Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:Ja widziałam na of ze dziewczyny ja stworzyly ale mialam wcale na belly nie wchodzić weszlam na kwietniowki mialam kilka pytan, olano mnie totalnie wiec jaki sens cokolwiek pisac?
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bita ja w ogóle nie jestem zdołowana, nigdy nie płakałam przez @ , bo jestem poryta i lubię pod koniec cyklu planować kolejny patrz jak ładnie zaplanowałam pudełka na dragi
Będę ćpać póki mogę,bo potem będzie trzeba przerzucić się na inne dragi, takie odpowiednie dla pasożytów :p
Dzięki za kciuki na pewno pomogą jeszcze daj jakieś ciążowe smarki pod wykres i będzie gitez majonezWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 19:46
ojejku, karolka22, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEeeej Morwa, co to są te duze czerwone i te największe białe?
Cholera nie mam ich !!
śmietana, mój nos Szerloka wywęszył, że idziesz jeszcze raz na chabetę ! Bawisz sie w ciocię Ojejku? Widzę, że kochasz te adrenalinę
ugotowałam dzis zestaw dań bezglutenowych:
-rosół z kurczaka, indyka i woła - wyszedł mega
-kluski nadziewane mięsem z rosołu
-kurczaka z warzywami w sosie z czerwoną pastą curry z warzywami
-ryż i makaron ryżowy
-kopytka
ledwo mi się to mieści w lodówce popakowane do pudełek, a ze nie jem syfu na mieści to musze co 2-3 dni odwalić w kuchni niezłą akcję
dzięki temu nie siedziałam w internetach i nie czytałam jak bardzo nie jestem w cionszy polecam tę terapię, naprawdę działaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 20:16
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Ojejku poszalas same pyszności;) mam właśnie wieczór haribo;] macie jakiś pomysł co można zrobić z duża ilością papryki czerwonej, jakiś fajny przepis? Myślałam o jakiejś pascie coś w tym stylu;) trzymam kciuki za wszystkie betujące jutro!!!
bita_smietana lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:Ojejku poszalas same pyszności;) mam właśnie wieczór haribo;] macie jakiś pomysł co można zrobić z duża ilością papryki czerwonej, jakiś fajny przepis? Myślałam o jakiejś pascie coś w tym stylu;) trzymam kciuki za wszystkie betujące jutro!!!
-
Paolala wrote:Ojejku poszalas same pyszności;) mam właśnie wieczór haribo;] macie jakiś pomysł co można zrobić z duża ilością papryki czerwonej, jakiś fajny przepis? Myślałam o jakiejś pascie coś w tym stylu;) trzymam kciuki za wszystkie betujące jutro!!!Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Camille87 wrote:Hej dziewczyny, bylam chwilowo na kwietniowkach, dodalam nawet kilka postow ale takiej "zajebistej" grupy to jeszcze nie widzialam i podziekowalam
Takze z sierpniowych testerek zawitalam tu
Ja kawy pije tez dwie!! O dziwo nie odrzuca mnie choc tez myslalam czy na pewno nie szkodzi
Aaaa więc o to chodzi jeju a ja się ciagle zastanawiałam co to za dziwna wiadomość:
Camille87 wrote:.
Wcale nie wpadłaś na pomysł ze był piękny weekend i obecność na forum zmalała, ale co tam ja z chęcią bym pomogła ale co ja zrobię z taka kropka
Camille87 lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Ojejku to gotowanie to objaw ciązy mur beton ..ja ostatnio mam faze na gotowanie az moj sie dziwi
ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Jeeeeee mam pierwszy objawik
wiec Twoje gotowanie to już na pewno objaw trojaczkówbita_smietana lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Jeeeeee mam pierwszy objawik
Też miałam jakos w 5tygodniu manie gotowania ojeju ileż to ja pomysłów miałam co ja jutro zjem ba! Co zaraz zjem obiadek do pracy na kazdy dzien to było wow mąż zadowolony
A teraz? Teraz niestety od 9dni mdłości i zonk odbierają cała radosc i mam nadzieje ze szybko sobie pójdą!
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
nick nieaktualnyTeklaa wrote:Wcale nie wpadłaś na pomysł ze był piękny weekend i obecność na forum zmalała, ale co tam ja z chęcią bym pomogła ale co ja zrobię z taka kropka
Nieee to nie o weekend chodzi pisalam tam wczesniej ale pewnie za malo zeby wkupic sie w laski grupy
A wpisy chcialam usunac zeby nie zasmiecaly ale zenie mozna stad edycja do kropki. Ale dziekuje za dobre checi -
Camille87 wrote:Nieee to nie o weekend chodzi pisalam tam wczesniej ale pewnie za malo zeby wkupic sie w laski grupy
A wpisy chcialam usunac zeby nie zasmiecaly ale zenie mozna stad edycja do kropki. Ale dziekuje za dobre checi
Cieżko mi się wypowiedzieć bo nie wiem o co chodziło ja np. nie komentuje na żadnym forum czyjejsc wypowiedzi jeśli nie znam odpowiedzi, nie udaje ekspertki od wszystkiego. Kompletnie nie rozumiem sformułowania "wkupić się" czyli co niby trzeba zrobic? bede wdzięczna za informacje strasznie mnie to nurtuje osobiscie niczym sie tam nie musiałam wkupić, a nie jestem od początku. Ja czasami rowniez nie otrzymuje odpowiedzi na swoje pytania i wcale z tego powodu nie żale się na innych forach (dziwne podejście) tyłko szukam pomocy na innym wątku jeśli faktycznie z czymś mam na tyle problem i brak odpowiedzi nie jest dla mnie satysfakcjonujący, czasami jest tak że lekarz dopiero mi odpowiada na pytanie i jakoś funkcjonuje.
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171