Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przez caly okres staran zrobilam moze dwa razy test. Raz to byly swieze poczatki, T byla dosc wysoka i skusilam sie, by zobaczyc biel wizira. Drugi raz zrobilam jak spoznial sie @, T w kosmosie, ale znowu falstart. Najprawdopodobnie wprowadzenie Letroxu zrobilo wielkiego zamieszanie Potem obiecalam sobie, ze kolejny test zrobie 3 dni po terminie @, nie moglam czytac jak na forum dziewczyny robia test i wylewaja swoje zale, niepowodzenia, chociaz w glebi siebie wiedzialam, ze jest im to potrzebne, musza to przezyc. Ale ja nie chcialam brac w tym udzialu, nie chcialam patrzec na jedna kreske, nie chcialam czuc tego rozczarowania ani smutku, wolalam zaczekac i final byl zawsze taki sam, @ jak w zegarku
Po laparoskopii, kupilam spory zapas testow owulacyjnych. Smialam sie, ze pewnie wykorzystam wszystkie i dopiero zajde w ciaze I tak sie stalo, w obecnym cyklu poszly ostatnie sztuki, dzieki temu oproznilam szuflade z domowym laboratorium
My dzisiaj uderzamy na grilla, bedzie dobre jedzenie i alkohol Gospodarzem jest chrzestny Naszej corki, wiec na wejsciu dostanie wiadomosc Top Secret Zabieram ze soba kompot z wisni, na zdrowie i do dnabita_smietana, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojejku, szaleje razem z toba, jutro ide spuscic krwi z zyly do fiolki
nadrobilam!
no wiec, zazdroszcze wam mezow gotujacych! u mnie ani ja ani maz nie gotuje, tzn. ja czasami.. aaa sprzatam jak przestajemy widac podloge!
poza tym widze, ze sa dwa obozy jedne z LWD poziom max i cala szufladka domowego laboratorium (jestem z wami!!! mam wiecej testow niz cukierkow ) i te trzezwo myslace, lejace na patyk okazjonalnie
moze zalozymy klub ASNP - anonimowe sikaczki na patyka
tu mial byc obrazek sikajacego psa ale jest wiekszy niz ekran :oWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 15:53
farmaceutka77, Mona_M, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Karolka, nasikaj jutro i będziesz wiedziała trzymam kciuki
u mnie tez z popołudniowego wychodziły, ale z tym testem dop czynienia nie miałam.
u mnie 5 dni do wizyty, oszaleję chyba
Ty zobaczysz groszka za 5 dni a ja w kocu pozytywna bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 16:01
bita_smietana, karolka22, Mona_M, ojejku, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Ojejku, szaleje razem z toba, jutro ide spuscic krwi z zyly do fiolki
nadrobilam!
no wiec, zazdroszcze wam mezow gotujacych! u mnie ani ja ani maz nie gotuje, tzn. ja czasami.. aaa sprzatam jak przestajemy widac podloge!
poza tym widze, ze sa dwa obozy jedne z LWD poziom max i cala szufladka domowego laboratorium (jestem z wami!!! mam wiecej testow niz cukierkow ) i te trzezwo myslace, lejace na patyk okazjonalnie
moze zalozymy klub ASNP - anonimowe sikaczki na patyka
tu mial byc obrazek sikajacego psa ale jest wiekszy niz ekran :okarolka22, bita_smietana, Madziulla, Mona_M, farmaceutka77, ojejku, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny musze sie komus wygadac
boje sie isc jutro zbadac przyrost bety, poprostu sie boje, dwa poprzednie razy rosla slabiusienko
i poprostu wolalabym zostac w domu, schowac sie pod koldra i jesc popcorn iii pic pepsi z kulka lodow waniliowych w srodku
niech mnie ktos walnie patelnia po ryju i powie: "stara bedzie dobrze" -
dzieki karola! a gdzie patelnia????
odnosnie twojego cienia..jak masz duzo testow to siknij jeszcze raz natomiast jak masz cierpliwosc, zdrowe podejscie itp. to kup jutro jakis czuly test i oblej go z rana
mi kiedys wyszedl pozytyw! radosc wielka..po czym przeczytalam, ze ta marka nawet po soku jablkowym sie barwi wczesniej nigdy bym nie pomyslala, ze ciazowy moze oszukac
aaaa no i czekam tutaj jutro na twoje kreseczki!
edit: literowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 16:46
karolka22 lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:dziewczyny musze sie komus wygadac
boje sie isc jutro zbadac przyrost bety, poprostu sie boje, dwa poprzednie razy rosla slabiusienko
i poprostu wolalabym zostac w domu, schowac sie pod koldra i jesc popcorn iii pic pepsi z kulka lodow waniliowych w srodku
niech mnie ktos walnie patelnia po ryju i powie: "stara bedzie dobrze"bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolka jak ty znalazlas patelnie?!
daj na wstrzymanko, jak ma dziedzic sie ujawni to jeszcze sie ujawni - najpozniej jak bedziesz wisiala z glowa w kibelku trzymam kciuki!
dzieki laski, dzieki! jestescie wszystkie super ekstra! aplikuje sobie w tylek zastrzyk z luuuuuuuuzem
karolka22 lubi tę wiadomość