Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Nie umiem gifowac na komórce a do łapka za daleko.
Czekam do jutra. Kilka dni temu facelle biel wizira. Mam drugiego facella jeszcze tylko z nimi jest taki problem ze jednej potrafi pokazać cień a drugi nic. O ile paskowe są w miarę tak te strumieniowe zawsze pokazują cień. Przy biochemicznej i becie rzędu 5, krecha była całkiem mocna.
Daje na wstrzymanko. Jak dziedzic jest to jutro się tylko bardziej ujawni. Jak nie ma to znaczy że testy lubią kraść mój lwd.
Mi facelle pokazał cień a ciąży nie było. Po tym zrazilam się całkiem do sikanców. -
nick nieaktualnybita_smietana wrote:karolka jak ty znalazlas patelnie?!
daj na wstrzymanko, jak ma dziedzic sie ujawni to jeszcze sie ujawni - najpozniej jak bedziesz wisiala z glowa w kibelku trzymam kciuki!
dzieki laski, dzieki! jestescie wszystkie super ekstra! aplikuje sobie w tylek zastrzyk z luuuuuuuuzem
Potrzebne wirudy na wykres -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Ty zobaczysz groszka za 5 dni a ja w kocu pozytywna bete
Ale czuję że i Ty i Mona wysikacie lada chwila po dwie krechy
no i u karolki to już formalność
śmietana, potrzymam Cię jutro za rączkę, bądź mężczyzną, nie bój się
bita_smietana, Mona_M, Kjopa3, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Śmietana mam taką z dawnych lat patelnie, chyba żeliwna jest i ciężka jakby co:P idź zrób przyrost i do czasu wyniku zajmij czymś głowe żeby czas szybciej zleciał!!! BEEEEDZIE DOBRZEEEE!!!
Ojejku szaleje razem z Tobą wiesz Ty idziesz podglądac swoje trzy fasole:D
Karolka kciuki!karolka22, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Borze jak mnie dziś mój małż wkurzył (to za łagodne słowo...), po prostu chyba jeszcze nigdy mnie tak nie wyprowadził z równowagi. Już obmyślam, jak jutro mu się odpłacić, na pewno znikam na cały dzień z domu i jadę przepuszczać kasę
farmaceutka77, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc