Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 - przyrost jest, maly ale jest - to sa same poczatki - moglo byc tak, ze sobie mlody wybral miejscowke ale mu nie przypasila i mowi "aaa poszukam lepszej" i sie przesunal kilka mm dalej bo z tego miejsca ma fajny widok na macice trzymam mocno kciuki!!!
Sylwia - rozumiem! zrobisz bete i cos nie tak - to sie czlowiek stresuje! nie zrobi to sie stresuje czy przyrasta trzymam kciuki za kolejne badanie! czy skoro sie tak czesto klujesz to pani w laboratorium zadala juz tobie pytanie: "po co sie pani tyle kluje?" bo moja ostatnio palnela taki tekst a ja sobie mysle, a moze lubie sobie dawac w zyle
melduje przyrost bety, pierwszy raz mam tak fajny przyrost.... w zwiazku z malymi plamieniami lekarz chcial, zebym podjechala do kliniki no i .... na USG widzialam jajo mikro pecherzyk przy becie 53,6 zwiekszyl mi dawke progra i dal jakis francuski lek na bazie aspiryny (?!), ktory pomaga wgryzaniu sie zarodka w macice - pierwszy raz o tym slysze i czytam w internecie
nie wiem czy chce isc na kolejne bete bo dzisiaj serce chcialo mi wyskoczyc przez bluzke jak czekalam na wyniki...wole chyba czekac na kolejna wizyte 13 wrzesnia.... poza pozytywnym mysleniem, wiara i szprycowaniem sie progesteronem nic nie moge zrobic
Paolala lubi tę wiadomość
-
s1985 ale z tego co mi moja dr mówiła to czesto mniejszy przyrost jest przy ciazy mnogiej ..bo maluchy wolniej na poczatku rosna i w wielu przypadkach jakie znam tak łasnie bywało
Morwa Twoje gify mnie rozwalaja
Trzymam kciuki kochana szkoda że ne tym razem ..ale we wrześniu będzie kumulacjaMorwa, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:s1985 ale z tego co mi moja dr mówiła to czesto mniejszy przyrost jest przy ciazy mnogiej ..bo maluchy wolniej na poczatku rosna i w wielu przypadkach jakie znam tak łasnie bywało
Morwa Twoje gify mnie rozwalaja
Trzymam kciuki kochana szkoda że ne tym razem ..ale we wrześniu będzie kumulacja
Ania_84, nie strasz z tą ciążą mnogą
Mam nadzieję ze mój wolniejszy przyrost to po prostu widzimisię zarodka , ale koleżance oczywiście życzę szczęścia x2s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:s1985 - przyrost jest, maly ale jest - to sa same poczatki - moglo byc tak, ze sobie mlody wybral miejscowke ale mu nie przypasila i mowi "aaa poszukam lepszej" i sie przesunal kilka mm dalej bo z tego miejsca ma fajny widok na macice trzymam mocno kciuki!!!
Sylwia - rozumiem! zrobisz bete i cos nie tak - to sie czlowiek stresuje! nie zrobi to sie stresuje czy przyrasta trzymam kciuki za kolejne badanie! czy skoro sie tak czesto klujesz to pani w laboratorium zadala juz tobie pytanie: "po co sie pani tyle kluje?" bo moja ostatnio palnela taki tekst a ja sobie mysle, a moze lubie sobie dawac w zyle
melduje przyrost bety, pierwszy raz mam tak fajny przyrost.... w zwiazku z malymi plamieniami lekarz chcial, zebym podjechala do kliniki no i .... na USG widzialam jajo mikro pecherzyk przy becie 53,6 zwiekszyl mi dawke progra i dal jakis francuski lek na bazie aspiryny (?!), ktory pomaga wgryzaniu sie zarodka w macice - pierwszy raz o tym slysze i czytam w internecie
nie wiem czy chce isc na kolejne bete bo dzisiaj serce chcialo mi wyskoczyc przez bluzke jak czekalam na wyniki...wole chyba czekac na kolejna wizyte 13 wrzesnia.... poza pozytywnym mysleniem, wiara i szprycowaniem sie progesteronem nic nie moge zrobic
Haha, nie było pytania, bo pierwsze bety robiłam w jednym labo a dwie kolejne w innym . Mam nadzieję że jak pójdę we wtorek to wszystkie siniaki mi znikną, bo tez wygladam jakbym w żyłę sobie coś wstrzykiwała -
Corcula co to za poddawanie się, przekreślanie ciąży?! Ja w piątym tygodniu leżałam w szpitalu, przez 4 dni nie widzieli pęcherzyka i już chcieli mnie wysyłać na laparoskopowe usuwanie cp i jajowodu... A nagle pęcherzyk się pojawił, zaczął ładnie rosnąć ostatnio na wizycie widziałam serduszko, wymiary zgadzają się z wiekiem ciąży
Morwa Ty jesteś silna kobieta Przykro mi z powodu @, ale we wrześniu zrobisz nam za to niespodziankę
Sylwia, S1985, Głowa do góry! Dziewczyny dobrze piszą, nie ma się co martwić na zapas, trzymam mocno kciuki!
Bita śmietana, supeeer, że widziałaś jajo! Ja bym na Twoim miejscu odpuściła kolejne bety dla świętego spokoju
A co do mojego małża, to upił się wczoraj (brat przyjechał) i gadał mega głupoty wieczorem, pokłóciliśmy się, on bez hamulców rzucał dziwne teksty... Od rana próbował mnie udobruchać, dopiero koło południa zmiękłam i wybaczyłam, nie potrafię się za długo gniewać (choć chciałabym mu utrzeć nosa!). Później pojechaliśmy na plażę i na zakupy (razem ), porobiliśmy w ogródku i jakoś atmosfera wróciła do normy.
Kupiłam też dziś sweterek w Lidlu dla malucha, chciałam jakieś bodziaki, ale nic nie zostało już o 10:00. Dobrze, że nie poszłam na 8:00, bo musiałabym uczestniczyć w walkach ciężarnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:18
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyWitam się! Matko i córko nie nadrobię was dopiero do domu wrocilam
jutro tez mnie mało tu będzie bo jedziemy na calodniowa wycieczke rowerowa
Kate dobrze ze miedzy wami już ok ja na swojego tez nie potrafie się długo gniewackate55 lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Morwa wrzesien jest nasz:) w maju przyjda na swiat geniusze
Edit : Wróć, calkowicie zapomniałam ,że ja będę mieć ciążę mogą, więc rozwiążą ją w MajuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 22:50
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A początkiem czerwca też? Bo jak nie to wypchnę wcześniej o kilka dni i będzie git
Edit : Wróć, calkowicie zapomniałam ,że ja będę mieć ciążę mogą, więc rozwiążą ją w Maju -
nick nieaktualnyWitam się i ja, choć moja niedziela nie taka piękna, młoda całą noc dawała czadu a jakiś czas temu zaraz po wypiciu mleka oddała je...na nasze łóżko. Na szczęście teraz już ok i siedzę na śpiocha w salonie z kawą a młoda dama sobie rysuje...czuję że dzień będzie ciężki.
-
Cześć ;*
Co porabiacie w taką śliczną niedziele?
Mi może dziś w końcu uda się wskoczyć do Naszego basenu bo odkąd go kupiliśmy to pogoda byłą do bani i może weszłąm do niego z dwa razy;/
Jutro badanie nasienia, tak bardzo już bym chciała znać wyniki
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia, może coś na żołądku jej utkwiło, stad ta noc i cała reszta, ale jest też trochę przeziębiona i ma dość mocny kaszel, więc druga teoria to taka że przez ten kaszel miała odruch wymiotny a akurat zjadła.
Już zapowiedziałam mężowi swoją popołudniową drzemkę wiec pewnie zgarnie młodą na jakiś plac zabaw a ja się prześpię -
nick nieaktualnyPochwalony
Witam się niedzielnie
Dziś u mnie 22dc.. w nocy (1-1:30) mialam silny ból jajnika.. aż mnie zgielo.
I teraz opcje są dwie !
1 : Pomyślałam - zagniezdzenie? ( urojenia czas zaczac @ przewidziana na przyszły week )
2 : Stres , bo probowalam nawalonego męża z auta,wyciągnąć... bo sie zawzial ze bedzie spal w aucie... bo mu nie dałam papierka do wyrzucenia ( .... no comment .... )
Po co mi dzieci? Jak mam takie jedno... duże...bita_smietana lubi tę wiadomość