Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalo!
Jejku, dopiero dotarłam, wszystko gra, kleszcz z obrazka ma 1,5cm, serce bije - nadal nie wiem jak szybkoUmówiłam się na prenatalne 11.10
http://iv.pl/images/04105571106265636138.jpgbita_smietana, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, Camille87, Ania-nowa, vitae13, Jagah, Mona_M, kasieniaczek, Morwa lubią tę wiadomość
-
Widzisz ...Ty...Cipo...kurde,masz te swoje wkręty...mówiłam ,że wszystko bedzie jak najlepiej....uffff,co zem nerwów straciła od 19 do teraz....uuuu
Ps.Bardzo sie cieszę...Ty wiesz...ojejku, Corcula lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Halo!
Jejku, dopiero dotarłam, wszystko gra, kleszcz z obrazka ma 1,5cm, serce bije - nadal nie wiem jak szybkoUmówiłam się na prenatalne 11.10
http://iv.pl/images/04105571106265636138.jpg
Haha padlamkaszaneczka zamienila sie w kleszczyka
super wiesci!! Ja na prenatalne ide 10.10. I po tym badaniu mam zamiar poinformowac szefowa o ciazy
-
ojejku wrote:Halo!
http://iv.pl/images/04105571106265636138.jpg -
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Cudo:) Dziewczyny czy Wam sami proponowali prenatalne czy musialyscie prosić?
Ania badanie prenatalne wykonuje sie podczas usg - gin mierzy przeziernosc karkowa i kosc nosowa teoretycznie zadne to dodatkowe badanie jednak trzeba przyjsc w odpowiednim czasie bo parametry te mozna miarodajnie zmierzyc tylko przy okreslonej wielkosvi zarodka (sa widelki ale nie pamietam cos ok 5cm)no i gin musi miec w miare dobry sprzet bo kolezance na nfz nie zrobiono wlasnie przez slaby sprzet
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Ania badanie prenatalne wykonuje sie podczas usg - gin mierzy przeziernosc karkowa i kosc nosowa teoretycznie zadne to dodatkowe badanie jednak trzeba przyjsc w odpowiednim czasie bo parametry te mozna miarodajnie zmierzyc tylko przy okreslonej wielkosvi zarodka (sa widelki ale nie pamietam cos ok 5cm)
no i gin musi miec w miare dobry sprzet bo kolezance na nfz nie zrobiono wlasnie przez slaby sprzet
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Haha padlam
kaszaneczka zamienila sie w kleszczyka
super wiesci!! Ja na prenatalne ide 10.10. I po tym badaniu mam zamiar poinformowac szefowa o ciazy
-
Ojejku to zalezy bo pod koniec pazdziernika moze juz byc widac.moja znajoma w 8tyg miala brzuszek az bylam w szoku ze tak szybko ale to byla jej druga ciaza- moze dlatego.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
ojejku boski kleszczyk
wogole wszystkie kleszczyki tutaj sa boskie
no ale co sie dziwic, LWD to i dziedzice te aktualne i te co za chwile sie ujawnia (kilka dni, jeden cykl albo i dwa ) zajebiste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 20:16
Camille87, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny