnie czy cos
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja wiem ze ojejku idzie w srode. pamietam bo ja wtedy na bete ide
Też pamiętam o Twojej becie, iiiiiii z okazji, że chcę dorównać Królowej Dawania Sobie w Żyłę - w środę tez idę na betę i na proga dodatkowobita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:tak, ale ja dopiero wieczorem
Też pamiętam o Twojej becie, iiiiiii z okazji, że chcę dorównać Królowej Dawania Sobie w Żyłę - w środę tez idę na betę i na proga dodatkowo
tak btw dziekowac za wiruski pod wykresembita_smietana lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:tak, ale ja dopiero wieczorem
Też pamiętam o Twojej becie, iiiiiii z okazji, że chcę dorównać Królowej Dawania Sobie w Żyłę - w środę tez idę na betę i na proga dodatkowo
cholera gonisz mnie..wiedzialam..czulam to! dlatego ja dzisiaj oprocz chabety trzasnelam proga
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA propos wartości bety, no własnie, bo u mnie przy becie 120 cos tam był niby pecherzyk. Skoro ostatnia była 440 a jutro teoretycznie jesli wszystko bedzie ok, to żeby była w normie to musi byc 1200, to się zastanawiam czy lekarz w środe dojrzy zarodek! Jesli on tam jest oczywiście.
Zakres norm bety jest tak szeroki że już sama nie mam pojęcia.
No nic, pozostaje czekać na badanie i na wizytę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny