Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Drogie forum: mam mdłości, odrzuca mnie od jedzenia, chce mi się spać, mam uderzenia gorąca, boli mnie brzuch, pikają jajniki, czy to znaczy że jestem w 7 dniu cionrzy???
bita_smietana lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:Drogie forum: mam mdłości, odrzuca mnie od jedzenia, chce mi się spać, mam uderzenia gorąca, boli mnie brzuch, pikają jajniki, czy to znaczy że jestem w 7 dniu cionrzy???
tak to cionsza urodzisz córeczkebita_smietana lubi tę wiadomość
-
Paolala to na bank ciąża! Ja też mam już pierwsze objafffy a jestem w 3dc haha. A tak na serio czuje się jakbym miała raka mózgu albo coś w ten deseń. Nawala mnie głowa i mam ciągle zawroty we łbie. Coś kiepsko się ten cykl zaczyna.. albo to pierwsze objawy przedawkowania :p
-
Hej można dołączyć? Za namową śmietany vel Flaminga zaglądnełam i mnie się tu podoba przygarnicie małego lysego i grubego staraczka?
ojejku, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Paolala niby wszystko okej ale jeśli nie bolą Cię cycki, nie chodzisz wkur*ona, nie masz widocznego brzucha to.... nie chce Cię martwić ale mojej siostry brata ciotecznego stryja mamy koleżanka miała te objawy co Ty ale bez tych co ja wpisałam i niestety to nie była cionsza. Takze wybacz, ktoś musiał powiedzieć Ci prawdę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 13:24
Sylwia_80, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Co do bety i tego, co widać na usg, to u mnie przy becie 700 gin był pewien, że jest ciąża pozamaciczna Bo w macicy był tylko cień czegoś, co później okazało się pęcherzykiem, a według ginekologa to była jakaś cysta przy szyjce macicy
Byłam dziś u dentysty, ale mnie wymęczył.. Na szczęście dostałam znieczulenie, a bałam się, że będzie bez. Ale to jakaś inna substancja niż zwykle, taka dla osób "obciążonych" jak to powiedział dentysta i ciężarnych
Kim witaj, czy to Ty z tej rodziny Kardaszjanów?
Mona powodzenia w nowym cyklu
Mona_M, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Co do bety i tego, co widać na usg, to u mnie przy becie 700 gin był pewien, że jest ciąża pozamaciczna Bo w macicy był tylko cień czegoś, co później okazało się pęcherzykiem, a według ginekologa to była jakaś cysta przy szyjce macicy
Byłam dziś u dentysty, ale mnie wymęczył.. Na szczęście dostałam znieczulenie, a bałam się, że będzie bez. Ale to jakaś inna substancja niż zwykle, taka dla osób "obciążonych" jak to powiedział dentysta i ciężarnych
Kim witaj, czy to Ty z tej rodziny Kardaszjanów?
Mona powodzenia w nowym cykluMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny