X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu kate no to niezle musial cie wkurzyc!! :P

ja dziś znowu miałam jakies dziwne fochy do mojego meza.. :D

bita_smietana lubi tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:06

ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:10

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Melduje jedną kreskę. Miałam zwidy wczoraj chyba. Poza tym czuję się ridzowo, bynajmniej znajomo boli mnie brzuch..
    No nic, jednak wykorzystamy to clo..
    A ten sam test robiłaś? Znaczy rozumiem ze nie sikalas na ten wczorajszy :D o firmę pytam :)

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cl2sjfv.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstawać kobitki, piękny dzień się zapowiada ;]

Karolka:*
    Emaj tak to jest z tym internetem, tez nie raz cos wpisze w wyszukiwarce i zanim np w galerii doszukam sie tego co chcialam to ogladam po drodze pelno obrazków nie dla dzieci;)

Kate juz lepiej z mężem? ja na swego też miałam niedawno bignerwa, a jak wyjechał w delegacje na pare dni to szlak mnie trafial z tesknoty, taki paradoks;)

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde. Jak zaszłam w ciaze i zrobiłam test facelle i pokazał bladziocha a pewne dziewczyna mi napisała żebym się nie napalala bo one często takie wychodzą byłam zła. I wściekła. I załamana. Ale inne testy ciążę potwierdziły. A teraz coraz częściej czytam o tym ze facelle pokazuje ciążę której nie ma. Magda, rosax3 i jeszcze dziewczyna w wątku o rodzeństwie. Coś chyba jest na rzeczy. I mi to wystarczy. Nigdy więcej facelle bo rozczarowanie smakuje gorzko.

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa. Mnie bobo plytkowy nigdy nie oszukał ale on faktycznie bardzo szybko pokazuje ciążę. Chyba faktycznie powinnaś iść na bete :) a na jutro masz jakiś test? :D

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki!

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeesc laseczki w ten piekny sobotni poranek!

ja juz bylam sobie w zyle dac, madra pani z laboratorium uswiadomila mnie, ze ciaza jest dopiero jak beta przekroczy 400 (??? :D :D powinna dostac nobla i te sprawy), sluchalam jej jednym uchem...dzis trafila na szczescie w zyle i calkiem dobrze..kiedys tak mnie uwalila, ze mialam cala reke w krwi (moge wstawic zdjecie ale po 22 bo jest straszne !)

czekam na wyniki bety, do tego czasu zrobie piec razy w stringi :D

giphy.gif

kate - korzystaj, korzystaj!!! proponuje shopping online! :D :D my sie z moim wogole nie klocimy wiec jak sie trafia klotnia to udaje wielka obrazona i bach nowa bluzka z zary jest hahahha :D ("zraniles moje uczucia...smutno mi...skarbie widzialam w zarze fajna bluzke :D" )
    bierz jego karte i szalej!!!!!! kto ciezarnej zabroni?! pamietaj laduj caly koszyk

giphy.gif

Paolala - ja lubie delegacje :D wtedy czlowiek kilka dni sie nie widzi i z tesknoty usycha jak w pierwszych tygodniach :D

Karolka - przykro mi... ale ale nie podoba mi sie, ze kupujesz testy z przekonaniem negatywu, ja zawsze afirmuje sobie siebie z brzuchem :D i gadam do testow, ze maja byc pozytywne!

emaj - trzeba uswiadamiac od najmlodszych lat! bo potem bedzie stara dupa z niego i bedzie na polu kapusty szukal, myslac ze tak sie robi dzieci! jest ekstra strona giphy.com - wybierasz obrazek - klikasz prawym "kopiuj adres obrazka" i wklejasz tutaj na forum - przed i po obrazku piszesz [img][/img] i voila! cala magia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 10:02

ojejku, Morwa lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka czytałam bardzo dużo dobrych opinii na OF o teście bobo żółtym, on pokazywał kreski już wtedy gdy na innych była jeszcze rażąca biel, więc jeszcze nic nie jest przesądzone. Nie chcę Cię za bardzo nakręcać ale ja bym na jutro zakupiła jeszcze jeden test ;) Trzymam kciuki ;*

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Isia93 dobrze gada! polac jej!

tylko Isia hola hola tak sobie czytam co masz napisane w stopce (tak to sie nazywa?)
    "wyniki nasienia zle" bach i smutna minka "hormony beznadziejne" i bach smutna minka

slonce ty moje prosze to usunac! przynajmniej te smutne minki!! - czytajac to, twoj mozg koduje taka informacje! napisz, ze walczycie o malenstwo! ze sie nigdy nie poddasz! ze czasami na szczescie trzeba poczekac dluzej! walnij jakis madry cytat! :D kto ma w dzisiejszych czasach idealne nasienie? Ronaldo? :D a hormony? kazdy ma burdel! no chyba, ze codziennie medytujesz w palacu "ommm ommm ommm"

bede czekac na jakas kreatywna wiadomosc zamiast tych smutnych minek!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 10:08

Isia93, Morwa lubią tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Czeeeesc laseczki w ten piekny sobotni poranek!

ja juz bylam sobie w zyle dac, madra pani z laboratorium uswiadomila mnie, ze ciaza jest dopiero jak beta przekroczy 400 (??? :D :D powinna dostac nobla i te sprawy), sluchalam jej jednym uchem...dzis trafila na szczescie w zyle i calkiem dobrze..kiedys tak mnie uwalila, ze mialam cala reke w krwi (moge wstawic zdjecie ale po 22 bo jest straszne !)

czekam na wyniki bety, do tego czasu zrobie piec razy w stringi :D

giphy.gif

kate - korzystaj, korzystaj!!! proponuje shopping online! :D :D my sie z moim wogole nie klocimy wiec jak sie trafia klotnia to udaje wielka obrazona i bach nowa bluzka z zary jest hahahha :D ("zraniles moje uczucia...smutno mi...skarbie widzialam w zarze fajna bluzke :D" )
    bierz jego karte i szalej!!!!!! kto ciezarnej zabroni?! pamietaj laduj caly koszyk

giphy.gif

Paolala - ja lubie delegacje :D wtedy czlowiek kilka dni sie nie widzi i z tesknoty usycha jak w pierwszych tygodniach :D

Karolka - przykro mi... ale ale nie podoba mi sie, ze kupujesz testy z przekonaniem negatywu, ja zawsze afirmuje sobie siebie z brzuchem :D i gadam do testow, ze maja byc pozytywne!

emaj - trzeba uswiadamiac od najmlodszych lat! bo potem bedzie stara dupa z niego i bedzie na polu kapusty szukal, myslac ze tak sie robi dzieci! jest ekstra strona giphy.com - wybierasz obrazek - klikasz prawym "kopiuj adres obrazka" i wklejasz tutaj na forum - przed i po obrazku piszesz [img][/img] i voila! cala magia :D

Trzymam kciuki za bete, na pewno będzie pięknie wysoka ;*

Co do pobierania krwi ja byłąm we wtorek na badaniu proga i prolkatyny. Najpierw próbowała mi pobrać z prawej ręki ae żyła zwiała (chyba wiedziała co ją czeka ) pobrała więc z lewej ręki i teraz mam tak wyjebanego siniaka kolorowego do tej pory i nie schodzi ;/ A we wtorek to cały dzień nie umiałam ręki wyprostować, cały czas chodziłam ze zgiętą bo bolało jak cholera ;/

ZGWAp2.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    oooo Isia93 dobrze gada! polac jej!

tylko Isia hola hola tak sobie czytam co masz napisane w stopce (tak to sie nazywa?)
    "wyniki nasienia zle" bach i smutna minka "hormony beznadziejne" i bach smutna minka

slonce ty moje prosze to usunac! przynajmniej te smutne minki!! - czytajac to, twoj mozg koduje taka informacje! napisz, ze walczycie o malenstwo! ze sie nigdy nie poddasz! ze czasami na szczescie trzeba poczekac dluzej! walnij jakis madry cytat! :D kto ma w dzisiejszych czasach idealne nasienie? Ronaldo? :D a hormony? kazdy ma burdel! no chyba, ze codziennie medytujesz w palacu "ommm ommm ommm"

bede czekac na jakas kreatywna wiadomosc zamiast tych smutnych minek!

Hahah bita śmietana, dobrze zrobię to dla Ciebie bo ciężarnym się nie odmawia;* Fajna jesteś, przez Ciebie będę miała dobry humor przez cały dzień haha <3

bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość

ZGWAp2.png

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia93 - wysoka prolaktyne ma chyba duzo osob, ktore zaczynaja sie starac i w przeciwienstwie do ths co lubi skakac, bardzo latwo to dziadostwo zbic

a ondnosnie nasienia - niech sobie bedzie slabe i benznadziejne ale potrzeba jednego jedynego plemnika a nie 50 milionow

wiec wizyta u gina po bromka i pozytywne myslenie Isia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 10:31

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest! Niestety to nie tylko prolaktyna tylko więcej hormonów jest nie tak ;/ Ale już nie marudzę, Liczę, że mój gin mi pomoże, szkoda tylko że do wizyty tak daleko.
    A badanie nasienia nowe w poniedziałek, suplementowałam mojego więc liczę, że choć trochę się poprawiło ;)

ZGWAp2.png

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy wizyta? jakie hormony jeszcze kuleja? myslisz, ze 100 lat temu kazda kobieta miala idealne hormony? nie!
    wiesz co ja robilam? pewnie teraz polowa OF ma mnie za debila :D moje tsh skakalo z 5,6 na 0,02 i potem znowu na 4,3

zaczelam rozmawiac z tarczyca a moj maz ja codziennie calowal :D :D :D

poskutkowalo (chyba! ;) )

Morwa, Isia93 lubią tę wiadomość

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ