X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za trzy cztery tygodnie? Jakoś tak

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 - przyrost jest, maly ale jest - to sa same poczatki - moglo byc tak, ze sobie mlody wybral miejscowke ale mu nie przypasila i mowi "aaa poszukam lepszej" i sie przesunal kilka mm dalej bo z tego miejsca ma fajny widok na macice :D trzymam mocno kciuki!!!

Sylwia - rozumiem! zrobisz bete i cos nie tak - to sie czlowiek stresuje! nie zrobi to sie stresuje czy przyrasta :D trzymam kciuki za kolejne badanie! czy skoro sie tak czesto klujesz to pani w laboratorium zadala juz tobie pytanie: "po co sie pani tyle kluje?" bo moja ostatnio palnela taki tekst :D a ja sobie mysle, a moze lubie sobie dawac w zyle ;)

melduje przyrost bety, pierwszy raz mam tak fajny przyrost.... :) w zwiazku z malymi plamieniami lekarz chcial, zebym podjechala do kliniki no i .... na USG widzialam jajo <3 mikro pecherzyk :) przy becie 53,6 :) zwiekszyl mi dawke progra i dal jakis francuski lek na bazie aspiryny (?!), ktory pomaga wgryzaniu sie zarodka w macice - pierwszy raz o tym slysze i czytam w internecie

nie wiem czy chce isc na kolejne bete bo dzisiaj serce chcialo mi wyskoczyc przez bluzke jak czekalam na wyniki...wole chyba czekac na kolejna wizyte 13 wrzesnia.... :) poza pozytywnym mysleniem, wiara i szprycowaniem sie progesteronem nic nie moge zrobic :)

Paolala lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ...tumblr_n6m0hodsD91qiktrvo1_500.gif
    WRZESIEŃ JEST MÓJ :D no i ewentualnie wasz* ;)

*Te które to dotyczy wiedzą o kogo chodzi

s1985 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 ale z tego co mi moja dr mówiła to czesto mniejszy przyrost jest przy ciazy mnogiej ..bo maluchy wolniej na poczatku rosna i w wielu przypadkach jakie znam tak łasnie bywało :)

Morwa Twoje gify mnie rozwalaja :)
    Trzymam kciuki kochana <3 szkoda że ne tym razem ..ale we wrześniu będzie kumulacja :D

Morwa, s1985 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrzesien jest nasz:) w maju przyjda na swiat geniusze ;D

Ania_84, Morwa lubią tę wiadomość

xnw4krnt7935gj3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    farmaceutka77 wrote:
    Jak tylko przyjdzie moja upragniona @ z dziką radoscia do Was dołączę :)

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    s1985 ale z tego co mi moja dr mówiła to czesto mniejszy przyrost jest przy ciazy mnogiej ..bo maluchy wolniej na poczatku rosna i w wielu przypadkach jakie znam tak łasnie bywało :)

Morwa Twoje gify mnie rozwalaja :)
    Trzymam kciuki kochana <3 szkoda że ne tym razem ..ale we wrześniu będzie kumulacja :D

Ania_84, nie strasz z tą ciążą mnogą ;)
    Mam nadzieję ze mój wolniejszy przyrost to po prostu widzimisię zarodka ;), ale koleżance oczywiście życzę szczęścia x2 ;)

s1985 lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja będę mieć termin na koniec pięknego maja, gdzie wszystko obudzilo się do życia i sobie rośnie :)
    Sloneczko ladnie swieci itd :)

Corcula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    s1985 - przyrost jest, maly ale jest - to sa same poczatki - moglo byc tak, ze sobie mlody wybral miejscowke ale mu nie przypasila i mowi "aaa poszukam lepszej" i sie przesunal kilka mm dalej bo z tego miejsca ma fajny widok na macice :D trzymam mocno kciuki!!!

Sylwia - rozumiem! zrobisz bete i cos nie tak - to sie czlowiek stresuje! nie zrobi to sie stresuje czy przyrasta :D trzymam kciuki za kolejne badanie! czy skoro sie tak czesto klujesz to pani w laboratorium zadala juz tobie pytanie: "po co sie pani tyle kluje?" bo moja ostatnio palnela taki tekst :D a ja sobie mysle, a moze lubie sobie dawac w zyle ;)

melduje przyrost bety, pierwszy raz mam tak fajny przyrost.... :) w zwiazku z malymi plamieniami lekarz chcial, zebym podjechala do kliniki no i .... na USG widzialam jajo <3 mikro pecherzyk :) przy becie 53,6 :) zwiekszyl mi dawke progra i dal jakis francuski lek na bazie aspiryny (?!), ktory pomaga wgryzaniu sie zarodka w macice - pierwszy raz o tym slysze i czytam w internecie

nie wiem czy chce isc na kolejne bete bo dzisiaj serce chcialo mi wyskoczyc przez bluzke jak czekalam na wyniki...wole chyba czekac na kolejna wizyte 13 wrzesnia.... :) poza pozytywnym mysleniem, wiara i szprycowaniem sie progesteronem nic nie moge zrobic :)

Haha, nie było pytania, bo pierwsze bety robiłam w jednym labo a dwie kolejne w innym :D. Mam nadzieję że jak pójdę we wtorek to wszystkie siniaki mi znikną, bo tez wygladam jakbym w żyłę sobie coś wstrzykiwała :D

• kate55 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula co to za poddawanie się, przekreślanie ciąży?! Ja w piątym tygodniu leżałam w szpitalu, przez 4 dni nie widzieli pęcherzyka i już chcieli mnie wysyłać na laparoskopowe usuwanie cp i jajowodu... A nagle pęcherzyk się pojawił, zaczął ładnie rosnąć ;) ostatnio na wizycie widziałam serduszko, wymiary zgadzają się z wiekiem ciąży :)

Morwa Ty jesteś silna kobieta <3 Przykro mi z powodu @, ale we wrześniu zrobisz nam za to niespodziankę ;)

Sylwia, S1985, Głowa do góry! Dziewczyny dobrze piszą, nie ma się co martwić na zapas, trzymam mocno kciuki!

Bita śmietana, supeeer, że widziałaś jajo! Ja bym na Twoim miejscu odpuściła kolejne bety dla świętego spokoju :)

A co do mojego małża, to upił się wczoraj (brat przyjechał) i gadał mega głupoty wieczorem, pokłóciliśmy się, on bez hamulców rzucał dziwne teksty... Od rana próbował mnie udobruchać, dopiero koło południa zmiękłam i wybaczyłam, nie potrafię się za długo gniewać (choć chciałabym mu utrzeć nosa!). Później pojechaliśmy na plażę i na zakupy (razem :D ), porobiliśmy w ogródku i jakoś atmosfera wróciła do normy.
    Kupiłam też dziś sweterek w Lidlu dla malucha, chciałam jakieś bodziaki, ale nic nie zostało już o 10:00. Dobrze, że nie poszłam na 8:00, bo musiałabym uczestniczyć w walkach ciężarnych :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:18

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się! :) Matko i córko nie nadrobię was dopiero do domu wrocilam :)
    jutro tez mnie mało tu będzie bo jedziemy na calodniowa wycieczke rowerowa :)

Kate dobrze ze miedzy wami już ok :) ja na swojego tez nie potrafie się długo gniewac :)

kate55 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    farmaceutka77 wrote:
    A początkiem czerwca też? Bo jak nie to wypchnę wcześniej o kilka dni i będzie git :D

Edit : Wróć, calkowicie zapomniałam ,że ja będę mieć ciążę mogą, więc rozwiążą ją w Maju ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 22:50

farmaceutka77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    A początkiem czerwca też? Bo jak nie to wypchnę wcześniej o kilka dni i będzie git :D

Edit : Wróć, calkowicie zapomniałam ,że ja będę mieć ciążę mogą, więc rozwiążą ją w Maju ;)
    Mam nadzieje ze i w połowie :) wcześniej to ja na nic nie liczę ;) ale jestem taka stara ze tylko geniusze mi pisani :)

• s1985 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana w piękną niedzielę ;D

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja, choć moja niedziela nie taka piękna, młoda całą noc dawała czadu a jakiś czas temu zaraz po wypiciu mleka oddała je...na nasze łóżko. Na szczęście teraz już ok i siedzę na śpiocha w salonie z kawą a młoda dama sobie rysuje...czuję że dzień będzie ciężki.

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;*
    Co porabiacie w taką śliczną niedziele?

Mi może dziś w końcu uda się wskoczyć do Naszego basenu bo odkąd go kupiliśmy to pogoda byłą do bani i może weszłąm do niego z dwa razy;/

Jutro badanie nasienia, tak bardzo już bym chciała znać wyniki

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to co małej jest?
    Może w ciągu dnia uda Ci się zdrzemnąć;)

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia, może coś na żołądku jej utkwiło, stad ta noc i cała reszta, ale jest też trochę przeziębiona i ma dość mocny kaszel, więc druga teoria to taka że przez ten kaszel miała odruch wymiotny a akurat zjadła.

Już zapowiedziałam mężowi swoją popołudniową drzemkę wiec pewnie zgarnie młodą na jakiś plac zabaw a ja się prześpię ;)

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna małą, oby jej szybko przeszło ;*

No to jak mała się wyszaleje na placu zabaw to możesz spać do wieczora bo pewnie po przyjśćiu do domu też padnie hehe ;D

ZGWAp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalony :D

Witam się niedzielnie :D
    Dziś u mnie 22dc.. w nocy (1-1:30) mialam silny ból jajnika.. aż mnie zgielo.
    I teraz opcje są dwie !
    1 : Pomyślałam - zagniezdzenie? ( urojenia czas zaczac :P @ przewidziana na przyszły week )
    2 : Stres , bo probowalam nawalonego męża z auta,wyciągnąć... bo sie zawzial ze bedzie spal w aucie... bo mu nie dałam papierka do wyrzucenia ( .... no comment .... :P )
    Po co mi dzieci? Jak mam takie jedno... duże... :P

bita_smietana lubi tę wiadomość

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ