Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Ja najwcześniej 20 września , a Ty ?
ja w celibacie:p tzn bylam, przez weekend stelaża zdąrzyłam kilka razy zgwałcić za te delegacje;) my wznawiamy starania wkrótce;) od nowego cyklu ;] za pare dni ridż się pojawi;)
Jagah kawał orzeszka w Tobie siedzi ♥♥♥ pieknie:)Jagah lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:ja w celibacie:p tzn bylam, przez weekend stelaża zdąrzyłam kilka razy zgwałcić za te delegacje;) my wznawiamy starania wkrótce;) od nowego cyklu ;] za pare dni ridż się pojawi;)
Jagah kawał orzeszka w Tobie siedzi ♥♥♥ pieknie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:A mi coś dziwnego się zdarzyło. Wyplynela ze mnie praktycznie cała tabletka luteiny, którą aplikowalam ok.12. Szczerze nie wiem co myśleć, wlozylam na taką głębokość jak zawsze..
Jak bierzesz co 12h to spoko, zaczekaj do 24 z kolejną dawką i zmniejsz lwd, bo przedawkowalas -
ojejku wrote:Może to przez lwd. ..
Jak bierzesz co 12h to spoko, zaczekaj do 24 z kolejną dawką i zmniejsz lwd, bo przedawkowalas -
wooow ile Was tu bedzie rodzic pod koniec kwietnia tak sobie pacze:) potem o ile dobrze patrze to Mona i Morwa maj? a ja sie jeszcze załapie na czerwiec ;] ot taki plan:)
Ania to może właśnie doładuj LWD to przytrzyma lutke tam gdzie trzeba;) nie wiem czy od dupka moze bolec zoladek, a nie raczej cionrzunia daje sie we znaki?
Ojejku o ktorej masz jutro wizyte?ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:wooow ile Was tu bedzie rodzic pod koniec kwietnia tak sobie pacze:) potem o ile dobrze patrze to Mona i Morwa maj? a ja sie jeszcze załapie na czerwiec ;] ot taki plan:)
Ania to może właśnie doładuj LWD to przytrzyma lutke tam gdzie trzeba;) nie wiem czy od dupka moze bolec zoladek, a nie raczej cionrzunia daje sie we znaki?
Ojejku o ktorej masz jutro wizyte? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:Demsik - piekne kreski!!!
grube, tluste krechy!!
ja juz po usg i wiecie co? jestem w ciazytadam! 4mm szczescia i pykajace serduszko
mam nadal utrzymywac bliskie kontakty z luteina i aspiryna
kazal tez lykac prenatalne plus lek na tarczyce - przybijam pione dla wszystkich lekomanow
dzisiaj tez wizyte ma Jagahwiec teraz trzymamy kciuki za nia!
jutro ojejku z wygolonymi nogami wchodzi na fotel
kto jeszcze? kto jeszcze?
milego dnia!
I na co sie bylo chowac pod dywan?gratupacje!
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Hej dziewczyny, dzieki za kciuki, bo wizyta bardzo udana
Orzeszek wydaje sie byc starszy, kawal chlopa - 16,3 mm
Termin porodu na 25 kwietnia, a kolejna wizyta w przyszlym tygodniu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c898ce3f744b.jpg
O kurcze jakie ladne zdjecie!gratulacje!
Jagah lubi tę wiadomość
-
bita_smietana dentysta zrobił mi wszystko, co mógł bez znieczulenia, ale powiedział, że ubytki będziemy robić w II trymestrze i zachowawczo zapisałam się dopiero na koniec października, powiedział, że nie ma żadnych badań, jak znieczulenie wpływa na dziecko w 1,2 miesiacu i woli nie ryzykować. Ale nie wiem, czy dobrze powiem, ale czytałam gdzieś, że niektórzy dentyści mają specjalne znieczulenie dla ciężarnych
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tylko chciałam się wytłumaczyć z tego, że od 2 tygodni wirusy ode mnie nie docierają, i o ile wklejenia zdjęcia z telefonu ogarniam to nie daje rady z ich wielkością, a nie mam jak ich zmniejszyć. Oczywiście wirusy im większe tym lepsze, wiec hoduje je od 2 tygodni specjalnie dla Was
dziś wracam z urlopu, prosto z auta wskakuje na samolot mojego przeprzystojnego gina i ogarniam sytuacje dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 07:01
Mona_M lubi tę wiadomość