Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyle testów to od początku starań zuzylam. Inaczej zbankrutowalabym
Teraz po ostatniej przygodzie porzegnalam sikance. Zawierzam becie tylko.
PS beta w środęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 08:12
Ania-nowa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od poczatku starań testów zużyła ze 4 może. Dwa jak byłam w biochemicznej, jeden jak byłam w zeszłym roku w ciąży ale i tak negatywny wyszedł, a beta pozytywna i w zeszłym cyklu 1 oczywiście 1 krecha.
Wolę betę jednak bo jak pisałam tam nie można wypatrywac kresek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Kasieniaczek, Karolczyk Wy tak od razu mialyscie mdłości czy po jakimś czasie?
U mnie zaczęły się na przelomie 7/8 tc. Bez mdłości od razu z grubej rury. Nasilenie mam zawsze popołudniu i wieczorem. No i nie mam ich codziennie. Przewaznie jak robię się głodna rano to będzie ok, a jak nie to oznacza wymioty.
Zapas jak na farmaceutke przystało
Edit: literówki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 11:02
-
kasieniaczek wrote:U mnie zaczęły się na przelomie 7/8 tc. Bez mdłości od razu z grubej rury. Nasilenie mam zawsze popołudniu i wieczorem. No i nie mam ich codziennie. Przewaznie jak robię się głodna rano to będzie ok, a jak nie to oznacza wymioty.
Zapas jak na farmaceutke przystało
Edit: literówki. -
nick nieaktualny
-
A ja zamawiam sobie teraz 30 testów owulacyjnych z gemini , będę lała cały cykl o takie
http://www.aptekagemini.pl/test-owulacyjny-paskowy-horienmedical-1-opakowanie-30-testow.html
Ja ogólnie sporo tam zamawiam ,więc wyjdzie mnie darmowa przesyłka ,więc lepszej oferty nie znajdę nawet na allegros1985, Paolala lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:A ja zamawiam sobie teraz 30 testów owulacyjnych z gemini , będę lała cały cykl o takie
http://www.aptekagemini.pl/test-owulacyjny-paskowy-horienmedical-1-opakowanie-30-testow.html
Ja ogólnie sporo tam zamawiam ,więc wyjdzie mnie darmowa przesyłka ,więc lepszej oferty nie znajdę nawet na allegro
Oo bardzo dobra cena.A ile przesyłka zamawiając same testy? Bo na telefonie ciężko mi znaleźć :(0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny