Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia_80 wrote:Jaaaaaa
, beta zacna!!! ZAzdroszczę! Przydałoby mi się tez jeszcze jedno zero, dla spokoju
Gratuluję
Kochana! Zrób bete za tydzień i będziesz miała. Nic prostszego
A co do wizyty to zdecydowanie się zgadzam. Chociaż dobrze jest ustalić gdzie jest ten pecherzyk itp. Ale ja też wolałabym zrobić usg około 8-9tc. Wtedy albo wóz albo przewóz.
O której masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 08:44
bbee lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki zaciśnięte jestem z Wami
czuje Wasze podekscytowanie i stres na sobie ,przed każda wizyta mam taki sam .Powodzenia
Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia:-* i Adrianna (35 tc [*]
Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Kochana! Zrób bete za tydzień i będziesz miała. Nic prostszego
A co do wizyty to zdecydowanie się zgadzam. Chociaż dobrze jest ustalić gdzie jest ten pecherzyk itp. Ale ja też wolałabym zrobić usg około 8-9tc. Wtedy albo wóz albo przewóz.
O której masz wizytę?
Corcula, Ty mnie do złego nie namawiaj, bo ja juz swoje się nastresowałam
Wiecej bety nie robie, pierdziele. Muszę szanowac swoje zyły bo przy dwójce małych dzieci nie wiem czy czegos nie zaczne sobie po porodzie zapodawać
Wizyta o 17.30, czyli od 17 bede warować pod drzwiami doktorka
Ale! W nastepnym tygodniu w piatek mam wizyte teoretycznie serduchowa, mam nadzieję że już u lekarki prowadzącej. I na tą wizytę najbardziej czekambita_smietana, Sówka35 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba powinnam zmienic oddzial, na psychiatryczny....
dzis mi sie snilo, ze znalazlam zwloki kobiety i przytargalam je w reklamowkach na moja uczelnie na prosektorium i tam razem z patomorfologiem robilismy sekcje. Okazalo sie że kobieta była w ciazy (ciążowy watek musial byc:)). Potem musialam na zaliczenie poskladac jej cialo i wszystko nazwac:0 chyba cos juz ze mna nie taktymbardziej ze na sekcji(w dodatku noworodka:() bylam raz, bo boje sie krwi:0 moze wczorajsze wino za bardzo zaszumialo;0 obudzilam sie chora , zgnebiona;0
-
farmaceutka77 wrote:Dziewczyny chyba powinnam zmienic oddzial, na psychiatryczny....
dzis mi sie snilo, ze znalazlam zwloki kobiety i przytargalam je w reklamowkach na moja uczelnie na prosektorium i tam razem z patomorfologiem robilismy sekcje. Okazalo sie że kobieta była w ciazy (ciążowy watek musial byc:)). Potem musialam na zaliczenie poskladac jej cialo i wszystko nazwac:0 chyba cos juz ze mna nie taktymbardziej ze na sekcji(w dodatku noworodka:() bylam raz, bo boje sie krwi:0 moze wczorajsze wino za bardzo zaszumialo;0 obudzilam sie chora , zgnebiona;0
nie potrzebujesz psychiatry
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Dziewczyny chyba powinnam zmienic oddzial, na psychiatryczny....
dzis mi sie snilo, ze znalazlam zwloki kobiety i przytargalam je w reklamowkach na moja uczelnie na prosektorium i tam razem z patomorfologiem robilismy sekcje. Okazalo sie że kobieta była w ciazy (ciążowy watek musial byc:)). Potem musialam na zaliczenie poskladac jej cialo i wszystko nazwac:0 chyba cos juz ze mna nie taktymbardziej ze na sekcji(w dodatku noworodka:() bylam
raz, bo boje sie krwi:0 moze wczorajsze wino za bardzo zaszumialo;0 obudzilam sie chora , zgnebiona;0
Nieźle...mi też nieraz sni się coś co ma zwiazek z pracą, ale to raczej marketingowe tematy
Ale miałam kilka dziwnych, z trupami itp, wiec mysle ze cos Ci sie zakodowało w głowie, moze z jakiegos filmu, albo zajęć i połaczyło we śnie w dziwny misz masz.
Wyrzuć to z głowy jak najszybciej i dzis zapodaj sobie jakis mega pozytywny film zeby Ci sie coś miłego przyśniło
-
farmaceutka77 wrote:Dziewczyny chyba powinnam zmienic oddzial, na psychiatryczny....
Stres chyba musi przez całe życie nam towarzyszyć, starania, ciąża, potem każde kaszlnięcie dziecka czy gorączka... Trzeba jakoś odreagowaćlepiej snem niż robiąc komuś krzywdę.
-
Farmaceutka jak dostałam od gina bana na sex podczas ciazy to zgadnij co mi się śniło ciągle
sex sex sex i to z finałem. Aż głupio bo zazwyczaj nie z mezem te sny
Arwi, VillemoVilo, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sylwia, Ojejku - dajcie dzisiaj czadu na USG!!!
Farmaceutka - daj adres wysle tobie kaftan bez rekawkowale zostan z nami, pasujesz tutaj
Kimi - ja do wizyty serduszkowej tez nie bzykami jak moj sciaga koszulke to az mi sie cieplo robi hahahahahah
tylko jedno w glowie
pomijam, ze snia mi sie mirzyni
Sylwia - wchodze do laboratorium i mowie " dzien dobry to znowu ja!" a babka "no juz za Pania zaczynalam tesknic! Widzialysmy sie przeciez przedwczoraj!"Sylwia_80, Morwa, Corcula, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:Laski! przeziebienie mnie lapie - co oprocz wit C moge? smierdziuch syrop z cebuli?
Ale jak dla mnie to najlepiej, herbata+ wyciśniete pół cytryny, posłodzone miodem ( ale miód jak juz herbata troche ostygnie) + imbir.Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Farmaceutka jak dostałam od gina bana na sex podczas ciazy to zgadnij co mi się śniło ciągle
sex sex sex i to z finałem. Aż głupio bo zazwyczaj nie z mezem te sny
na męża dostałaś przecież bana
a tak na serio to ja miałam podobnie będąc w ciąży a bana nie sex nie miałam
rosnąca we krwi beta ryje mózg
Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Sylwia_80 wrote:Możesz spróbować śmierdziucha pana czosnka jak nie wychodzisz nigdzie
Ale jak dla mnie to najlepiej, herbata+ wyciśniete pół cytryny, posłodzone miodem ( ale miód jak juz herbata troche ostygnie) + imbir.bita_smietana lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Laski! przeziebienie mnie lapie - co oprocz wit C moge? smierdziuch syrop z cebuli?
Mnie uratowala kanapka z pomidorem i mega iloscia czosnkubita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski potrzebuje kilku dni na odstresowanie i odmozdzenie. wroce do was ale dajcie mi chwile...nie chce wam tu zamulac i wprowadzac dennego nastroju
to nie ten watek..
11-25 wrześia mam urlop i jade w gory. malo mnie w tym czasie na forum bedzie ale zagladac bede i czasem cos wam naskrobie. po urlopie wracam na sttale z nowymi silami!!
za wszystkie trzymam kciuki!! -
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Bondziorno!
Ojejku, trzymam kciuki za Twoja wizyte, ja mam trochę wcześniej, ale nie spodziewam się jakiś rewelacji. I tak sobie myśle że w sumie za wcześnie ta wizyta i bez sensu bo:
- jak bedzie sam pecherzyk to bede sie stresować
- jak będzie zarodek to będę się stresować bo będzie mi się wydawało że już serce powinno być widać
- jak będzie widać serce to bede się stresować bo pewnie byłby to poczatek poczatków i bedzie biło wolniutko.
Nie dogodzisz babie!!!
czy ktoś ma jeszcze dziś wizytę? Jeśli kogoś pominęłam to zbiorowo życzę powodzenia!!!Corcula, Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest serią prenalen na przeziębienia. Jak jest źle to tantum verde do psikania gardla i np apap z wit c do rozpuszczania. Aaa i syrop stodal. Jak zapytasz w aptece to dostaniesz baterie leków. A jak będzie bardzo źle do lekarza. Jak będzie potrzebny antybiotyk to się go nie bój
gorsza choroba niż antybol dla malucha ofkors
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 11:37
bita_smietana lubi tę wiadomość