Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A LWD może być w formie płynnej , bo taki aktualnie posiadam. Ostrzegam, że jest ogromny.
Moze być przyjmę każdy w postaci płynnej stałej gazowej sproszkowany. Każdy pilnie potrzebny. Jedyny plus taki ze spokojnie mogę jechać w ukochane góry i na 2 rocznicę ślubu wejść na rysy od słowackiej strony. Ale nie ukrywam ze po takim czasie staran z chęcią bym te plany zmieniła.Corcula, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Madziulla przytulam :-*
Sylwia gratki maluch waleczny ,świetnie sie zadomowił i sobie poradził
Curculla spoko nic sie nie martw ,za wcześnie jeszcze wszystko bedzie dobrze ,ja dopiero w 8 tc jechałam na pierwsze usgSylwia_80 lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Morwa wrote:A LWD może być w formie płynnej , bo taki aktualnie posiadam. Ostrzegam, że jest ogromny.
Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Alexiaa wrote:Madziulla przytulam :-*
ja dopiero w 8 tc jechałam na pierwsze usg
Już Wam zazdroszczę tego wina Wypijcie trochę za mnie.Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jasne ! Piccolo jest super Ach ten smak dzieciństwa, do dziś pamiętam to sumienie w głowie od bąbelków
-
A ja do gina biegnę w czwartek. Mam zamiar wysępić skierowania na wszelkie możliwe upuszczanie krwi chociaż nie liczę na to, że cokolwiek zobaczymy na usg, ba nawet myślę, że go nie zrobimy. W poprzedniej ciąży skierowanie na upuszczanie krwi dostałam dopiero w 11 tc...
Zaczynam się martwić, czy beta ciągle ładnie przyrasta.
Ach, pomóżcie mi wyluzować dupę!! -
Mam wynik dzisiejszej bety: 15098.
Podwaja się co 73h. Podobno przy wartyści powyżej 1200 podwaja się co 72-96h. Wiec byłoby spoko.
Dodam, że do zrobienia bety "zmusil" mnie lekarz. Mam ja zrobić jeszcze raz... .kate55, ojejku, Ania-nowa, bita_smietana, Sylwia_80, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:Mam wynik dzisiejszej bety: 15098.
Podwaja się co 73h. Podobno przy wartyści powyżej 1200 podwaja się co 72-96h. Wiec byłoby spoko.
Dodam, że do zrobienia bety "zmusil" mnie lekarz. Mam ja zrobić jeszcze raz... .Corcula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO