X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to niedawno wróciłam od mamy. Mój mąż się utulał piwem jak nie wiem, a ja robiłam za kierowcę. Jestem mega zmęczona ,więc nadrobię was dopiero jutro ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teklaa wrote:
    Cieżko mi się wypowiedzieć bo nie wiem o co chodziło :) ja np. nie komentuje na żadnym forum czyjejsc wypowiedzi jeśli nie znam odpowiedzi, nie udaje ekspertki od wszystkiego. Kompletnie nie rozumiem sformułowania "wkupić się" czyli co niby trzeba zrobic? bede wdzięczna za informacje strasznie mnie to nurtuje :) osobiscie niczym sie tam nie musiałam wkupić, a nie jestem od początku. Ja czasami rowniez nie otrzymuje odpowiedzi na swoje pytania i wcale z tego powodu nie żale się na innych forach (dziwne podejście) tyłko szukam pomocy na innym wątku jeśli faktycznie z czymś mam na tyle problem i brak odpowiedzi nie jest dla mnie satysfakcjonujący, czasami jest tak że lekarz dopiero mi odpowiada na pytanie i jakoś funkcjonuje.

Teklaa ja na belly jestem od niemal 3 lat i ten czas mauczyl mnie aby ignorowac takie komentarze jak Twoj :-)
    Chocby zeby nie psuc atmosfery na watku bo widze ze do tego dazysz. I gwoli jasnosci - nie zale się, tylko wyrazam swoja opinie ma temat grupy, zauwaz ze nie tylko ja sie tam nie zaklimatyzowalam. Milego dnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 06:00

ojejku, Corcula, _Abby_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie moje maniery! ;-)
    Witam sie porannie :-) zaczela dzis 7-my tydzien, ten przywital mnie mdlosciami i mega duzymi bolacymi piersiami! Chyba dobrze się dzieje, choc nie wiem jak wytrzymam dzien w pracy..

Ania nowa trzymam kciuki za wizyte! Ktos jeszcze dzis wizytuje?

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam po 2 dniach nieobecności ;) wczoraj byłam na całodniowa wycieczce rowerowej ;) dziś ledwo laze ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 06:50

bita_smietana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Witam witam po 2 dniach nieobecności ;) wczoraj byłam na całodniowa wycieczce rowerowej ;) dziś ledwo laze ;D
    dlaczego przeczytałam, ze byłaś wczoraj na całowaniu ? :D

Camille87, Sylwia_80, ZakreconaŻona, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:10

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    I wszystko jasne. Tyn razem na bobo jedną kreska bez cieni. Także ten pierwsZy był wadliwy, no zdarZa się. Od jutra biorę luteine, trzeba skończyć ten długi cykl i zaczynamy wspomaganie magicznym clo :)
    a dlaczego od jutra luteinę bierzesz? Jesli masz końcówkę cyklu to niepotrzebnie przedłużysz go luteiną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    dlaczego przeczytałam, ze byłaś wczoraj na całowaniu ? :D

Haha dobre :)
    Śniło mi się ze poszłam do gina na usg I tam dowiedziałam się że jestem w ciąży :)

ZakreconaŻona, bita_smietana lubią tę wiadomość

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:10

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Gdzie moje maniery! ;-)
    Witam sie porannie :-) zaczela dzis 7-my tydzien, ten przywital mnie mdlosciami i mega duzymi bolacymi piersiami! Chyba dobrze się dzieje, choc nie wiem jak wytrzymam dzien w pracy..

Ania nowa trzymam kciuki za wizyte! Ktos jeszcze dzis wizytuje?

Kamila!!!! Czyli upragnione objawy! :), ja czuję że u Ciebie wszystko będzie wspaniale :)
    ZApisałaś się dzis do doktorka? Ja sprawdzałam własnie w pamietniku ALicji i serducho zobaczyłam w 6t4d, ale wtedy miałam owulacje w 17dc. No i lekarka wtedy powiedziała ze chyba dopiero co zaczęło bić, bo biło jeszcze bardzo wolno, nawet karty ciąży mi jeszcze nie zakładała, za to po 2 tygodniach biło jak dzwon ;)

bita_smietana, Camille87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny

Witam się w kolejnym, bezobjawowym dniu mojej ciązy.
    I wiecie co, wcale mnie to nie przeraża. Ba, mało tego, liczę na bezobjawową ciąże ;)

Dobrego dnia dziewuszki!!!

ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Haha dobre :)
    Śniło mi się ze poszłam do gina na usg I tam dowiedziałam się że jestem w ciąży :)
    Madzia może to sen przepowiadający? :) Trzymam mocno za to kciuki.

Ojejku wraca Twoja córka marnotrawna ;) Smutno mi bez Was. Straciłam na kilka dni LwD ale wróciłam już do pionu ;)

ojejku lubi tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teklaa kochana. Najlepiej byloby jakby nikt nikomu niczego nie narzucal.
    Widzę, że bardzo walczysz o to aby każdy uznał, że inne grupy są super. Ale ta grupa powstała po to aby nie musieć o nich rozmawiać i nie powielać wątków tam występujących. Szacunek przede wszystkim, wolny wybór tez :).

Aaaale ja Ciebie rozumiem bo mi w ciazy tez hormony buzuja. Takze buziaki i nic na siłę!

A zmieniając temat idę jutro na usg i padam juz z ciekawości :)

Sylwia_80, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mam taki LWD dzis ze masakra...:D jak ja przetrwam dzisiejszy dzien to ja nie wiem :D ledwo zapłaciłam za paliwo. ja mam z pracy karte paliwowa specjalna i juz od jakiegos czasu mam problem zeby ogarnac pin... dis tez. no to po 3 nieudanych probach stwierdzilam ze zaplace za paliwo swoja prywatna zwykla karta...a tu kuzwa zonk...raz wbijam pin - odmowa drugi raz - kuzwa odmowa (a ta karta place po kilka razy dzienie..) mysle se kuzwa kobieto skup sie LWD Jak to objaw ciazy to jak ty bedzies przez 9 mies funkcjonowac :D no i na szczescie udalo sie... nie wiem jak bym zaplacila jak bym nie przypomniala sobie pinu bo z gotowki nie mialam wiecej jak 20 zl :D

bita_smietana, kate55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to po prostu cionszowa galaretka mózgowa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Madzia to po prostu cionszowa galaretka mózgowa ;)

oby oby :) do srody oszaleje :D
    dzis ostatni dupek

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż nie masz szaleć tylko II wysikać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    No cóż nie masz szaleć tylko II wysikać ;)

Chyba sposcic z krwia bo ja sikac na testy nie bede :D

bita_smietana, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ja to mam taki LWD dzis ze masakra...:D jak ja przetrwam dzisiejszy dzien to ja nie wiem :D ledwo zapłaciłam za paliwo. ja mam z pracy karte paliwowa specjalna i juz od jakiegos czasu mam problem zeby ogarnac pin... dis tez. no to po 3 nieudanych probach stwierdzilam ze zaplace za paliwo swoja prywatna zwykla karta...a tu kuzwa zonk...raz wbijam pin - odmowa drugi raz - kuzwa odmowa (a ta karta place po kilka razy dzienie..) mysle se kuzwa kobieto skup sie LWD Jak to objaw ciazy to jak ty bedzies przez 9 mies funkcjonowac :D no i na szczescie udalo sie... nie wiem jak bym zaplacila jak bym nie przypomniala sobie pinu bo z gotowki nie mialam wiecej jak 20 zl :D

Już Ci mówię, jakby co, to zostawia się dowód o potem wysyła męża żeby zapłacił i odebrał żeby się nie wstydzić :D
    Ja tak miałam, tzn z kartą wszystko było w porzadku, tylko zostawiłam ją w domu :D. beztrosko lałam sobie paliwo a przy kasie nagle zonk ;), a gotówki też zwykle mało noszę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam teraz poważne pytanie.
    Czy wartość bety ma wpływ na to, co już widać na USG?

No bo tak się zastanawiam, normy mojego laboratorium,

ciąża: 5-6 tydzień: 158-317995

A w tym czasie widoczny powinien być zarodek, czyli w zasadzie, może być widoczny i dla tych, którzy są w dolnych granicach tak samo jak w tych górnych. Dobrze myślę?

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ