Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille cudne wieści gratulacje!
to Ojejku, Mitonia zapraszam na koktajle;) u mnie w lodówce zawsze maślanka i owoce pomrożone wiec koktajl gotowy w pare minut:)
a co do supli to niestety obecna żywność jest pozbawiona wielu cennych składników niestety, owszem trzeba starać się zachować zdrową diete, ale czasem to nie wystarcza...są dziewczyny które zachodzą i utrzymują ciąże bez niczego, ale są takie przypadki jak ja, gdzie bez supli ani rusz i niestety nie wystarczy garść orzechów włoskich...oczywiście suple celowane, ja mam mutacje mthr i musze miec duze dawki kwasu foliowego, oprocz tego metformina,acard, dha, wit D, femibion 1 , a od czasu okoloowulacyjnego steryd i clexa...
Ojejku a jaki plan gin ma na mete u CIebie?
edit: Demsik zacne krechy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 07:59
bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyNa razie nie wiem, póki co biorę tak jak brałam 2x750 ale ponoć po 1 trym się stopniowo odstawia. Na razie nic nie wiem, miałam jedną wizytę i nawet przez urlop nie zdążyłam żadnych badań porobić. Trochę boję się o cukrzycę ciążowa, bo cukier na czczo miałam przed ciążą 99... Jutro mam wizyte to może się czegoś więcej dowiem.
-
Demsik - piekne kreski!!!
grube, tluste krechy!!
ja juz po usg i wiecie co? jestem w ciazytadam! 4mm szczescia i pykajace serduszko
mam nadal utrzymywac bliskie kontakty z luteina i aspiryna
kazal tez lykac prenatalne plus lek na tarczyce - przybijam pione dla wszystkich lekomanow
dzisiaj tez wizyte ma Jagahwiec teraz trzymamy kciuki za nia!
jutro ojejku z wygolonymi nogami wchodzi na fotel
kto jeszcze? kto jeszcze?
milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 10:25
ojejku, Morwa, Jagah, Kjopa3, Ania-nowa, Demsik, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
dzidzius jest ma 1,32cm i bije mu serduszko
! Z usg wychodzi 7t4d wiec nieco mlodsza ciaza ale tak przypuszczalam
jestem szczesliwa i mega spokojna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae449035d3d7.jpgCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:Demsik - piekne kreski!!!
grube, tluste krechy!!
ja juz po usg i wiecie co? jestem w ciazytadam! 4mm szczescia i pykajace serduszko
kazal tez lykac prenatalne plus lek na tarczyce - przybijam pione dla wszystkich lekomanow
milego dnia!
Śmietana, a czy Twój dziedzic tez wygląda jak mała kaszaneczka?
Nie widzę zdjęcia 4mm kropka, nie liczy się, idziesz jeszcze raz za karę.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Demsik - piekne kreski!!!
grube, tluste krechy!!
milego dnia!
Kciuki za Jagah :*:*Jagah lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:ojejku - moj dziedzic przypomina aktualnie paroweczke hahaha
dzieki Morwa :* ide ci osmarkac wykrestylko poproszę kalie fajne gile,żeby też mieć taką paroweczkę
magą być zarówno te męskie jak i żeńskie nie będę wybrzydzać
-
bita_smietana wrote:Demsik - piekne kreski!!!
grube, tluste krechy!!
milego dnia!bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Ja też jutro na fotel
A tymczasem śmieję się ze swoich snówsniło mi się, że rozmawiam z Wiśniewskim a potem on chce mnie porwać
hahaha
A i dzisiaj wstawałam w nocy 4x(!!) do łazienki i niewyspana jestem
a jeszcze dziś dentyysta :< mam nadzieję, że jak będzie mi gmerał w buzi to mu tam nie zwymiotuję -
Hej dziewczyny, dzieki za kciuki, bo wizyta bardzo udana
Orzeszek wydaje sie byc starszy, kawal chlopa - 16,3 mm
Termin porodu na 25 kwietnia, a kolejna wizyta w przyszlym tygodniu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c898ce3f744b.jpgbita_smietana, Ania-nowa, ag194, Morwa, ojejku, pepsunieczka, Kjopa3, Camille87 lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wizyta u dentysty dzis na 17.00 a u gina jutro na 14.10
wiesz co, będzie raczej wiercił, ale teraz to nie wiem, bo jestem zapisana od miesiąca i nie wiedziałam, że jestem w ciąży, a co miesiąc z nim się spotykałam bo ostatnio zaniedbałam ząbki i naprawiam.ale mam nadzieję, że ma znieczulenie dla ciężarnych. Dam Ci znać
-
nick nieaktualny