Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasieniaczek wrote:Cześć Ciocie ! Już po wizycie. Maluch ma 2,54 cm i wg USG to 8+3 tc, chociaż dzieciak duży jak na to, co wyliczyło USG. Ciałko żółte ma 0,5 cm i jest dobrze widoczne. Serducho bije miarowo 175 uderzeń. Mąż był ze mną Widzieliśmy jak rusza rączkami Wszystko jest w porządku
ale cudo!! zazdroszcze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 11:22
-
Itam któa chce sałatki jarzynowej bo narobiłam wczoraj jak dla wojska
kasieniaczek super
bita_smietana, ojejku, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Ania ja kiedys zrobilam jarzynowa na impreze i Niemcy mowili, ze wyglada jak rzyg cala micha byla moja podrzuc mi swojej - uwielbiam
bita_smietana lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie usg i bety i rozwody z termometrami!
Daga witaj LWD to suplement diety, ale nie należy go konsultować z lekarzem lub farmaceutą
Kasieniaczek, ale słodkie ujęcie!! Super, że wszystko okbita_smietana, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Cześć i czołem witam nowe ćpunki LWD
Ciesze się niezmiernie z bet i wizyt usg ale nie pamiętam co ,której miałam napisać , więc piszę ogółem
Postaram się teraz być na bieżąco ,a co do termometru to ja biere rozwód z jednym i wymieniam go na nowszy model. Lubie termometry , może dlatego ,że mierze temperaturę w bardzo uzależniającej dziurze :p mi to działa na LWD ,więc jest dobrze. Ja po prostu jestem inna i nieco dziwna
Ridż odpływa w siną dal i nieprzyjemne objawy też nieco zelżały od dzisiaj szprycuję się ,bo wczoraj mi się zapomniało i zamiast clo wzięłam piwo
OJEJKU ja się skromnie pytam gdzie są moje zasłużone wiruski , smarki i inne wydzieliny Twe pod moim wykresem ? Wszystkie mają , chcę mieć i ja! Jak mogłaś o mnie zapomnieć? Jak ?
ZakreconaŻona, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:Ania ja kiedys zrobilam jarzynowa na impreze i Niemcy mowili, ze wyglada jak rzyg cala micha byla moja podrzuc mi swojej - uwielbiam
Miałam iść dziś na betę i nie wzięłam ze sobą kasy... Brawo ja. Już mi się robi mózg ciążowy
-
nick nieaktualnyMorwa Twój ridż przyleciał do mnie jakimiś ekspresowym kurierem siejąc spustoszenie w macicy, że endo po @ będzie miało 0 mm
Postanowiłam też wziąć rozwód z termometrem, a co tam! Ostatnio jak wzięłam rozwód to w ciążę zaszłam więc myślę, że pora znów wysłać dziada w kosmos
Madziulla trzymam kciuki za Ciebie jak szalona będę do Ciebie do Gdy przyjeżdżać na cionszowe inhalacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Morwa Twój ridż przyleciał do mnie jakimiś ekspresowym kurierem siejąc spustoszenie w macicy, że endo po @ będzie miało 0 mm
Postanowiłam też wziąć rozwód z termometrem, a co tam! Ostatnio jak wzięłam rozwód to w ciążę zaszłam więc myślę, że pora znów wysłać dziada w kosmos
Madziulla trzymam kciuki za Ciebie jak szalona będę do Ciebie do Gdy przyjeżdżać na cionszowe inhalacje