Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zamiawiam wirusy pod nowym wykresem za pare dni:) teraz niech inne korzystają
wiec dam cynk z prośbą o zawirusowanie
gdyz zamierzam zajsc w ciąże w pierwszym cyklu starań po poronieniu:) innej opcji nie widze:)
ojejku tylko od razu po wizycie relacje prosze:) ide pojezdzic na rowerku wpadne wieczorem po dobre informacje;)Arwi lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Oho, ktoś się właśnie na piętrze wyżej urodził - słychać jak się cudnie drze
był też krzyk "syn, kurwa w końcu syn!"
Fajnie jest słuchać takich rzeczy przez otwarte szpitalne oknoMona_M, Jagah, Kjopa3, Marmurkowa, bita_smietana, ag194, Morwa, Paolala, Corcula, kasieniaczek, Demsik, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Qasha ja jak rodziłam 9 lat temu syna, tzn. dreptałam za swoimi skurczami po korytarzach patologii, to nie zapomnę jednej laski co już miała akcje ze skurczami rozkręconą, ale nie na tyle, żeby przeć. Darła się jak jasna cholera po całym piętrze, gryzła łózko, rzucała pościelą i wyzywała położne od skamielin, bo nie chciały podać jej znieczulenia. Niestety nie można było zrzucić to na aurę bólu, w jakim się znajdowała, bo po porodzie nie była osobą uprzejmiejszą
-
mitonia wrote:Qasha ja jak rodziłam 9 lat temu syna, tzn. dreptałam za swoimi skurczami po korytarzach patologii, to nie zapomnę jednej laski co już miała akcje ze skurczami rozkręconą, ale nie na tyle, żeby przeć. Darła się jak jasna cholera po całym piętrze, gryzła łózko, rzucała pościelą i wyzywała położne od skamielin, bo nie chciały podać jej znieczulenia. Niestety nie można było zrzucić to na aurę bólu, w jakim się znajdowała, bo po porodzie nie była osobą uprzejmiejszą
To już wiemy, czemu nie dostała od razu znieczulenia xD Pewnie nie raz zaszła położnym za skórę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Quasha mi lekarz na obchodzi mówił ze wychodzę, jak wychodziłam rzecz jasna
Tak, tylko ja na obchodzie przytulałam kibelek i wieści przekazały mi panie na sali i położne.
No, w każdym razie jestem już w domkuLeżę, łykam dupka i odpoczywam. Na razie czuję się dobrze
ojejku, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
A ja dzis zrobilam bete i 13555,17;)mialam nie robic wiem ale nie moglam sie powstrzymac.skoro juz mi upuszczano krwi
Corcula, ojejku, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
dziekuje corcula;)wkoncu udalo mi sie wkleic suwaczek, wczoraj moj komp chyba mial muła strasznego bo ni cholery nie szloDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;